BiGGy Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Ahoj .. zkousel uz nekdo ?? nasel jsem ho tak uvazuju jestli koupit ci nekoupit.. co to vlastne bude delat.,, pokud bych casem nainstaloval pruziny na tlumiče patych dveri pro odskok otevrely by se pomoci tohoto tlacitka?? popripde kde tlacitko zapojit?? za kazdou radu budu rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Zkus tu hledat, už se to řešilo, ale tohle se ofiko nikdy neprodávalo pro octavii. Potom, na pružiny se vykašli, ty vzpěry nějsou dělány na konstantní proti tlak v zavřeném stavu a už to pár lidem ulítlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Taky jsem hledal něco podobného pro moji krasavici, nakonec jsem řešil pomocí pružin modré barvy, mám na autě cca 3 měsíce a zatím spokojenost, ¨žádný problém ještě nenastal a funguje spolehlivě i v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Hledal jsem hledal ale nic o tomto tlacitku jsem zde nenasel na octavii II. A proto me zajima kam to zapojit a zdali to je vubec mozne do octavia zapojit at to nekupuju zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 To tlacitko, je ale dost drahy Chteln jsem to delat pred rokem, ale nikdo mi nebyl schopen rict kam to vepredu napojit, abych nemusel tahat kabel az dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Třeba se nekdo najde a rekne kam to zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Ale teh skoro 30 doliku me taky odrazuje, ostatni tlacitka jsou i za polovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) tak je fakt, že na tomhle tlačítku jsou ty pěkný otevřený dveře, dá se tam ale dát jakékoliv jiné, třeba ESP off - to se na vrakárně prodává za pár korun. Zapojení by nemělo být problém vyčíst ze schématu - předpokládám, že to bude paralelně se stávajícím Editováno: 26. Květen 2015, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 podle délky kabelů se to dál jak k bcm nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 no dykť kam myslíš, že to tlačítko zezadu vede. Ale těmi kabely bych se moc neřídil, buhví jak se asijská verze od evropské liší. O tom už je tady taky toho hodně napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 http://www.r32oc.com/topic/39573-electric-boot-release/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 popravdě řečeno, mně by se to nejvíc líbilo, kdyby to bylo mechanický, jako třeba ve starý Fabii. Když něco dělám na autě a hrabu se v elektrice, tak odpojuju baterku. Jenže pak se nedá dostat do kufru....ale tohle asi většinová společnost neřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tak pokud odemknes auto tak se odemkne i kufr po odpojeni baterie nevim nezkousel jsem.. me spis jde o kravinu ze bych to tlacitko objednal a zkusil ty odskoky kufru aby se po zmacknuti tlacitka kufr sam otevrel.. vim je to prkotina a zbytecnost ale jinou funkci vtom tlacitku nevidim.. vzdyt prece je kufr odemcen po odemknuti auta tak co to vlastne udela kdyz to tlacitko tam človek má ? chapu to tak ze si clovek muze za jizdy kufr zamknout či odemknout .. chapu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Když mačkáš tlačítko na ovladači, co se stane? Uvolní se odskok, to samé podle mě tady ale zbytek auta zůstane zamčený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 ten odskok na kufru je elektronický a ovládá se tlačítkem v madle pátých dveří, předpokládám, že výše uvedené tlačítko tuto funkci dubluje - mimo jiné bez baterie kufr neotevřeš ani na odemčeném autě (a to fakt nase..., když tam máš nářadí). Teoreticky to čínské tlačítku může sloužit jen pro odemčení kufru. Ten se za jízdy zamyká a pokud necháš běžet motor a neodtevřeš dveře řidiče, tak se do něj taky nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Nekde se to tady urcite resilo, ale kde nevim. Jak jde poznat z odkazu od ka_r_lose, tlacitko se zapojuje do jednotky dveri ridice. Takze idealne vodic protahnout az do dveri ridice... (Ale prvni bych si pres diagnostiku overil, jestli tam jde to tlacitko dokodovat.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Ju mate pravdu opravdu.. jsem snad jeste to tlacitko pro kufr na kliči nezkoušel takze by to tedy melo jit do ridičovych dveri jak pise Lucas a asi podle obrazku od činanu na pin13 . vypada to jednoduše pak uz jen natahnout osvetleni tlacitka a napajeni a melo by to jit asi to zkusim objednat nejlevnejsi jsem ted nasel za 22dolaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 a tohle odkazuje na to, co psal rolbař, zapojení dle passatu http://www.slideshare.net/vwmaster/passat-b5-3b6-convenience-wiring-diagram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Az prijde vyzkousim a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ahojte.To tlačítko som zapájal asi pred mesiacom.Je tu uz na to jedna tema a išiel som podla nej.Najprv som si našiel vodič v kufri, ktorý ide na tlačítko v kufri.Boli tam dva,jeden hnedý(kostra) a druhý bol hnedý s oranžovým pásikom(+).Pomocou pristroja na urcovanie kablov,som ho našiel pri komfortke pod volantom a tam som sa normalne nabodol na ten vodič s tym tlačítkom(novým).Proste k tomu tlačítku čo je v kufri zapojíš toto druhé.Ono sa to otvára ukostrením plusu.Funguje to bez zatial bez problémov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ta tema ma nazov Otvaranie 5tych dverí z vnútra. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Toto zapojeni ma ale znacnou nevyhodu. Kdyz auto jede, tak se automaticky kufr zamkne (cti tlacitko na kufru prestava fungovat) a po zastaveni stale zustava zamkly. Takze ty kdyz nekde zastavis a chces tlacitkem v interieru nekomu otevrit kufr, tak to nejde. Musis nejdriv zmacknout odemceni auta nebo otevrit nejake dvere. A to se mi zda hodne nestastne... Jedine spravne reseni je napojit to na tu RJ dveri ridice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Aha aha takze tapec dolu a fouknout to na rj dveri. Stale cekam az mi tlacitko prijde a pak dam vedet. Podsviceni tlacitka asi vemu z tlacitka esp off takze jeden dratek jen do rudicivych dveri a snad pofakči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ano, to máš pravdu, no stačí otvoriť dvere vodiča, no keď sedíš za volantom,tak to nieje až taký problém..Určite by to bolo pohodlnejšie tak ako píšeš, len do toho by som sa ja nepúšťal.Keď chodím z práce kontrolujú mi kufor či náhodou neveziem tonu železa či hliníka :-) ,tak na to mi to stačí,lebo niektorý sú strašný raubíri! Niekedy mám pocit že tie dvere chcú odtrhnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 A s tým osvetlením neviem..Ešte keď som ho mal na stole, skúšal som pripájať napätia na tie vodiče, a nesvietilo to..Tak som osvetlenie neriešil a pripojil len na to otváranie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.