Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ak vy mením vo fabii budíky za budíky s palub. pc prispôsobím ich a aj klúče, ktorý PIN je teraz platný ? Zo starých alebo nových budíkov? :p

Jestli jsi dobře pamatuju,tak jsme zadávali PIN s nových budíků a měnily na ten co máš původní na svým štítku ke klíčům.

Potřebuješ oba PINY.

Na co potřebuješ oba? Když si napíšeš PIN z nových budíků,tak ten starej přeci nepotřebuješ?

potřebuješ oba,zůstane původní

• Autor

Hodil som to do debaty aj na diesel fore. No pozerám, že to vôbec nie je jednoznačné. ;)

Zaujímal by ma názor Honzu alebo Cosbyho kttorý už niečo budíkov vymenili. :help:

jak píšu

• Autor

Takže je to OK a pôvodný?

• Autor

Kua začína sa to zamotávať.

k přizpůsobení potřebuješ oba, zůstává samozřejmě pin auta, ten původní

• Autor

Konečne Bobik to povedal tak aby som tomu porozumel! To že pri prispôsobení je treba oba je jasné.

Takže správna odpoveď znie: Pôvodný!!! :)

Páni vďaka. :worthykol5

vždyť jsem psal-potřebuješ oba,zůstane původní.Tím,co je na na nových budících je pouze odemkneš k přizpůsobení a z motorovky si natáhnou původní pin k vozu.

• Autor

Cosby už jasné ;)

• 9 měsíců později...

MAM PROBLEM NEJDE MI PRIZPUSOBIT IMMO MAM OBA PINY .POTREBOVAL BYCH JEDNODUCHY NAVOD DIK

• Autor

Ked som menil pristrojovku ja tak som to robil presne podla VISu a nešlo to. lol Potom mi to robil jeden manik presne tak isto jemu to išlo na prvý krát.Myslím že je to verziou VAGu. Skus nejaký iný /304,7xx,8xx/

Je to tak verzi vagu.Dik

nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to

nebo v rukou.Dělám to starým Vagem a jde to

Vsechno je mozne.Vzal jsem vag 805 hned napoprve je to divne asi ty ruce jsou nanic. ;)

• Autor

Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz.

Divné,i 304 by to měla umět

• 5 měsíců později...

Už si to presne nepamätám ale myslím,že som nemal "vysvietené" tlačítko login?Bol to VAG 304cz.

a ako si zistil pin na staré budíky??? s tým pinom sa prihlásim a dajú sa meniť aj kilometre, chcem to vedieť kvôli zmene budíkov s PP

• Autor

Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to.:prc:

Pin od svojich starých som mal na štiku pri klúčoch a nové s PP som kúpil iba tie čo ich majitel vedel pin! Dá sa to zistiť sú na to programy.Ja som km nemenil je tam o10t.viac ako mám natočené ale kašlem na to.:prc:

no ja mam len jeden klúč nemám centrálne (teda vlastne mám ale nie origo) a mám sdi a najazdených mám 240 tisíc takže to bude menší problém a chcem si to upraviť na taký istý stav ako mám

memôže to byť napísané zozadu an budikoch?? alebo niekde v kufri alebo tak?

práve som rozobral origo klúč a je tam dáke číslo ako má vyzerať ten pin?

• Autor

Pin je takom plastovom štitku da sa to myslim otvoriť. Je pod stieratelnou vrstvou, musíš oškrabať ako los.:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.