Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ak vy mením vo fabii budíky za budíky s palub. pc prispôsobím ich a aj klúče, ktorý PIN je teraz platný ? Zo starých alebo nových budíkov? :p

Jestli jsi dobře pamatuju,tak jsme zadávali PIN s nových budíků a měnily na ten co máš původní na svým štítku ke klíčům.

Potřebuješ oba PINY.

Na co potřebuješ oba? Když si napíšeš PIN z nových budíků,tak ten starej přeci nepotřebuješ?

potřebuješ oba,zůstane původní

• Autor

Hodil som to do debaty aj na diesel fore. No pozerám, že to vôbec nie je jednoznačné. ;)

Zaujímal by ma názor Honzu alebo Cosbyho kttorý už niečo budíkov vymenili. :help:

jak píšu

• Autor

Takže je to OK a pôvodný?

• Autor

Kua začína sa to zamotávať.

k přizpůsobení potřebuješ oba, zůstává samozřejmě pin auta, ten původní

• Autor

Konečne Bobik to povedal tak aby som tomu porozumel! To že pri prispôsobení je treba oba je jasné.

Takže správna odpoveď znie: Pôvodný!!! :)

Páni vďaka. :worthykol5

vždyť jsem psal-potřebuješ oba,zůstane původní.Tím,co je na na nových budících je pouze odemkneš k přizpůsobení a z motorovky si natáhnou původní pin k vozu.

• Autor

Cosby už jasné ;)

• 9 měsíců později...

MAM PROBLEM NEJDE MI PRIZPUSOBIT IMMO MAM OBA PINY .POTREBOVAL BYCH JEDNODUCHY NAVOD DIK

• Autor

Ked som menil pristrojovku ja tak som to robil presne podla VISu a nešlo to. lol Potom mi to robil jeden manik presne tak isto jemu to išlo na prvý krát.Myslím že je to verziou VAGu. Skus nejaký iný /304,7xx,8xx/

Je to tak verzi vagu.Dik

nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to

nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to

Vsechno je mozne.Vzal jsem vag 805 hned napoprve je to divne asi ty ruce jsou nanic. ;)

• Autor

Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz.

Divné,i 304 by to měla umět

• 5 měsíců později...

Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz.

a ako si zistil pin na staré budíky??? s tým pinom sa prihlásim a dajú sa meniť aj kilometre, chcem to vedieť kvôli zmene budíkov s PP

• Autor

Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to.:prc:

Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to.:prc:

no ja mam len jeden klúč nemám centrálne (teda vlastne mám ale nie origo) a mám sdi a najazdených mám 240 tisíc takže to bude menší problém a chcem si to upraviť na taký istý stav ako mám

memôže to byť napísané zozadu an budikoch?? alebo niekde v kufri alebo tak?

práve som rozobral origo klúč a je tam dáke číslo ako má vyzerať ten pin?

• Autor

Pin je takom plastovom štitku da sa to myslim otvoriť. Je pod stieratelnou vrstvou, musíš oškrabať ako los.:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.