DEFIANT Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Nexen - zkušenosti ? - hlavně hlučnost - brždění na mokru Řešil někdo reklamaci, nespokojenost s obutím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj, mam je a bez problému, hlučnost v pohodě a na mokru jsou dle testů dost slušný - i když celkově přes všechny disciplíny mizerný. Jsem s nima spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 to se ted na Rapida davaji gumy nexen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Skoro na vse... Na minulou generaci oktavek davali polsky bridge stone turanza a ty byly strašně hlučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Na rapida i na octavii viz článek: http://www.novinky.cz/ekonomika/331537-dalsi-sance-pro-cesko-korejsky-vyrobce-pneumatik-nexen-tady-chce-tovarnu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Pánové, téma zní "Nexen....." a ne Dunlop atd. OT smazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard1983 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Ahojte, mame cca rocny rapid, pneu nexen 185/60 R15 . V lete na suchom povrchu sa da na nich jazdit ale teraz na jesen ked je pod 20 stupnou a prsi je to samovrazda!!!!!!!. Pri prudsom rozbehu auto iba presmykuje, do zakrut idem s respektom !!! :-) Je to velky minus u Skody, som sklamany. Keby som auto objednaval teraz, doplatil by som si teraz za 16", tm davaju premiove znacky. Nakolko jazdime kazdy den do prace urcite ich vymenim nadalsiu sezonu..... jednoznacne Continental... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 (editace) Já mám Nexen nějakých 7 000 km na 215/40 R17 a ničeho takového jsem si nevšiml. Proti předchozím Dunlop SP Sport Maxx jsou tišší. Editováno: 12. Září 2017, autor: slapnahrabe oprava chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Mám tam Bridgestone a taky se po dešti kloužu, nic neobvyklého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard1983 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ano vzdy sa auto po dazdi klze ale tieto nexen, myslim n blue sa volaju, maju obzvlast tvrdy plast. Ked to porovnam s continental rovnaky rozmer co som mal na fabii, je to omnoho horsie. Jednoducho lacna pneu nexen +uzky rozmer 185+nestabilny a nedotacavy rapid = problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Já už druhou sezonu jezdím na nexen n'fera su1 215/45 R16. Koupil jsem je kvůli ceně, stojí stejně jak Matador. Za sucha jezdí perfektně ( cítím se bezpečně i ve vyšší rychlosti při průjezdu zatáčkou) i když si vyrážím za blbnout. Trošku nestíhají v hodně vysokých teplotách... Když je venku 30 a svítí slunce tak pocitově plavou. Za mokra nemám problém a při běžné jízdě kdy to nehonim a jedu 50/90 drží normálně. Jestli za tu cenu nebude problém s rychle stárnoucí směsí a vydrží 4 sezony tak budu spokojený. Co hodně oceňuji je snad nejnižší hlučnost v tomhle rozměru a je to znát. Na šířku 215 hodně tiché ( na Rapida). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Já mám na svých Nexenech najeto cca 35 000 km, do konce sezony je ještě nechám, to by mohlo přidat tak 6 000 a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.