mp390 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 To Porsche Panamera je ale krám, cinká... (čas 1:23) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 nj, koncern... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Taky mě to zarazilo už po cestě domů po koupi, ten zvuk jsem neslyšel snad od doby š120? Ale právě od té doby vím že je to normální tek jsem to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Taky to neřeším, ale je fakt že ani Favorit, ani jednickova Oktavka tohle nedelali. U Š120 si to už nepamatuju. Nicméně chápu, že jestli má někdo potřebu to obhajovat, tak to obhájí. Protože roztažnost. Kurva, ale ta stará auta to nedělala . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Jj lada ticho, 120 ticho, forman ticho, octa ticho. To jsou teď ty tenší plechy. Ale je mi to jedno a neřeším. Za pár let budou auta pro změnu zas bzučet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Pravda, Ladou 1500 jsem se taky něco najezdil a nepukala a necinkala a nepraskala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Mám teda motor v Polu, ale to cinkání mě pořád fascinu, jiné auta to nedělají, ani FIII s 1.0 TSI. Vůbec je výfuk zvláštní, už jen jak je koncovka široká. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.