Prosinec 18, 20186 r Taky mě to zarazilo už po cestě domů po koupi, ten zvuk jsem neslyšel snad od doby š120? Ale právě od té doby vím že je to normální tek jsem to neřešil.
Prosinec 19, 20186 r Taky to neřeším, ale je fakt že ani Favorit, ani jednickova Oktavka tohle nedelali. U Š120 si to už nepamatuju. Nicméně chápu, že jestli má někdo potřebu to obhajovat, tak to obhájí. Protože roztažnost. Kurva, ale ta stará auta to nedělala .
Prosinec 19, 20186 r Jj lada ticho, 120 ticho, forman ticho, octa ticho. To jsou teď ty tenší plechy. Ale je mi to jedno a neřeším. Za pár let budou auta pro změnu zas bzučet.
Prosinec 19, 20186 r Pravda, Ladou 1500 jsem se taky něco najezdil a nepukala a necinkala a nepraskala.
Říjen 7, 20195 r Mám teda motor v Polu, ale to cinkání mě pořád fascinu, jiné auta to nedělají, ani FIII s 1.0 TSI. Vůbec je výfuk zvláštní, už jen jak je koncovka široká. :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.