lukas474 Vloženo 1. Červen 2016 Vloženo 1. Červen 2016 v piatok preberam auto, chcel by som cim skorej tam dokodovat nejake veci, kto by bol ochotny? najlepsie co najsikovnejsi a najblizsie od Bratislavy Citovat
kokta7 Vloženo 1. Červen 2016 Autor Vloženo 1. Červen 2016 (editace) napiš igorovi, ten je z BA. hxigor@gmail.com Editováno: 1. Červen 2016, autor: kokta7 Citovat
Regno Vloženo 1. Červen 2016 Vloženo 1. Červen 2016 Da sa nakódovat to riasenie aj na mojom S3?Výbava Style.Ďakujem. Citovat
michal2009 Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 teď zas budou chtít všichni řasy mělo by to jít.. Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Fakt? Ja mel za to, ze to je problem hardware a ne software... Citovat
michal2009 Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 uz mam potvrzenou funkcnost i od KarlaM a ten ma take Style 1 Citovat
kokta7 Vloženo 2. Červen 2016 Autor Vloženo 2. Červen 2016 uz mam potvrzenou funkcnost i od KarlaM a ten ma take Style snad jde přeci o to jestli máš xenony + ty ledky v žebrování. Citovat
ferda25 Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Pokud svítí "řasy" v noci není problém ve dne rozsvítit obě... Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 No prave. Vybava Style svitici rasy nema. Takze jde to pouze dokodovat, nebo to nepujde, pac tam 'neco' od vyroby chybi? Citovat
KarelM Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Pokud máš u Style výbavu DLA (Dynamic Light Assist) svítící řasy tam jsou, normálně svítí s potkávacími, s denním svícením jen po adaptaci. Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Moje vybava Style svitici rasy nema. Takze jde to pouze dokodovat, nebo to nepujde, pac tam 'neco' od vyroby chybi? Citovat
KarelM Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Já myslím, že to Ferda řekl jasně. Pokud to nesvítí v noci, adaptace nepomůže. Chybí tam HW. Já mám sice Style, ale současně příplatkové DLA, které již tento HW má. Editováno: 2. Červen 2016, autor: KarelM Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Na druhou stranu ferda nerekl, ze to je problem, ale ze to pujde :-) Ale nejspis to nepujde, sice tam rasy jsou, ale pod nimi asi nebudou led. Citovat
kokta7 Vloženo 2. Červen 2016 Autor Vloženo 2. Červen 2016 (editace) však tam musíte mít svítící žebrování, jinak nic moc nenastavíte. Editováno: 2. Červen 2016, autor: kokta7 Citovat
janmatejicek Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 (editace) to je zas kvalitní debata Takže pro všechny, kterým na to rozum nestačí - Pokud máte DLA, tím pádem vám svítí ty čárky současně s xenony, tak to lze dokódovat i k dennnímu svícení. Výbavy už bych do toho už nemotal. Editováno: 2. Červen 2016, autor: janmatejicek 1 Citovat
michal2009 Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Lidi, proboha - je snad samozřejmé, že doaktivovat toto SVÍCENÍ jde v případě, že řasy SVÍTÍ i běžně při potkávacím světle. Nenapadlo mě, že někdo bude chtít rozsvítit pouze pochromované plasty, tam to samozřejmě nepůjde stejně jako u O3. Než se začnu ptát, musím i trochu přemýšlet, pak tu vznikají takové debaty a dohady. Citovat
ferda25 Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Dle mého lze z mé informace dovodit vše potřebné...i to, že pokud to v noci nesvítí, že to nepůjde....pro skalní příznivce určitě existuje cesta(nové světlomety). 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Michal: Ja tohle tema nechci rozmelnovat, ale mam dojem, ze tam nejsou pochromovane plasty. Ty rasy maji barvu pruhledneho plastu a dat pod ne zarovku, ledku, treba by svitily. Ne ze bych to chtel. Spis me zajimalo, jestli jejich rozsviceni neni pouze otazkou soft upravy. Coz neni. Citovat
michal2009 Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Martine můžeš mít klidně pravdu ještě jsem neměl možnost zkoumat, z čeho jsou ty nesvítící žebra, zatím jsem řešil každého "s" Citovat
KarelM Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Jsou tam průhledné proužky-plasty, ale vypadá to jako světlovodič, v jeho přední části je zřejmě umístěna LED, jejíž světlo se tím plastem šíří a budí to dojem svítícího proužku. Tak to mám aspoň já. Editováno: 2. Červen 2016, autor: KarelM 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Nasel jsem neco malo ke svetlometum zde, od strany 17. pps_sk_107_skoda_superb_3_part2_rus.pdf Citovat
KarelM Vloženo 2. Červen 2016 Vloženo 2. Červen 2016 Takže pouze varianta s DLA má ty svíticí proužky (řasy). Samozřejmě se naskýtá otázka, jestli i v nižší verzi jsou proužky osazeny světlovodičem s ledkou, které jsou pouze deaktivovány (i pro potkávací světla) nebo tam je jen holý plast. Mrkni se do adaptací a mělo by to být poznat. Citovat
kokta7 Vloženo 2. Červen 2016 Autor Vloženo 2. Červen 2016 no u oktavie tam je žárovka, vím že lidi si to mění za ledky aby to vypadalo podobněji k tomu činskému led pásku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.