honzik Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 taky se nerozsviti pokud auto pred tim zamknes klicem nebo cudlikem na prednich dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 taky se nerozsviti pokud auto pred tim zamknes klicem nebo cudlikem na prednich dverich. tak to není, rozsvěcuje se pokaždý, nezávisle na zamčení ani na způsobu zamčení, dokonce i potom co se zvenku zamkneš druhým klíčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 OK, díky. Mrknu na to až známej s diagnostikou bude mit chvilku. Jenom ještě dotaz, dá se někde sehnat kompletní kódovací tabulka v papírový formě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 že jsi to ty jinak DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Co je to "čas odblokování víka zavazadlového prostoru DO" ? A co "komfortní ukazatel směru počet cyklů/čas" ? To je nastavení triplingu? Slovo "komfortní" mě tam mate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 že jsi to ty jinak DP Moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Co je to "čas odblokování víka zavazadlového prostoru DO" ?A co "komfortní ukazatel směru počet cyklů/čas" ? To je nastavení triplingu? Slovo "komfortní" mě tam mate čas který bude ještě kufr zamčený po odemčení auta spínačem DO (odemčení auta, ne odemčení kufru na trojtlačítku) ano tripling - 3-5 bliknutí, mám nastaveny 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tripling jde aktivovat i u Fabie MR03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tripling jde aktivovat i u Fabie MR03? ten se neaktivuje, pokud máš příslušný kanál přístupný tak prostě jede, MR03 nevím, koukni se do kanálu, jestli ho BSG umí - pak budeš mít nastavenou nulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 OK, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak to není, rozsvěcuje se pokaždý, nezávisle na zamčení ani na způsobu zamčení, dokonce i potom co se zvenku zamkneš druhým klíčem mi se to tak chova,zkratka pokud zamknu auto tak ze otevrenyma zadnima dverma zamacknu cudlik vpredu a zabouchnu dvere tak auto je zamknute a svetlo pomalu zhasina (pouzivam to casto kdyz u sebe nemam klice),pak pri dalsim otevreni dalkacem se svetlo nerozsviti ,dtto to same pri zamykani klicem v zamku (to ale nepouzivam kdyz mam klic v ruce,ze jo..),zkousel jsem to dneska na vice fabiich a chovaji se tak vsechny co mame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 mi se to tak chova,zkratka pokud zamknu auto tak ze otevrenyma zadnima dverma zamacknu cudlik vpredu a zabouchnu dvere tak auto je zamknute a svetlo pomalu zhasina (pouzivam to casto kdyz u sebe nemam klice),pak pri dalsim otevreni dalkacem se svetlo nerozsviti ,dtto to same pri zamykani klicem v zamku (to ale nepouzivam kdyz mam klic v ruce,ze jo..),zkousel jsem to dneska na vice fabiich a chovaji se tak vsechny co mame. tak to je trochu jiná, pokud auto zamkneš zamáčknutím čudlíku na dveřích, tedy zamčení zevnitř, auto to tak bere, tak se ti při odemknutím dálkáčem světlo nerozsvítí (protože už jsi v autě), pokud ale zamkneš auto zvenčí klíčem-zámkem a pak odemkneš dálkou nebo klíčem (je to jedno) světlo se rozsvítí. Prodleva než začne pomalé zhasínání světla se zruší zapnutím zapalování. P.S. o to asi šlo zakladateli tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 O zamikání cevnisř pomocí tématu vůbec nešlo. Šlo o to, že když přijedu autem, zaparkuju, vypnu motor a vytáhnu klíček tak se lampička nerozsvítí. A pak jdu někdy ráno nebo kdykoli jindy k auto zmáčknu čudlík na dálce na odemknutí a světýlko se nerozsvítí. Ale to je jen třeba jednou z deseti. Jinak OK. Ale po vytažení ze zapalování se nerozsvítí nikdy. Dle informací ze zkušebny Škoda Auto kde mám kamarády jsou jen dve možnosti. Buď vadný spínač v zámku ale to je nepravděpodobné, a nebo jak bylo výše psáno špatné nakódování BSG. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 To rozsvěcení při vytažení klíčku se nastavuje kódováním. Zřejmě to máš vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 presne tak... rozsviceni po vytazeni klicku se musi aktivovat... a jinak mam stejny problem... taky jednou z deseti odemceni se mi stropni svetlo nerozviti... zmacknu to odemceni tedy znovu dokud se nerozsviti... treba 3x za sebou a pak se rozsviti... nakoduji to BSG pres USB kabel a VagCom 304? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ...nakoduji to BSG pres USB kabel a VagCom 304? Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 zdar chlapi.ma nejaky vliv na rozsvecovani lampičky po vytazeni klicku nejaky nefunkční mikrospínač ve dverich??me prestala svitit a zaroven mi umrel lz a pp mikrospinac ve dverich.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Nikde jsem nenašel to co jsem potřeboval. Nahradil jsem standartní žárovky Ledkama a když mám lampičku na polohu rozsviceni po otenvření dveří tak po jejím zhasnutí ledky ve ctecich lampickach porad trosicku sviti. Jen kdyz to uplne zhasnu tak to pomuze. Resil ste to uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tento problém tu už řešilo několik lidí. Já to vyřešil, že jsem nechal v lampičkách celoskleněnky a doprostřed jsem dal sufitku s ledkama a mám klid. Když jsem tam měl ledky a sufiky dohromady, tak mi to slabě svítilo pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 By mě zajímalo jestli to po půl hodině zhasne úplně nebo to bude mžourat pořád. Nevím čím by to mohlo bějt. Možná zvýšit odpor?? Zkoušel tam někdo dávat barevnou žárovku. Nechci aby to svítilo žlutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 miniproud, bude slaboulince svítit pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Tak stačí jedna klasická zárovka a už to nesvítí. Je možná fakt, že odpor samotného vlákna tedle proud pohltí a nevšimnu si toho. Ledka ale kapanek sviti no uvidim zkusim to promerit jestli tam neco malo je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mars Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Měl bych taky dotaz. Nevim jestli to tak ma fungovat nebo ne.Když vystoupim z auta a zavřu dveře tak vnitřek svítí do te doby než zamknu DO. Když ale odemknu tak se mi to nerozsviti (rozsviti se až otevřu dveře). Pokud vim tak u služebni oktavie se při odemčení vozu okamžitě rozsviti vnitřek. Taky bych to uvital ale nevim co s tim je. Dík za rady. Mně to taky blblo a ještě někdy blbne, ale nepravidelně se nerozsvěcí při odemčení DO. A většinou to dělá za chladu. Když jsem vždy dojel do servisu, tak to fungovalo. Asi je někde vlhkost a bludné proudy, protože v létě se to neobjevuje. A když se rozsvítí světlo hned po vypnutí motoru, tak nevím kde to může být. Kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Poradí mi někdo prosím? Při zapnutí stropního světla na signalizaci otevření dveří stropní světlo pořád svítí, nereaguje ani na otočení klíčku v zapalování, nebo na zamknutí auta, prostě svítí pořád ať dělám cokoliv, teda kromě odpojení baterky:-). Ani jedny z dveří nejdou při zamknutí otevřít zevnitř, takže předpokládám, že čidla ve dveřích jsou OK, nvm jaký vliv má zámek 5-tých dveří. Ještě vyzkouším vyměnit vypínač stropního světla jestli to nebude tím. Taky nesvítí safelock a nefunguje automatické zamykání, měl sem rozebraný zámek u dveří řidiče, mikrospínač byl OK. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kufr na to nemá vůbec žádný vliv. Ten si rozsvicí pouze svoje světlo. Pokuď nesvítí safelock a nejde automat na zamykání, tak může být komfortka. A zamykání na DO funguje normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.