saly.pce Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Mam 22,5 na autobuse a nebol ziadny problem. Nechapem vyznam takeho kolesa na superbe. Pozri sa co stoja 20 pneu, hmotnost toho kolesa, v toceni x4, takze hola hlupost. Vsetky casti podvazka sa ti podakuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 ahoj saly, tady sekce S3..... Nicméně k dotazu na S2 se 20" vejdou, ale s takovýmto extrémem tady asi nikdo nejezdí. Navíc motorizace 1.4 TSi ztratí s těmito koly dost na dynamice a spotřeba půjde nahoru (hmotnost kol/šíře a odpor pneu)... a jak psal kolega, podvozku neprospěješ a cena za gumy - dej pokoj , S2 s podvozkem a na 20" je např. zde : http://www.auto.cz/skoda-superb-dve-tvare-ok-chiptuning-76965 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP. Dávej příště pozor kde zakládáš nové téma, ať to po tobě nemusíme přesunovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HLOŽÁNEK Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Tak ten extrém budu asi já...., dneska jsem si objednal OXIGIN 14 OXROCK 8,5x20 :-) momentálně 8,5x19 ET 35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Tak to jsou pořádný šlupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Ked ti pride tak ich odvaz pre zaujimavost samotne a potom aj s pneu. Som zvedavy. Ale inak je to hlupost taky razmer tam dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saly.pce Vloženo 4. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 To Admin: omlouvám se za chybné vložení témata, příště si dám pozor To ostatní: Děkuji za info a názory. Je fakt, že 20 je extrém, ale zase proč ne. Uvidíme. Min. chci 19, to auto mám spíše na parádu než na nějaké extra ježdění a chci si ho udělat hezké. Kdyby ten co tu objednal ty 20 měl na prodej 19, tak by byl rád za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Uprimne na paradu sa kupuje ine auto...skoda sa kupuje na jazdenie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HLOŽÁNEK Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Tak OXIGIN 14 OXROCK se nekonají, protože naši milí slovenští obchodníci nakonec alu neumějí dodat v přijatelném termínu. I tak jsem nevydržel a 20 jsem vybral jiné, tak snad jsem to neuchvátal :-) Jinak alu 9x20 ET45. Editováno: 9. Srpen 2015, autor: HLOŽÁNEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Tak u nás na silnicích bys jezdit nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Se přestěhuj do civilizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 A tak nevypadá to špatně Možná by to chtělo ještě malinko dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 tak pošli fotku za půl roku a rok, jak ty kola budou vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 jestli to máš na parádu, tak bez snížení ji moc nenaděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Me to na ty fotce prijde, jako trakar... S takovym kolem se proste neda jezdit. Projel bych jednou Prahu a mel bych prorazene gumy. Uz ty 18ky maji te pneu malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Tak tak moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.