Září 9, 20159 r Autor Tak za chvili se vyjížďí směr Bítov :-) Takže kdo se přihlásil ten se přihlásil A kdo se nepřihlásil může ještě brnknout do kempu a obědnat si místo sólo :-)
Září 11, 20159 r Jsem nachípanej, ale dorazím zítra dopoledne 100% POČKEJTE PROSÍM NA MĚ, NEŽ NĚKAM VYRAZÍTE, DÍÍÍKY Upraveno Září 11, 20159 r od SUP1
Září 13, 20159 r Diky vsem za ucast a poradatelum za organizaci. Jako vzdy Super ! Moje fotky a prujezdove video zde: http://1drv.ms/1FFv76H Upraveno Září 13, 20159 r od nemo.x
Září 13, 20159 r Bedruna a Čuzíci jsou doma Bylo zase mooooc skvěle Už ať je jaro Fotky dodám posléze
Září 13, 20159 r Autor Takže je po srazu ... škoda .... Třeba nezoufat a těšit se na další sraz v roce 2016 Všem moc děkuji za učast i těm kteří bohužel nedorazili snad dorazí příště Sraz se velmi povedl co se týče počtem aut i bandou SuperBáků a také počasím které nám konečně přálo :-) Takže ještě jednou všem díky. Za team organizátorů Honza Pala , Víťa Brak a také stravovacího experta Jakub Filla a také nesmíme zapomenout na vedoucího kolony Filip Baloun A také díky Barbora Skalíková zato, že jde vidět, že patříme všichni k sobě Mikinky a trička :-)
Září 13, 20159 r Také děkuji s Tondou všem Jako vždy perfektní Zvláštní ocenění patří pro Báju za její běžecké výkony při oragnizaci !
Září 13, 20159 r Tak a je po sraze, uteklo to jak voda a to jsem tam byl od středy. Z mého pohledu se sraz povedl na výbornou. Nepršelo jako každý sraz, jen ze začátku st-čt, ale v hlavní srazové dny pá-so-ne bylo vcelku jasno a krásných +/- 20°C. Tento sraz přijelo i spousta nováčků kteří byli poprvé na sraze Superbů a myslím že všichni krásně zapadli a začlenili se! Co jsme napočítali tak se sjelo 35 kousků. Jedničky, dvojky (i 3.6 a taky jeden faceliftový a dorazil i Superb 3. generace který byl samozřejmě dlouho středem zájmu. V sobotu se jelo na vyjížďku, seřadili jsme se dole u chatek na place a po pár fotkách se se zavelilo k výjezdu. Byl to takovej fofr že i jeden člen přehlídl strom za sebou a už bylo neštěstí na světě, udělalo se opět pár fotek neštěstí, posbíraly střepy a vyrazilo se. Spanilá jízda proběhla na to jak se jelo daleko (48km tam) a v takovém počtu vcelku v poklidu. U Bazalů jsme to nějak poskládali a šlo se na oběd. Po obědě sme vyrazili k Albertu do Znojma na nákup potravin, kde jsme také udělali pár fotek a ještě přijel místní Superbák s jedničkovým kterého sme naverbovali k nám do clubu a ještě jsme mu domluvili ať si Supa na těch 19" sníží, a očividně neprostetoval Pak se pokračovalo zpět do kempu, po ceště ještě následovala zastávka na vyhlídce kousek od Hradu Bítov. Tam jsme se všicnhni naskládali do jedné řady a opět proběhlo pár fotek jak aut tak i všech zůčastněných. Po cestě do kempu jsem kolonu v Bítově seřadil na náměstí do U, (to původně v plánu nebylo ) aby se mohli pokochat krásou aut i místní v restauraci Večer následovala volná zábava jako každý večer, zkoumání aut clubáků, grilování, popijání a pokec nejen o autech. Na závěr děkuji pořadatelům Honza Pala, Víťa Brak, zprostředkovateli a zajištění restaurace Jakub Filla, Barbora Skalíková za trička a mikiny, Michal Bračík a Lenka Záhorcová za krásné clubové nálepky, Martin Hvoždara za guláš, Tomaskeny Baranovi za možnost projetí se v jeho nádherném Supu a nakonec Všem zůčastněným, díky kterým byla dobrá nálada po celou dobu srazu. Další sraz se už rýsuje, kde bude se zatím neví, jisté je že bude na jaře Květen/Červen 2016. Snad přijedou i Ti co jim to letos nevyšlo a taky i noví clubáci kteří jsou mezi náma vítáni. Přeji příjemný zbytek večera Superbáci a Superbačky.
Září 13, 20159 r Ne ne Honzi já nic neorganizovala. Tohle už není pod mým vedením Jen jsem si to prostě užívala
Září 14, 20159 r Lidi sraz byl jako vždy bomba, moc jsem si to užil, ikdyž jsem tam byl jen 24h, tak se jelo naplno. Příště udělám vše pro to, abych dorazil už dříve a nemusel to všechno dohánět za jeden den(večer) Ale i tak jsem vás všechny moc rád zase viděl a těď už hurá jaro šup šup jedééém
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.