Přejít na obsah

Mars

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mars

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. S iniciací airbagů se uvolní a odmotají pásy,rozsvítí se vniřní osvětlení,odemkne se auto, zapnou se blikače, začne to troubit, aby to upozornilo okolí, vyklopí se posuvná střecha, aby se vyvětralo, vypne se posilovač řízení, čerpadlo paliva. Vše zařizuje centrální řídící jednotka přesně v pořadí podle daného plánu. Mám to vyzkoušeno.
  2. Měl jsem nové 195/50-15 orig.Dunlopy 2020E, celkem vynikající,držely jak přibité, když byly úplně nové z výroby, jen se rychle ojížděly, časem jak ztvrdly byly jen dobré a přestaly tak ubývat. Pak jsem je vyměnil za Dunlop Sport 01, celkem dost hlučné a taky tvrdé, na mokru docela dobré, ale i tak jsem je ani nedojel na 3 mm a radši vyměnil za Continental Premium Contact 2. Ty jsou asi nejlepší. V průměru mi vydrží přední 20 tis.
  3. Měl jsi dojezd 20 km a těď máš 15 km
  4. Mně to taky blblo a ještě někdy blbne, ale nepravidelně se nerozsvěcí při odemčení DO. A většinou to dělá za chladu. Když jsem vždy dojel do servisu, tak to fungovalo. Asi je někde vlhkost a bludné proudy, protože v létě se to neobjevuje. A když se rozsvítí světlo hned po vypnutí motoru, tak nevím kde to může být. Kdo poradí?
  5. Mars

    tlak pneumatik

    Když nafouknu přední na 2,1 bar, tak je osa kola o 25mm níž a ukrutně se sjíždějí okraje pneu. Kolo vypadá jako píchlé a jen se žvejká při malé rychlosti a spotřeba roste do nenávratných výšin. Měřím tlak na cejchované čerpačce Shell. Není to tak tvrdé jako když to nafouknu na 2,5 bar. Pak to ale neplave tak hrozně a nesjedu pneu za 5000km o 4mm. Zadní jsou v pohodě nafouklé na 2,5 bar. Výrobce nějak zapomněl v té tabulce na víčku nádrže na hmotnost výbavy. Myslím si, že myslel tlak na demontované pneu, nebo na zvedáku. mám kombi 1.9 TDI v plné výbavě a na váze 1315 kg bez řidiče s plnou nádrží
  6. Podle čísla řemenu se mění na 90 až 120 tis. Do 07.2003 po 90tis., od 08.2003 po 120 tis. Najdeš to na papíru Servisní prohlídka.
  7. Mylím si, že to vymazat nejde. Servisy dávají po aktivaci airbagů hned nové ŘJ.
  8. Mars

    Klimatizace

    tady si stáhni celý návod k autu http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...ion/NKO_A04.pdf
  9. Máš špinavá okna , musíš je důkladně vyčistit a to nestačí jen jakási teplá voda s jarem a pak iron. Pakliže zůstanou na oknech mikroskopické části prachu, tvoří se kondenzační jádra a máš okna zamlžená. Mně se taky mlží a mám klimatizaci a skoro nový filtr a textilní koberečky a do auta mi neteče.
  10. Dělá mi to taky při velkém odběru proudu a vybité baterii. Koncovka kabelu je rozžhavená a izolace se taví. A stačí zapnout jen ohřev skla, sedaček, k tomu topení PTC a párkrát zatočit volantem. Je to poddimenzované.
  11. Mars

    Odtokové hadičky

    A máš střešní okno? Jsou pod krycími plasty podběhů. přístupné po demontáži, nebo svrchu od okna
×
×
  • Vytvořit nový...