hamoun Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února (editace) @dfga mam na nich 190tkm. a ver, ze se na vlnach nedohupuji .. ze neodskakuji na nerovnostech v zatackach ... proste fungujou uplne bez problemu. mel jsem auta, kde jsem tlumice menil po 100tkm. ale tohle je prozatim naprosto v pohode. nekomu vytecou, nekomu funguji. neni proste pravidlem, ze prestanou fungovat. jen R19. Editováno: 15. Února, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března 195 tkm ... prý naprosto bez problémů. co je nad 40 % je ok ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Podla mna si si zvykol, nove funguje urcite inac. 195 000km je na DCC klinicka smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března předni levý ma 120tkm méně. Evidentně to moc velký rozdíl není ... testovací zatáčku na mostovém spoji a se zhupem dám pořád ve 180 ... neuskočí, drží. žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Kukam, ze mas TSI, lahky motor, to moze byt dovod, ze to tolko drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března (editace) myslim, ze kdyz tam sedim ja, je vliv rozdilu hmotnosti jednotlivých motoru na tlumice zcela irelevantni 😂 to, ze umrou všechny brzy, je proste mýtus a je to dano několika medializovanymi pripady. Editováno: 18. Března, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Neviem ci bola aj nejaka zmena vo vyrobe, mas 2019. 2015 2016 tiekli aj po 50tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Nie je to mytus je to proste hnoj netreba to obhajovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března I když DCC asi nejsou nejpovedenější tlumiče, jejich výdrž může být stejně dost individuální. Bude hodně záležet na kvalitě cest, kde se dané auto provozuje, ale i jak s ním dotyčný jezdí. Stejnou značku Monroe používá i můj model od jiné automobilky a výdrž se tam taky dokáže hodně lišit. Jsou takoví, co je měnili ještě před 100k, ale vím i o případech, kde původní vydržely třeba 280k km. Dovolím si tvrdit, že u S3 to bude úplně stejné a nedivil bych se ani vysokému nájezdu s těmito tlumiči. A jak už tady taky několikrát padlo, orosený tlumič nemusí být hned špatný. Jak už to bouchá, je to něco jiného. Tím se nechci zastávat něčeho, co je po 50k na výměnu. Je potřeba to ale brát objektivně a uznat, že to není pravidlo. V komentářích, že je to k ničemu nebo dokonce "hnůj", moc velký přínos nevidím... 🤔 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornicka_ab Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami Procetl jsem celou diskusi a diky za nazory. Jsem spotrebitel lama / proste bezny uzivatel. Uvazuji o koupi Superb Scout 2.0 147 kW / 2021 a shrnu jen, jestli jsem to pochopil spravne: DCC tlumice lze nahradit beznymi, je treba pocitat s moznou upravou v ramci software ridici jednotky (neberte me prosim za slovo). Proste je to mozne, neni to zadna "cunarna", vse bude fungovat jak ma, samozrejme mimo moznosti volby nastaveni tlumicu. To, ze by to mnozi z Vas neudelali, prosim neresme 🙂 MONROE C1521S a MONROE C2516S jsou sice druhovyroba, ale take Monreo je take vyrobce originalnich dilu, ktere Skoda do Superbu dava a daji se bez problemu pouzit jako alternativa k originalni verzi a lze v urcitych pripadech pocitat s kalibraci nebo software nastavenim Je to tak, prosim? Diky za pripadne odpovedi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami https://www.autowerks.cz/cs/skoda/karoq-1-nu7-2017/st-suspensions-dcc-cancellation-kit-skoda-kodiaq-karoq-superb-octavia-3-46083.html 360 eur za "odkodovanie" dcc ? a nebude to robit ziadne problemy? aky je rozdiel medzi monroe prvovyrobou a druhovyrobou okrem ceny a nalepky, ziadny dalsi? monroe dcc 130 / 145 eur = 550 na auto monroe obyc 45 / 60 eur = 210 na auto + 360 cancellation = 570 eur ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.