sumerian Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Zakoupil jsem si další hračku https://eud.dx.com/product/heacent-908-quad-band-obd-gps-gsm-gprs-car-positioning-anti-theft-alarm-tracker-844223929#.VVSHVvntlBc . GPS se tedy zapne do OBD konektoru a tam se nechá jak je. Zajímalo by mě, co se stane když vypnu motor a vytáhnu klíček ze zapalování, zda je tento konektor dále pod proudem a žere baterii. S autem příliš nejezdím, takže bych se jednoho rána nerado dočkal situace, že bude baterka v tahu.... Za druhé bych se zeptal kde nejlépe seženu další kryt, který musím vyloupnout abych se dostal právě k tomu konektoru. Vyříznul bych do něj díru abych nemusel pořád kryt sundávat a nandávat při použití té GPS hračky. Děkuji za názory. roomster Editováno: 14. Květen 2015, autor: sumerian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Do diagnostické zásuvky vede napájení trvalé, ale taky přes klíček. Záleží na který pin je ta tvá hračka připojená. Poznáš to jestli funguje i bez zapnutého klíčku, nebo až ho zapneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Takže když jsem hračku zapnul do zásuvky, okamžitě začala fungovat, aniž bych otočil klíčkem. Čili bude asi celou dobu pod proudem. Jakou může mít spotřebu a zda to nevycucá baterku je mi ovšem záhadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Tak ještě koukni do manuálu, jestli nemá pojistku proti vybití AKB. Bývá tak na 10,6V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 myslíš do manuálu té hračky? tak tam nic takového není :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Už to vidím. Low Battery Alerts - YES [emoji106] [emoji28] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Dnes mi prišla tá sranda z názvom OBD ELM327 po zapojení stále svieti malá červená diodka, myslím že to nebude mať tak veľký odber, že by som po jednodnovom státi auta nenaštartoval Pekne sa vojde aj pod ten krycí plast tak nikto nevie, že tam také niečo mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 tohle se nejlépe pozná v zimě po ránu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Tak to ano, uvidíme ak budú problémy tak to vyhodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Já ten můj kousek mám zapnutý pořád. Nechal jsem to tak. Odběr je skutečně minimální. A to s autem moc nejezdím. Nákupy a zahrada. Vyjímečně nějaká delší trasa. Uvidíme teda v zimě. Potřeboval bych právě sehnat ten kryt, abych do něj mohl vyříznout díru a nějak dopasovat. Nelíbí se mi momentálně, že teď jsou odkryté pojistky a jde to viděl. Originál díl bude asi stát majlant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Určitě půjde objednat v origo servisu - ale ty ceny za blbej kousek plastu jsou fu.ckt hnusný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 JA som kúpil taký čo sa vojde aj pod ten kryt. Takže nič vyrezávať nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumerian Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 hovoříme oba o tom samém? já mám pouze verzi na SIMkartu a s GPS. Na diagnostiku přes bluetooth mám něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.