Publikováno Prosinec 12, 200816 r Ak vy mením vo fabii budíky za budíky s palub. pc prispôsobím ich a aj klúče, ktorý PIN je teraz platný ? Zo starých alebo nových budíkov?
Prosinec 12, 200816 r Jestli jsi dobře pamatuju,tak jsme zadávali PIN s nových budíků a měnily na ten co máš původní na svým štítku ke klíčům.
Prosinec 12, 200816 r Na co potřebuješ oba? Když si napíšeš PIN z nových budíků,tak ten starej přeci nepotřebuješ?
Prosinec 12, 200816 r Autor Hodil som to do debaty aj na diesel fore. No pozerám, že to vôbec nie je jednoznačné. Zaujímal by ma názor Honzu alebo Cosbyho kttorý už niečo budíkov vymenili.
Prosinec 12, 200816 r Autor Konečne Bobik to povedal tak aby som tomu porozumel! To že pri prispôsobení je treba oba je jasné. Takže správna odpoveď znie: Pôvodný!!! Páni vďaka.
Prosinec 12, 200816 r vždyť jsem psal-potřebuješ oba,zůstane původní.Tím,co je na na nových budících je pouze odemkneš k přizpůsobení a z motorovky si natáhnou původní pin k vozu.
Září 17, 200915 r MAM PROBLEM NEJDE MI PRIZPUSOBIT IMMO MAM OBA PINY .POTREBOVAL BYCH JEDNODUCHY NAVOD DIK
Září 17, 200915 r Autor Ked som menil pristrojovku ja tak som to robil presne podla VISu a nešlo to. Potom mi to robil jeden manik presne tak isto jemu to išlo na prvý krát.Myslím že je to verziou VAGu. Skus nejaký iný /304,7xx,8xx/
Září 17, 200915 r nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to Vsechno je mozne.Vzal jsem vag 805 hned napoprve je to divne asi ty ruce jsou nanic.
Září 17, 200915 r Autor Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz.
Únor 28, 201015 r Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz. a ako si zistil pin na staré budíky??? s tým pinom sa prihlásim a dajú sa meniť aj kilometre, chcem to vedieť kvôli zmene budíkov s PP
Únor 28, 201015 r Autor Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to.
Únor 28, 201015 r Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to. no ja mam len jeden klúč nemám centrálne (teda vlastne mám ale nie origo) a mám sdi a najazdených mám 240 tisíc takže to bude menší problém a chcem si to upraviť na taký istý stav ako mám memôže to byť napísané zozadu an budikoch?? alebo niekde v kufri alebo tak?
Únor 28, 201015 r Autor Pin je takom plastovom štitku da sa to myslim otvoriť. Je pod stieratelnou vrstvou, musíš oškrabať ako los.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.