Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na flashku na root jsem nahrál adresáře:

Mib2

Mib1

a soubor metainfo2

před 3 hodinami, Jirka951 napsal:

Také nahráno, vše v pořádku. Columbus 9.2".

Zajímavé je, že u souborů je datum 21.3.2018 a Škoda-auto píše "příští aktualizace je plánovaná na srpen 2018".

Adresáře a některé soubory mají datum 21.3.2018, mapové soubory jsou z 12/2017.

Datem souboru bych se moc neridil. Je uz v Rakousku ta nova dalnice na Viden od Mikulova v te aktualizaci?

A5 je stejně jako na mapy.cz a mapy google. Chybí od hranic 9 km. Jak je to ve skutečnosti a jak to bylo na předešlé mapě (2018) nevím.

Vcera nahrano, A5 tam je tak jak je ve skutecnosti aktualne, naviguje to pres ni akorat se tam neukazuje online provoz.

S mapama ECE2018 to vedlo v polich.

Zdar chlapy. koupil jsem si SDHC kartu 32 GB, ale nedaří se mi to nainstalovat. Mám to stáhnuto v PC, ale chce to po mně nějaký program k otevření. Jsem na tyto věci upřímně řečeno analfabet. Mohli by jste mi někdo pomoci nebo mohl bych k někomu přijet i s halúzkovou. Jsem od Zlína. Dík

Me to taky neslo na kartu vyzkousej flesku vse bylo pak ok

• 3 týdny později...

SW pro infotainment nejde updatovat uzivatelsky?

Ne v žádném případě nespouštět jako uživatelskou aktualizaci!! Ta nedoběhne a musí se v základním nastavení smáznout hlasové ovládání, mapy, atd....pak následně spustit aktualizaci v uživatelském režimu a zvolit všechny volby....už jsem to řešil.

• 1 měsíc později...

Zdravim panove,

na Skoda update portalu jsem si stahnul mapy pro muj VIN a chtel jsem je nainstalovat do auta.

Bohuzel se mi to nedari jak z SD karty tak i z USB disku.

Hlasi mi to nedostupna data.

nevite, kde delam chybu?

dekuji vsem za radu predem,

Dalibor

F167005B-8BD6-4D24-81A8-1F4E8D60B04B.jpeg

Upraveno od Drak

Uz se podarilo,

pozor na kopirovani souboru na SD kartu pod jinym operacnim systémem nez je Windows.

To byl muj problém.

Uz jsem to psal nekolikrat.

Na OSX je v tomhle pripade nutne pouzit neco jineho na rozbaleni, idealne Archiver atp.

Skodovka (potazmo VW) to bali debilne a jsou u toho komprimovaneho souboru blbe hlavicky, windows to ignoruje, OSX a i jiny Unix system je na to dost haklivej.

Alesi, neprud :D

Zdravím chlapi, hledám někoho na odblok videa za jízdy a popřípadě jiné užitečné vychytávky... nejlépe Morava, Olomouc, Ostrava.

Nebo pokud někdo projiždíte těmito městy či okolím...

pište prosím na e-mail, zavolám na zanechaný kontakt, díky 

petrinisko@centrum.cz

• 4 týdny později...

Včera som si kupil superba 3... mam v ňom Columbusa plus vstup na sim kartu ...... mam otázku k čomu je dobra SIM v aute (využíva to niekto?) 

A druha otázka odfotil som aky mam soft ... asi sa tam da dat už niečo novšie,  ze??? Dokážem to aj sam??

20180913_140411.jpg

20180913_140334.jpg

V téhle verzi Columbusu jen zdroj dat pro wifi šířenou Columbusem...nebo jako další telefon v autě.

Ďakujem Ferdo

tento odkaz mi nefunguje..... stale piše server nenalezen

Tak dnes sa mi podarilo konečne pripojiť na stranku (asi bol niekde nejaky problem) mapy stiahlo 25GB za asi 1 a pol hodinky... už to mam v aute nahrane... dakujem za pomoc

20180918_000016.jpg

Upraveno od stenly

• 1 měsíc později...

zdravim

poprosim niekoho kto by mi "PRESNE"povedal v akom formate a v akom programe treba nastavit aby isli prehravat video klipy z YT na USB ktore som si pred tym stiahol do PC a nasledne si ich prekonvertoval Viem ze v navode pisu max rozlisenie videa z usb 720x576 ale najviac co sa mi podarilo rozchodit bolo 640x480 a to som potom nasledne roztiahol na cely display v menu columbusu ale nebolo to uplne ono Precital som dost navodov aj tu aj inde a skusil vselijake formaty rychlosti rozlisenia zvukove stopy ale iba niektore mioznosti isli.Preto by som rad poprosil niekoho kto s tym ma skusenosti aby mi poradil presne nastavenie ktore je mozne pouzit do radia columbus III /modelova rada superb 2017) aby bola zachovana co najvacsia kvalita obrazu a zvuku. popripade aj nejaky kvalitny free video converter Inak to je stale robota pokus omyl

diky 

Upraveno od wagrant

tak nejak nechapu proc prehravat v aute videoklipy? Nemel by ses venovat rizeni? Radsi si zajdi do kina

z toho si nič nerob ja som tiez nechapal preco davaju do auta DVD prehravac ked je vlastne auto na jazdenie apropo v kine som bol vcera

• 3 týdny později...

Je nový software

Upraveno od ferda25

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.