m.krizovka Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Už mně to taky štvalo tak jsem zajel do servisu a objednal jsem se na opravu toho vrzání nad rádiem.Tak jsem zvědavej co s tím provedou a kolik to bude stát.Víc se dozvím až ve čt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super Editováno: 27. Říjen 2006, autor: m.krizovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super Obcas clovek narazi na sikovnych ludi. Ako moj problem s vrzganim sedadla. Po roku trapenia a to som musel vzdy nechavat auto na cely den v servise som konecne narazil na manika co mi to opravil za hodinku a je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Lugo a v čem byl problém? Taky mi vrže sice stačí s ní pohýbat dozadu a pak zpět ale za chvíli to vrže znovu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Sorry, vlastně Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super Obcas clovek narazi na sikovnych ludi. Ako moj problem s vrzganim sedadla. Po roku trapenia a to som musel vzdy nechavat auto na cely den v servise som konecne narazil na manika co mi to opravil za hodinku a je pokoj. A TO JSEM ZAPOMĚL NAPSAT,ŽE MI TO DĚLALI V AUTORIZOVANÉM SERVISU ŠKODA.TAKŽE NAPROSTÁ SPOKOJENOST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super Obcas clovek narazi na sikovnych ludi. Ako moj problem s vrzganim sedadla. Po roku trapenia a to som musel vzdy nechavat auto na cely den v servise som konecne narazil na manika co mi to opravil za hodinku a je pokoj. A TO JSEM ZAPOMĚL NAPSAT,ŽE MI TO DĚLALI V AUTORIZOVANÉM SERVISU ŠKODA.TAKŽE NAPROSTÁ SPOKOJENOST. ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Sorry, vlastně Lubo Tazko povedat. Chlapik ho vraj komplet rozobral a tam kde bolo treba premazal a mam pocit, ze niekde aj nalepil kobercovinu (neviem ako to popisat). Dokonca mi pasik ako keby z koberca nalepil aj na kovovy drziak na ktorom je pripevneny zamok bezpecnostnych pasov (tam kde sa zacvakne). Ale co to konkretne sposobovalo to nazaj netusim a neviem ci to aj on konkretne vedel. Ale ako si pisal, ked som s nim pozdlzne pohol, na chvilu to prestalo. Teraz uz s tym jazdim dost dlho a je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 A TO JSEM ZAPOMĚL NAPSAT,ŽE MI TO DĚLALI V AUTORIZOVANÉM SERVISU ŠKODA.TAKŽE NAPROSTÁ SPOKOJENOST. To mne tiez. Ale v dvoch predchadzajucich nevedeli co s tym a urobili viac skody ako uzitku. Takze az take ruzove to s tymi servismi nie je. Clovek musi mat stastie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak se mi podarilo lokalizovat jeden z nejvetsich zdroju drnceni. Byla to bonice pristrojovky u spolujezdce. Mel jsem podezreni na ofuk, neco ve dverich, pristrojovku, kaslik a pak jsem zkusil tohle nez to vsechno rozdelam a ejhle relativne tichoucko. Ted mi teda stale neco vrze vzadu (rezerva nebo gumovy spalek u plata ?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi FC Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 xandrew: co presne ti drncalo a ako si to odstranil? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super bravo, kdybys jel do Klokočky na Karlovarskou v Praze, řekli by ti ( jako mě), že to je na dva dny práce.. (cenu si tedy p=řepočti ) ..gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super bravo, kdybys jel do Klokočky na Karlovarskou v Praze, řekli by ti ( jako mě), že to je na dva dny práce.. (cenu si tedy p=řepočti ) ..gratuluju Tak zkus zajet jinam co ti řeknou.Bylo to dělané přez ten průduch tak to nemůže bejt práce na dva dny.Ale určitě když by sundali celou palubovku tak se na ten čas skoro dostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 xandrew: co presne ti drncalo a ako si to odstranil?dik Byl to ten kryt ze strany palubky u spolujezdce. Nevim co presne na nem vrzalo, ale vytrhnul jsem to a mam ho v kufru. Az bude cas tak o zkousknu, ale tusim ze ty kovovy spanky budou to prave :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi FC Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 xandrew: dik za info .. skusim preverit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Otázka! Jak se dají vydělat ty středové průdochy ventilace? Nikdy jsem to nerozdělával a nechci se do toho pustit natvrdo šroubovákem! Hm? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ty průduchy by mě taky zajímaly. Vrže mě to pod sklem ve střední části palubky. Nerad bych na tom něco pokazil, když je budu rvát ven. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ty průduchy by mě taky zajímaly. Vrže mě to pod sklem ve střední části palubky. Nerad bych na tom něco pokazil, když je budu rvát ven. Dík za info To máme uplně stejnej problém! Akorát že tady na nás všichni pěkně se.. kašlou;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ty průduchy by mě taky zajímaly. Vrže mě to pod sklem ve střední části palubky. Nerad bych na tom něco pokazil, když je budu rvát ven. Dík za info To máme uplně stejnej problém! Akorát že tady na nás všichni pěkně se.. kašlou;-)) Ale nekašlou jen už to tady bylo vyřešeno tak nepočítejte že vam to budem jako miminku říkat 100X.Tak ještě jednou.Ty průduchy jdou vyndat směrem k sobě jen to chce trochu síly a je to.Nic neulomíš jde to v pohodě.A pokud si na to netroufáš tak to dej do servisu a oni ti to vrzání odstaní jako mě za 250kč. Stejně tam nic nevykoumáš až sundáš ty průduchy.Dávaj tam nějake novej držák a ten stejně nemáš.A 250 kč za ticho to je super ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 jen už to tady bylo vyřešeno tak nepočítejte že vam to budem jako miminku říkat 100X i s obrázky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Super, díky za radu. Jen jsem opravdu zvědavý, jestli to bude opravdu za lidových 250,- Kč. PS: Stím jestli se to tady řešilo 100x. Klidně i tisíckrát a ještě víckrát se to tady řešit bude. Lidé kteří na toto forum chodí krátší dobu, tak to třeba neviděli a procházet ty kupy diskuzí zpětně není moc ok, když to chceš vyřešit hned! ;-) Navíc je jednoduší se znovu zeptat. Děkuji za proslov. Miminko! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 dík, už jsem to našel a tady je to pro jura.mc. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...543&hl=průduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Super, díky za radu. Jen jsem opravdu zvědavý, jestli to bude opravdu za lidových 250,- Kč.PS: Stím jestli se to tady řešilo 100x. Klidně i tisíckrát a ještě víckrát se to tady řešit bude. Lidé kteří na toto forum chodí krátší dobu, tak to třeba neviděli a procházet ty kupy diskuzí zpětně není moc ok, když to chceš vyřešit hned! ;-) Navíc je jednoduší se znovu zeptat. Děkuji za proslov. Miminko! Přečti si ještě jednou co jsem napsal.Já jsem nenapsal,že se to tady řešilo 100X ale že ti to nebudeme psát 100X nebo někomu jinému a to je rozdíl.Nejdříve se tady trochu porozhlídni co bylo napsano dřív a pak se ptej.Škoda že už nemam tu fakturu co jsem dostal poslal bych obrázek s cenou aby se mi věřilo že to opravdu stálo 250kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tak hoši už to mam opravené.Tak vrzání středového panelu mi opravili za 250kč.To mně docela myle překvapily.Dělali to těma pruduchama na ventilaci a o tom vrzání hned věděl co s tím. a hned jse to testovlal je ticho jako v hrobě.Super Obcas clovek narazi na sikovnych ludi. Ako moj problem s vrzganim sedadla. Po roku trapenia a to som musel vzdy nechavat auto na cely den v servise som konecne narazil na manika co mi to opravil za hodinku a je pokoj. Lubo, prosim ta, nemohol by si sem hodit na neho kontakt? Meno servisu, meno chlapika.... atd. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Lubo, prosim ta, nemohol by si sem hodit na neho kontakt?Meno servisu, meno chlapika.... atd. ??? Poslal som ti PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.