Publikováno Květen 29, 201510 r Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP.
Květen 29, 201510 r Mam 22,5 na autobuse a nebol ziadny problem. Nechapem vyznam takeho kolesa na superbe. Pozri sa co stoja 20 pneu, hmotnost toho kolesa, v toceni x4, takze hola hlupost. Vsetky casti podvazka sa ti podakuju.
Květen 29, 201510 r ahoj saly, tady sekce S3..... Nicméně k dotazu na S2 se 20" vejdou, ale s takovýmto extrémem tady asi nikdo nejezdí. Navíc motorizace 1.4 TSi ztratí s těmito koly dost na dynamice a spotřeba půjde nahoru (hmotnost kol/šíře a odpor pneu)... a jak psal kolega, podvozku neprospěješ a cena za gumy - dej pokoj , S2 s podvozkem a na 20" je např. zde : http://www.auto.cz/skoda-superb-dve-tvare-ok-chiptuning-76965
Květen 29, 201510 r Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s 20" koly na Superb II? Zajímalo by mě, zda se tam vejdou, jestli jsou případně nějaké komplikace, co se musí odstranit a jak je to se zápisem do TP. Dávej příště pozor kde zakládáš nové téma, ať to po tobě nemusíme přesunovat.
Červenec 23, 201510 r Tak ten extrém budu asi já...., dneska jsem si objednal OXIGIN 14 OXROCK 8,5x20 :-) momentálně 8,5x19 ET 35.
Červenec 24, 201510 r Ked ti pride tak ich odvaz pre zaujimavost samotne a potom aj s pneu. Som zvedavy. Ale inak je to hlupost taky razmer tam dat.
Srpen 4, 201510 r Autor To Admin: omlouvám se za chybné vložení témata, příště si dám pozor To ostatní: Děkuji za info a názory. Je fakt, že 20 je extrém, ale zase proč ne. Uvidíme. Min. chci 19, to auto mám spíše na parádu než na nějaké extra ježdění a chci si ho udělat hezké. Kdyby ten co tu objednal ty 20 měl na prodej 19, tak by byl rád za info.
Srpen 9, 201510 r Tak OXIGIN 14 OXROCK se nekonají, protože naši milí slovenští obchodníci nakonec alu neumějí dodat v přijatelném termínu. I tak jsem nevydržel a 20 jsem vybral jiné, tak snad jsem to neuchvátal :-) Jinak alu 9x20 ET45. Upraveno Srpen 9, 201510 r od HLOŽÁNEK
Srpen 18, 201510 r Me to na ty fotce prijde, jako trakar... S takovym kolem se proste neda jezdit. Projel bych jednou Prahu a mel bych prorazene gumy. Uz ty 18ky maji te pneu malo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.