bojler Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Tenká pinzeta by se tam nevešla? Jinak asi nezbude nic jiného, než vytáhnout a rozebrat. Vytahoval jsem loni takhle zaseklou sim z telefonu (resp. dvě nacpané do jedné díry) a je to opravdu chuťovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ja bych to spis zkusil udelat z 0.5mm pruzinoveveho dratu takovy dratek a na konci ohnout 1.5mm na plocho to tam vlozit dostat to za tu simku a jemne potahnut...jinak sa zeptam na co vyuzivate vestavenou sim? mam ji tam ( druhu k memu cislu ) ale kdyz vejdu do auta z telefonem prihlasi se na telefon a bere si vse z tama jen kdyz zapomenu telefon tak se prihlasi tato. Tak me to moc nedava smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 před 4 hodinami, bojler napsal: Tenká pinzeta by se tam nevešla? Jinak asi nezbude nic jiného, než vytáhnout a rozebrat. Vytahoval jsem loni takhle zaseklou sim z telefonu (resp. dvě nacpané do jedné díry) a je to opravdu chuťovka. Pinzeta se tam nevejde bohužel. Na rozebrání si netroufám, tak pokud někoho seženu nechám to udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 před 4 hodinami, bojler napsal: Tenká pinzeta by se tam nevešla? Jinak asi nezbude nic jiného, než vytáhnout a rozebrat. Vytahoval jsem loni takhle zaseklou sim z telefonu (resp. dvě nacpané do jedné díry) a je to opravdu chuťovka. Děkuji za tip, jestli někde seženu ten drátek tak to zkusím. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Když tam opatrně strkáš tu svoji kartu - cítíš pružný odpor? Jestli by nestačilo uvolnit tu pojistku jemným zatlačením a pak by ten zbytek možná šel lépe ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 před 2 hodinami, Martin Bednář napsal: Když tam opatrně strkáš tu svoji kartu - cítíš pružný odpor? Jestli by nestačilo uvolnit tu pojistku jemným zatlačením a pak by ten zbytek možná šel lépe ven... to zacvaknutí cítím, ale karta se tam zasune jenom kousek- viz foto výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 (editace) Jednim nebo druhym cvaknutim bys mel ten zbytek uvolnit ze zapadky a pak zkusit vydolovat ze slotu. Jestli citis tu zapadku, tak je velka sance to uvolnit a vyndat. Odkud jsi? Editováno: 6. Březen 2020, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Před hodinou, Martin Bednář napsal: Jednim nebo druhym cvaknutim bys mel ten zbytek uvolnit ze zapadky a pak zkusit vydolovat ze slotu. Jestli citis tu zapadku, tak je velka sance to uvolnit a vyndat. Odkud jsi? Litomyšl, ale dojedu kamkoli J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Tak se mi to podařilo dneska vyřešit. Byla tam strčená nějaká mini simka. Instaloval jsem novou a už mi vše funguje. Jenom mě mrzí, že autorizovaný servis si s tím nedokázal poradit. Děkuji všem za rady, které mi samozdřejmě pomohly. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Mam dotaz ma to smysl tam davat sim ? Umi to i neco mimi hotspot ? Nemam celosklo mam tam nejakej smartgate ale sim jsem tam zkousel a defakto mi nic nefungovalo aniz bych to nepripojil na wifi a nebo kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Navic kromě hotspotu to asi neumí. Ale za mě když mi to nabízí tak jsem rád, že to funguje. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Vzal jsem starou Simku a na hranu jsem aplikoval trochu vteřinového lepidla. Potom jsem to strčil do slotu a čekal až lepidlo zaschne. Vytanul jsem to spolu s mikro sim, která zzam byla zasunuta. Pro radu jsem si zašel do jedný suprový nálevny piva. Už se těším jak tam bývalému kolegovi poručím štamprle za radu. J 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Jojo, taky jsem měl tak trochu obavu. Opravdu jsem tam toho lepidla dal dosti málo. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Já si furt myslím, že vysavač by si s tím poradip, ale zkoušet to kvůli tomu nebudu [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Hlavě, že je venku. J. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doffi Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 (editace) Zdravím všechny Prosím poraďte mi s aktualizaci map. Koupil jsem superba 2016 s columbusem, který má pouze sloty 2x SD a USB. V prvním SD slotu je vložena SD karta s navigaci a bez ni navigace nefunguje. Navštívil jsem stránky škoda, aktualizace infotainmentu, zadal WIN a stáhnul novou mapu (13GB) a rozbalil zip. V ZIPU je pouze složka „maps“ s podsložkami, vypadá to stejně jako na originální SD kartě vložené v Autě. Tak jsem vzal druhou novou SD a na ní nahrál obsah nových map. Vyměnil jsem karty a piše mi to "Vložte datový nosič s platnými navigačními daty" Zkoušel jsem to několikrát a na různé SD se stejným výsledkem. Editováno: 18. Březen 2020, autor: Doffi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 1) Mas Amundsen, nikoliv Columbus 2) To co jsi stahl, prehraj na originalni SD karte na ktere mas mapy (tzn. ta kterou jsi z auta vyndal) Nelze pro mapy pouzit libovolnou SD kartu, musi byt originalni. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doffi Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Dík moc. Napsal si to jasně, věcně a už je mi to všechno jasné. Než jsem to tady napsal měl jsem totiž předtím asi 20 minutový hovor se škoda auto infolinka a ženská mi nebyla schopna ani říct, že to funguje jen s originální SD. Přitom jsem ji řekl, že jsem to zkoušel asi na 3 různé SD a že jsem si koupil v datartu novou 32GB kartu aby se mi tam vlezla aktuální mapa a ona mi jen řekla, že to je divné, že to nefunguje. Takže dík a už budu vědět. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Jak bylo řečeno, stačilo se kouknout do vlákna Amundsen, kde to bylo již vysvětleno, a to již v roce 2016. Ušetřil by sis hodně času. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaC Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Doffi, taky jsem tam volal a škoda času. Ani v autorizáku nepomohli.Musel jsem si poradit sám. Opět mě to utvrdilo, že do autorizáku je to škoda času a peněz. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Columbus a DAB, ako ste na tom so signálom na SVK? Mne nájde zopár staníc a všetky sú ticho. Napríklad Towercom Anténa rock nájde a ostane ticho, po chvíli preladí na FM frekvenciu Anténa rock. To všetko s priamou viditeľnosťou a vzdialenosťou 5km od Zobora kde by mal byť 5kW DAB vysielač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Rovnaka katastrofa...na 90% nepocuvatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Mne to na octavii funguje, nie su ticho, ale casto sa prepina DAB/FM. Je to pocut na trochu rozdielnom zvuku. Funguje mi to hlavne v BA a aj okolo Nitry a BB. Na vychode mi to tusim nechyta nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Chlebek Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Zdravím, jak mam nahrat a kde stahnu novy software 1433? Ted mam hw H50 a sw 702. VCDS 19.6.2 mam na dodatečné potvrzeni instalace. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peccoskaify Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Dobrý den, prosím o radu. Máme Škoda Superb III 2015 v něm autorádio s TV Tunerem. Bohužel s příchodem DVBT-2 se stalo nepoužitelné. Jak máme postupovat? Je zde nutno navštívit servis? HW: H50 Software: 0318 Případně jak se bude návštěva servisu cenově pohybovat pokud jste již řešili. Druhý dotaz - jak zjistim jestli mám aktuální mapy? Případně je potřeba něco aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.