m.a.r.e.k Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 nemate niekto foto predface zrkadla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Nezarucujem, no skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 ten plat zas inak vyzera ako tie ostatne . to co na kazde auto robily iny tvar ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Je to z Passatu myslim. Davali sme ho na O3 RS pred FL po vymene zrkadla za FLA. Tiez kupil niekolko a nic nepasovalo. Toto som mal doma, skusil a sadlo. Ale asi bude aj zavisiet od prednej casti co kryje nohu zrkadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 mam objednane plasty tak snad budu pasovat a pokial nie tak objednam dalsie. pripadne aj druhe zrkadlo skusim . zrkadlo podla mna je rovnake aj facelift aj predfacelift je to este z tym mechanickym ovladanim na spodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romann 13 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Nevíte někdo proč mi nejde automatické rozsvícení? Dal jsem senzor, spínač, propojil kablik, nakodoval a nic...oct 3 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 špatně zapojeno nebo nakodovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romann 13 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Vše dle Ferda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Zdarec, mam Octavii 3 2.0tdi Elegance, se senzorem vlkosti. Potřeboval bych senzor deště a funkci coming/leaving home. Je ktomu potřeba i ten vypínač automatických světel ? Nebo se to dá i bez něj. Příjde mi jako nesmysl aby mi dešták fungoval pouze s vypínačem auto. Stejně tak i CH/LH mi na minulé o2 pred FL fungoval i bez výpínače. Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romann 13 Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Tak bohužel neumím po výměně vypínače, senzorů a natažení drátu rozchodit funkci automatického rozsvěcení světel...Byl by někdo schopen se na to podívat? Pokud možno Praha východ. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Nastavim v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romann 13 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Dík, je to daleko, ale eventuelně se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacov Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Milhausek---prosim,potrebuju udelat a dokodovat senzor deste a svetel na octavii 3.Jsem z Pacova.Muzete mi napsat vas email a sejit se?dekuji.Urban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 není problém volejte 776200941 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 (editace) Rád bych vyměnil zrcátko za stmívací - sadu mám, dotaz, musí se měnit celé okno, nebo lze to čidlo přilepit na původní okno? Editováno: 5. leden 2021, autor: Kazimir80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Cimrman Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Zdravím, chci si dodělat dešťový senzor a automatická světla. Po přečtení vlákna jsem už zakoupil senzor 5Q0955547B plus vypínač světel s polohou AUTO. Byl by někdo ochotný provést kódování? Ideálně jižní/střední Čechy. Jaké piny jsou potřeba pro natažení toho dalšího kabelu pro polohou AUTO? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 udělám klidně komplet- Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trnky81 Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 11. 7. 2018 na 7:56, Zdenek Pastorek napsal: Otázka pro elektrikáře nebo ty, co mají přístup ke schématům zapojení - takto je ten drát z vypínače světel zapojen vždy, nebo se pin zapojení pod přístrojovkou liší podle výbavy / zařízení? Zdravím udělal jsem vše jak je popsáno, ale nejde mi dokódovat. Dráty natažené... konektor viz obrázek.... Zelený drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trnky81 Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 5. 7. 2018 na 13:42, ferda25 napsal: Schází Ti jeden drát mezi vypínačem a BCMkou pro polohu Auto. Poloha Auto se aktivuje: jednotka na adrese 09 -> dlouhé kódování -> v bytu 7 zaškrtnu bit 5 a dám nakódovat ahoj,nevíš kde je chyba? ... Dráty natažený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 24. 2. 2021 na 14:27, Milhausek napsal: udělám klidně komplet- Humpolec Ahoj, Dokázal by jsi dodělat automatické stěrače popř. i tempomat u leon st 2016 ? Na co by to vyšlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 ano není problém, vin vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 (editace) Nejdou ti psát SZ, poslal jsem to do mailu, jestli ho čteš ? Editováno: 28. Březen 2021, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 v mailu jsem nic nezahlédl, SZ už poslat půjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 (editace) Pomůže někdo, ženě jsem vyměnil to nic s vlhkosti, za senzor světla deště. Žena má mr 2019 a je tam bcm bez lcode a nevím jak autu říct, že má senzor světla s polohou auto a aby následně byla fc. ch/lh. Tak abych měl RLHL možnost nakodovat, aby tam vůbec byla ta možnost jej kodovat, protože zatím tam není. Editováno: 18. Září 2021, autor: Cidling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Pokud je ten senzor deště správně napojený se vším všudy, tak bude vidět jako slave jednotka pod BCM a tam lze provést kódování. Nikdy jsem osobně ten senzor nedodělával, jen měnil RLHS za RLFS. Viděl jsem, že jsou k němu i nějaké hodnoty v adaptacích BCM. Přesný postup však ale netuším, jak jsem psal, nikdy jsem to osobně nedodělával, musel bych to spíš vidět Každopádně pro fungování CH/LH se kódování musí udělat určitě ještě také zvlášť pokud to auto předtím nemělo. Nastavuje se to, mimo jiné, i přímo u těch světel, které mají pro CH/LH fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.