kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tato výbava byla již v předchozí generaci Superbu. Přední sedadla jsou dostupná i s funkcí odvětrávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 a všetky ventilátory sú medzi sebou zámenné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 hele já to měl v předchozím autě a ... no, je to tak akorát dobrý, jak chytit vlka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Tak to nesmis mit zapnute porad samozrejme, ale treba pro me, kdyz se neustale potim je to naprosto bomba vec a uz abych to mel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 zhubni, nebudeš se potit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 hlavně když si prdneš, tak to provoní krásně celý auto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ja a hubnout...tak tos pos... Mel jsem moznost jet v aute 5hodin, kterou tuto skvelou funkci melo a nemohl jsem si to vynachvalit, proste nastaveni sily foukani a po vystoupeni z auta sucha kosile ... a tlustej fakt nejsem, 95kg na 2m vysky neni tloustka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no tom som netušil,že oživením témy spustím až takúto debatu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Zajimalo by me, jestli v SIII je nejaka autoregulace co se intenzity tyce. V SII vetrana sedadla mam a jestli tam nejaka regulace je, tak mizerna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Co myslis tou autoregulaci? Nastaveni intenzity foukani tam samozrejme je, uplne stejne jako vyhrivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) na stránkách škody jde stáhnout návod k novému superbu - tam je popsána regulace na str. 84-86 Editováno: 10. Červen 2015, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Cez MIB regulácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Co myslis tou autoregulaci? Nastaveni intenzity foukani tam samozrejme je, uplne stejne jako vyhrivani. Ve dvojce jsou dva stupne a prijde mne, ze neni zadne cidlo, ktere by regulovalo intenzitu foukani jako treba Climatronic, kde se upravuje koleckem hladina - ale ne pevne dane otacky ventilatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mam takovy dojem(nekde jsem to videl na videu), ze je to nastavitelne ve trech stupnich, ale nechapu proc by tam mela byt regulace intenzity jako ma Climatronic. To ti fouka vzduch ktery je ve vozu a nikoliv ze by to prochazelo skrz klimatizaci a hnalo ti to ledovy vzduch na zada(to by fakt dobre nebylo), popr. kdyz je zapnute i vyrhivani tak to fouka teple. Automatickou regulaci sily nema ani BMW a podle me to fakt ztraci smysl...pokud jsem te teda pochopil dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mozna video co jsi videl, cca 19:16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jinak dnes jsem se byl jeste jednou podivat na predvadecku a vsiml jsem si ze pokud jsou vetrana a tudiz perforovana predni sedadla, jsou perforovana i zadni (ale nevetrana, i kdyz to sam prodejce nevedel rict na 100%). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ano typ latky je stejny, ale zadni vetrana urcite nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Presne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Nastavení ventilace sedaček je ve třech stupních intenzity. Při stisknutí výhřevu sedaček vám na rádiu objeví nabídka s nastavením intenzity ventilace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Musim rict, ze za mne rozhodne na 1*... Klima + vetrane sedadla a o vedru venku ani nevim... Fakt Super( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Pokud mohu doporučit tak jedině odvětrávané sedačky. Co jsem si vyzkoušel snad všechny verze je to to nejpohodlnější na delší cestování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 vetrane sedadla su super, v zime su neni take chladne ako klasicka koža a v lete sa zas o ne nepopalite a rychlejsie sa vyhrievaju/ chladia, akurat ta starostlivost, pre mna ked cistim auto 2 a viac krat do tyzdna super ale poznam ludi čo umyvaju 1 za mesiac a menej často a maju upchate tie pory atd a to je hnus, navyše gombiky od rifli atd sa vedia krasne zahaknuť o tu perforovanu kožu a krasne rozparať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indul Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 9 rokov denne sadam na perforovane sedadlo. Nic nie je upchate. Za ten cas som svoje sedadlo cistil raz. Nikdy som sa o nic nezahakol. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 to si za 9 rokov raz vyčistil svoje sedadlo? klobuk dolu=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indul Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 sadam do auta cisto obleceny a farba je svetlo siva, t.j. je tolerantnejsia k vizualnemu znecisteniu. Ved ale okrem dizajnu je hlavna vyhoda koze prave omnoho lahsia starostlivost, v porovnani s textilnymi potahmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.