Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Já myslím, že to Ferda řekl jasně. Pokud to nesvítí v noci, adaptace nepomůže. Chybí tam HW. Já mám sice Style, ale současně příplatkové DLA, které již tento HW má.

Editováno: , autor: KarelM
Vloženo (editace)

to je zas kvalitní debata :D

Takže pro všechny, kterým na to rozum nestačí - Pokud máte DLA, tím pádem vám svítí ty čárky současně s xenony, tak to lze dokódovat i k dennnímu svícení. Výbavy už bych do toho už nemotal.

Editováno: , autor: janmatejicek
Vloženo

Lidi, proboha - je snad samozřejmé, že doaktivovat toto SVÍCENÍ jde v případě, že řasy SVÍTÍ i běžně při potkávacím světle. Nenapadlo mě, že někdo bude chtít rozsvítit pouze pochromované plasty, tam to samozřejmě nepůjde stejně jako u O3. Než se začnu ptát, musím i trochu přemýšlet, pak tu vznikají takové debaty a dohady.

Vloženo

Dle mého lze z mé informace dovodit vše potřebné...i to, že pokud to v noci nesvítí, že to nepůjde....pro skalní příznivce určitě existuje cesta(nové světlomety). 

Vloženo

Michal: Ja tohle tema nechci rozmelnovat, ale mam dojem, ze tam nejsou pochromovane plasty. Ty rasy maji barvu pruhledneho plastu a dat pod ne zarovku, ledku, treba by svitily. Ne ze bych to chtel.

Spis me zajimalo, jestli jejich rozsviceni neni pouze otazkou soft upravy.

Coz neni.

Vloženo (editace)

Jsou tam průhledné proužky-plasty, ale vypadá to jako světlovodič, v jeho přední části je zřejmě umístěna LED, jejíž světlo se tím plastem šíří a budí to dojem svítícího proužku. Tak to mám aspoň já. 

Editováno: , autor: KarelM
Vloženo

Takže pouze varianta s DLA má ty svíticí proužky (řasy). Samozřejmě se naskýtá otázka, jestli i v nižší verzi jsou proužky osazeny světlovodičem s ledkou, které jsou pouze deaktivovány (i pro potkávací světla) nebo tam je jen holý plast. Mrkni se do adaptací a mělo by to být poznat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...