Únor 4, 20205 r Je to z Passatu myslim. Davali sme ho na O3 RS pred FL po vymene zrkadla za FLA. Tiez kupil niekolko a nic nepasovalo. Toto som mal doma, skusil a sadlo. Ale asi bude aj zavisiet od prednej casti co kryje nohu zrkadla
Únor 4, 20205 r mam objednane plasty tak snad budu pasovat a pokial nie tak objednam dalsie. pripadne aj druhe zrkadlo skusim . zrkadlo podla mna je rovnake aj facelift aj predfacelift je to este z tym mechanickym ovladanim na spodu .
Duben 16, 20205 r Nevíte někdo proč mi nejde automatické rozsvícení? Dal jsem senzor, spínač, propojil kablik, nakodoval a nic...oct 3 2014
Červen 19, 20205 r Zdarec, mam Octavii 3 2.0tdi Elegance, se senzorem vlkosti. Potřeboval bych senzor deště a funkci coming/leaving home. Je ktomu potřeba i ten vypínač automatických světel ? Nebo se to dá i bez něj. Příjde mi jako nesmysl aby mi dešták fungoval pouze s vypínačem auto. Stejně tak i CH/LH mi na minulé o2 pred FL fungoval i bez výpínače. Díky !
Srpen 11, 20205 r Tak bohužel neumím po výměně vypínače, senzorů a natažení drátu rozchodit funkci automatického rozsvěcení světel...Byl by někdo schopen se na to podívat? Pokud možno Praha východ. Dekuji
Listopad 8, 20204 r Milhausek---prosim,potrebuju udelat a dokodovat senzor deste a svetel na octavii 3.Jsem z Pacova.Muzete mi napsat vas email a sejit se?dekuji.Urban
Leden 5, 20214 r Rád bych vyměnil zrcátko za stmívací - sadu mám, dotaz, musí se měnit celé okno, nebo lze to čidlo přilepit na původní okno? Upraveno Leden 5, 20214 r od Kazimir80
Únor 24, 20214 r Zdravím, chci si dodělat dešťový senzor a automatická světla. Po přečtení vlákna jsem už zakoupil senzor 5Q0955547B plus vypínač světel s polohou AUTO. Byl by někdo ochotný provést kódování? Ideálně jižní/střední Čechy. Jaké piny jsou potřeba pro natažení toho dalšího kabelu pro polohou AUTO? Díky
Březen 25, 20214 r V 11. 7. 2018 na 7:56, Zdenek Pastorek napsal: Otázka pro elektrikáře nebo ty, co mají přístup ke schématům zapojení - takto je ten drát z vypínače světel zapojen vždy, nebo se pin zapojení pod přístrojovkou liší podle výbavy / zařízení? Zdravím udělal jsem vše jak je popsáno, ale nejde mi dokódovat. Dráty natažené... konektor viz obrázek.... Zelený drát.
Březen 25, 20214 r V 5. 7. 2018 na 13:42, ferda25 napsal: Schází Ti jeden drát mezi vypínačem a BCMkou pro polohu Auto. Poloha Auto se aktivuje: jednotka na adrese 09 -> dlouhé kódování -> v bytu 7 zaškrtnu bit 5 a dám nakódovat ahoj,nevíš kde je chyba? ... Dráty natažený...
Březen 25, 20214 r V 24. 2. 2021 na 14:27, Milhausek napsal: udělám klidně komplet- Humpolec Ahoj, Dokázal by jsi dodělat automatické stěrače popř. i tempomat u leon st 2016 ? Na co by to vyšlo ?
Březen 28, 20214 r Nejdou ti psát SZ, poslal jsem to do mailu, jestli ho čteš ? Upraveno Březen 28, 20214 r od 15degren
Září 18, 20213 r Pomůže někdo, ženě jsem vyměnil to nic s vlhkosti, za senzor světla deště. Žena má mr 2019 a je tam bcm bez lcode a nevím jak autu říct, že má senzor světla s polohou auto a aby následně byla fc. ch/lh. Tak abych měl RLHL možnost nakodovat, aby tam vůbec byla ta možnost jej kodovat, protože zatím tam není. Upraveno Září 18, 20213 r od Cidling
Září 18, 20213 r Pokud je ten senzor deště správně napojený se vším všudy, tak bude vidět jako slave jednotka pod BCM a tam lze provést kódování. Nikdy jsem osobně ten senzor nedodělával, jen měnil RLHS za RLFS. Viděl jsem, že jsou k němu i nějaké hodnoty v adaptacích BCM. Přesný postup však ale netuším, jak jsem psal, nikdy jsem to osobně nedodělával, musel bych to spíš vidět Každopádně pro fungování CH/LH se kódování musí udělat určitě ještě také zvlášť pokud to auto předtím nemělo. Nastavuje se to, mimo jiné, i přímo u těch světel, které mají pro CH/LH fungovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.