Září 26, 20231 r Termostat je nový (jako cele rozvody od SKF ) a dle měření pouští. Myslím, že je to pumpou. Natočil jsem 2 videa, kde je vidět, když zvednu otáčky nad 1500, tak přepadem do nádobky přestane cirkulovat voda. Selenoid na pumpě je nový a ještě je odpojen. Delší verze - přechod otáček 1500 - 2500 a měření teploty v okruhu. https://www.youtube.com/watch?v=PoUSsMWfCPs Mám pocit, že axialní čerpadlo v pumpě přetlačí vratnou pružinu, ikdyž je ventil otevřený, a proto přestane voda téct do expanzky. Setkal jste se s tím někdo? Nebo se pletu a u tohohle motoru to je jinak? Pokud je to pumpou, doporučíte mi značku třeba Meyle, Febbi.....? Díky za reakce Upraveno Září 26, 20231 r od mitch17
Listopad 20, 20231 r V 13. 8. 2023 na 0:10, patriky napsal: Zdravím všechny mám též problém s přehříváním teplota vylitla na 130 stupňů a když zvednu teplotu na topení tak teplota se držela 90 může to být vadná pumpa a taky to tlakovalo do nádobky zkusil jsem pumpu odpojit a stále stejný děkuji za rady Zdravím, můžu vědět jak jsi dopadl? Vyřešil jsi nějak problém, dnes mě potkalo prakticky to samé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.