Jozef999 Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 To nemusi byt vzdy ideal. Skor by som bol rad keby sa dali dva naraz...nejak...sa mi zdalo ze som to tu niekde zahliadol ale neviem sa k tomu dopatrat. Media command, BT, kabel... Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 pripojenie 2 mobilov naraz mi funguje - jeden iphone cez kabel vyuzivajuci Carplay a druhy cez BT. sice som neskusal prehravanie hudby z toho druheho, iba telefonovanie, no podla mna by to malo ist. T.j. vyskusaj iPhone cez kabel a druhy mobil cez BT a v columbuse si nasledne vyber Media - Bluetooth ako zdroj hudby. Neviem vsak ci bude pri tomto mozne prehravanie zvukov z Waze. treba vyskusat. ina situacia je s Android Auto, kedy po pripojeni cez USB uz neumozni pripojit druhy mobil cez BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Oba mas iPhone? Nam to neslo...cez USB pripojeny iPhone na carplay (waze) a ked sme chceli pripojit druhy na muziku cez BT (android) tak vypisal ze uz je jeden pripojeny... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 podla mojich znalosti sa 2 telefony daju pripojit len na telefonovanie, teda jeden na vsetko a druhy uz len hovor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Tak to si ma nepotesil. :( Kua ja ze r. 2018 uz bol v 21. stor. Skodovka iebe na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Tohle je stejne v celem koncernu, nejen u skody.. navic mam pocit ze i u jinych automobilek (minimalme MB) se to chova naprosto stejne. Po pripojeni ten mobil "pretizi" vsechno. Obraz, zvuk.. vse jde skrze ten pripojeny mobil, bohuzel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 tak mi to nedalo a bol som to vyskusat. pripojil som prvy iphone cez BT a pustil hudbu (spotify). nasledne som druhy mobil pripojil cez kabel. hudbu odpojilo. asi az novsie jednotky (predpokladam MIB 3 s bezdratovym carplay) umoznuju pripojenie 2 mobilov naraz. skusali sme to s kolegom na nejakej prezentacnej akcii tusim Kamiqu a tam to islo krasne. jeden iphone bezdratovo carplay / waze a druhy iphone spotify cez BT. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Shit :( Dik za iniciativu.. Mne sa mari ze tu niekto spominal tablet, alebo media command...ale asi to fakt nepojde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrisko Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Ahojte mám problém s funkciou SOS. Vypisuje mi funkcia núdzového volania obmedzená. Obehal som už aj nemecké fóra kde som sa dočítal že toto mal koncern VW problém a nevedeli to nejak vyriešiť, a však už to je tri roky od toho tak pevne verím že to nejak podchytili akurát som sa nedočítal ako. Čítal som ako na autách menili všetko čo sa dalo ale nepomohlo alebo o parametrizácii OCU. Stretol sa už niekto s týmto ? Ono všetko funguje, zatlačím SOS začne vytáčať tak isto aj servis začne vytáčať a infolinku akurát ma hnevá, že mi to svieti na palubovke ten oranžový trojuholník. Môže to mať niečo spoločné iba z rádiom (neaktuálny softvér ?) Dá sa nejak moje rádio resetovať ? alebo Rebootovať ? pomohlo by to ? alebo je tu niekto kto by to vedel spraviť ? Radšej by som zaplatil šikovnému majstrovi čo sa fakt rozumie ako škodovke za nehorázne peniaze . Už ho nemám v záruke je to SuperB 3 2.0TDi 140KW 140Kw 4x4. rv 2017/11 najazdené 174000KM Ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Co to ma spolocne s Columbusom?Daj si na to bud novu temu,alebo si najdi taku v ktorej sa to riesi.Kazdopadne toto je na autorizak.Toto ti ziadny kodovac,reset,reboot nespravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Nevím, jestli se to tady už řešilo, ale pokud jsem správně rozuměl, tak MR2021 má už MIB3. Je s tím spojený i bezdrátový Android Auto a Apple Carplay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpi11 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 AA zatim nejde, ale v dohledne dobe by to melo jit, jsem nekde cetl. Ale Carplay jede bezdratove v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franco Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Neřešil jste někdo problém s limitací počtu mediálních souborů/skladeb na SD kartě. Mám poměrně velkou audiotéku (162GB, cca 20000tis souborů) a když to hodím na 256GB SDkartu, tak mi to nevylistuje žádné soubory. Někde jsem našel, že limit tam je a pohybuje se asi kolem 10000, ale počítá se do toho kromě souborů samotných i adresářová struktura - složky/adresáře. Takže jsem postupným odmazáváním zjistil, že aby to fungovalo, musím mít na kartě menší polovinu audiotéky. Tím pádem jsem to uspokojivě nevyřešil ani druhou kartou, protože jsem stejně musel něco odmazat. Nemáte někdo tip, jak tohle omezení zrušit nebo obejít? Problém je asi v tom, že to načítá info o souboru typu žánr, interpret a podobně. Mě by stačilo procházení adresářovou strukturou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petran2 Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 (editace) Caute. Chcel by som sa spýtať ci sa vie niekto podeliť o skúsenosti s najnovším infotainmentom Konkretne sa mi jedna o to ze som s hrozou zistil že na Columbuse, výroba 10/2020, výbava Live plus nemam slot na SD kartu. Skusal som USB dat do laktovej opierky a niekedy mi najde v mediach inokedy zase nie. V starom Columbuse (rok 10/2016) som mal aj funkciu jukebox a vedel som prehrat skladby z usb do internej pamate. Je to možné aj v tomto novsom systéme? Dakujem za kazdu jednu skusenost. Editováno: 10. Listopad 2020, autor: petran2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Taky jsem bohužel zjistil, že SD tam není... Zatím jsem neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaky Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Zrusili u Columbusu SD? Takze je tam v supliku jen SIM a DVD, nebo uz ani to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Není tam nic.Už jen USB,USBC v přihrádkách atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 A je na 10 let.Co bude poté?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 e sim mam aj ja v modelovom 2019,kvoli ecal a proaktivnemu servisu a platnost do 2032 a2033 podla apky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 V 21. 1. 2021 na 15:13, chaky napsal: Zrusili u Columbusu SD? Takze je tam v supliku jen SIM a DVD, nebo uz ani to? Stejně, jako zrcátko se vpravo nezatmaví a v kufru už na boku není ani jedna svítilna... V kastlýku je místo DVD jen ošklivý zaslepovací rámeček. Ale jsou tam horší nedostatky, než toto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Prosím, jak to je teď s aktualizací map? SD slot není, aktualizuje se průběžně samo, jako třeba passat, nebo jednorázově velká aktualizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 online 2x za rok,alebo stiahnut cca 25gb subor,supnut ho cez usb c do Columba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Zdravím, jednoduchý dotaz. Mají displeje ochranu komponent ? Někde jsem četl, že ne, že pouze MIB jednotky. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Display ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.