Petrkiller Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Buď za tu klimu rád!!! Nejen že jí využiješ ale auto se pak aspoň prodá. Dnes auto bez klimy nikdo nechce! A když jo tak za hodně, hodně nižší cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Sem si ho koupil s vědomím, že ho vyjezdim na smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Takových tady bylo .. Knížek bych o nich mohl napsat Nakonec jí prodáš pokud se oní budeš alespoň starat A bude k světu .. uvidíš.. doba tě dožene, výkon nebude stačit na rychlost provozu i bezpečnost bude nízká. Ale zpět k tématu o prvním doplnění klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 A kde je vůbec schovanej ten odpařovač a jak že to vůbec vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Pokud myslíš výparník, tak ten je v tělese topení a vypadá podobně jako vložka radiátoru topení - jen má opačnou funkci - při zapnuté klimě ochlazuje jím procházející vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 A pokud bych se k němu chtěl dostat. tak bych musel z interiéru a vykopat při tom půl palubní desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Je to asi tak,jako když kvůli spojce musíš vyndat převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 půl palubní desky ne - musíš celou :-) Vyndavání topení je snad nejhorší věc - jde to blbě ven a ještě z toho teče voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 A proč bys jej rád vyndával? Příjde mě, že ty rád rýpeš do věcí které fungují a není potřeba do nich zasahovat .. Nerýpej do toho nebo ti to zachvíli ani nepojede. Fabka není staré twingo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Lidi z nudy vymyslí kde co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Tak po 4,5 letech provozu klimy jsem se rozhodl jí zkusit taky nechat doplnit..poslední měsíc mi to začlo nějak hučet v kompresoru, slabý zvuk který se zvyšoval s otáčkama, bylo to vždycky jen chvíli, nepravidelně a po zahřátym motoru..klimu mám pořád na Auto, takže jí využívám celoročně.. Výsledek viz příloha..sice nic neubylo, každopádně zvuk po servisu zmizel Pro rejpaly klimu nechávám čistit s výměnou filtru každej rok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam1600 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Ahoj chci se jen zeptat koupili jsme Superba 3 r.v. 2016 po celou dobu prý nebylo nic dělané s Klímou jen měnění filtru při spuštění šicí a mechanik řekl že ji je tam málo že musela někde utéct třeba že může být i chladič v háji?chci se zeptat jestli to mám jenom zjistit doplnit a potom to třeba opravit pokud to bude zase utíkat nebo se to má rozebrat hned?děkuji všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Pokud od roku 2016 nikdo klimu nekontroloval a neplnil, tak nemusí bejt nutně někde díra. Prostě přirozeně uniká. Zkus prvně jen doplnit, otázka je za jak dlouho to zas a jestli to uteče. Jinak můžes jít po hadicích, chladiči, kompresoru,... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam1600 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 před 1 hodinou, Luďa napsal: Pokud od roku 2016 nikdo klimu nekontroloval a neplnil, tak nemusí bejt nutně někde díra. Prostě přirozeně uniká. Zkus prvně jen doplnit, otázka je za jak dlouho to zas a jestli to uteče. Jinak můžes jít po hadicích, chladiči, kompresoru,... Auto mám z rodiny a říkal mi že minulý rok všechno chladilo dobře že ji míval pořád puštěnou tak uvidíme v pátek jdu naplnit a jak dlouho vydrží se uvidí doufám že to bude jen tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Klima chladí i když náplň není 100%. Prostě chladí, médium přirozeně ubejvá a uživateli ani nedojde, že už to nefunguje jak mà, ale chladí jen na 60%. A pak do toho sedneš ty, z auta kde klima chladí na 100% a poznáš to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam1600 Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 (editace) Tak včera doplněno měli jsme tam cca 125 chladiva z 500 myslím všechno drželo tlaky atd tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží doufám že to bylo jen tím a ne že to někde utíká nedej bože větší problém ☹️ cena byla 1275 kč Editováno: 13. Březen 2021, autor: kuldam1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philips2647 Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Včera som bol na servise klimatizácie aj ja, auto mám rok a pol, ja som klímu nedopĺňal a predchádzajúca majiteľka tiež nie, aspoň tak tvrdí. Auto má 8 rokov, technik sa vyjadril, že to je potom zázračná klíma, keď skoro nič neubudlo za tú dobu. Ale je pravda, že to auto má najazdené cca 81000 km. Škoda Fábia II 2012 1.2 TSi 63kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Ja som bol doplniť klimatizáciu po asi 5 rokoch a výsledok taký, že som tam vôbec nemusel chodiť, lebo stále som mal viac ako 90 % náplne. Odsalo sa 458g chladiva, doplnilo sa na 500g + mazivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.