deathskull Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 neplezt si ML a SL! ML se delalo automaticky s bolerem! SL je az za priplatek od 22KT (tedy MR2016). Jinak auto je v servise. Dneska odpoledne bych si snad pro nej mel jit. Jsem zvedav jak to dopadne. Pripravoval mne i na moznost vymeny celeho infoteinmentu tak ze. Vypada to, ze mi prehrali FW, auto ale jeste nemam, protoze se zjistil jeste jeden problem a to vymena nahradni pneumatiky. Narizeni od vyrobce (Skoda Auto), ze pry neco zvorali u ventilku a muze se stat, ze ventilek se porusi (zlomi) a rezerva moc jako rezerva fungovat nebude... Tak ze prevzeti auta az zitra dopoledne. Bohuzel ale ani oni nevedi, zda to bude fungovat (nemaji tel. k vyzkouseni). Moudrejsi budu zitra. Kazdopadne dam vedet jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Dneska jsem zkoušel navigaci. Běželo to výborně, rádio běželo na pozadí. :-) snad bude carplay podporovat i waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) SmartLink je ficura typu jak z lidi zbytecne vydolovat prachy. Skoda ze to neumi MiraCast tj opravdu ciste zrcadleni obrazovky telefonu jako to umi moje Televize. Jak už se psalo nademnou, ML a SL jsou dvě rozdílný věci: Mirrorlink: Smartlink: Android Auto Apple Carplay Editováno: 30. Červen 2015, autor: VojtěchPraha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 tak ze. Vypada to, ze mi prehrali FW, auto ale jeste nemam, protoze se zjistil jeste jeden problem a to vymena nahradni pneumatiky. Narizeni od vyrobce (Skoda Auto), ze pry neco zvorali u ventilku a muze se stat, ze ventilek se porusi (zlomi) a rezerva moc jako rezerva fungovat nebude... Tak ze prevzeti auta az zitra dopoledne. Bohuzel ale ani oni nevedi, zda to bude fungovat (nemaji tel. k vyzkouseni). Moudrejsi budu zitra. Kazdopadne dam vedet jak to dopadlo som velmi zvedavy, lebo ja idem teraz kupovat tento tyzden octaviu z 10/2014 a predajca mi povedal zatial len po telefone ze smartlink nie je mozne dorobit. (radio je tam asi zakladne bolero) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 tak to nedopadlo... stejny problem, jen mi vse vyresetovali. Eskaluje se to na skodovku, uvidime, zda se stim neco bude dit dale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Chtěl jsem si koupit Sony xperii Z3 tak nevím zda ještě nemam počkat.(mam MR2015) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Včera som este trocha prechadzal nemecké fóra a vyzerá to tak že na Boleru 2015 naozaj smartlink nerozbehaju.A dokonca ani nepomôže výmenit samotné Bolero za najnovší model lebo je potrebné vymeniť ďalšie veci. Celková odhadovaná suma sa blížila 900euram a ďalej som už nečítal Za toľko mi CarPlay rozhodne nestojí. Editováno: 2. Červenec 2015, autor: rembaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalovo Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Můžeš poslat odkaz? Taky mi to za ty peníze nestojí, ale zajímalo by mě, co všechno je potřeba měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 odkaz na to forum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 ahojte tak je tu nejaký slovák, ktorému sa podarilo rozbehaťž carplay s iphonom? Stále sa mi nedarí nájsť nejakú jednoznačnú odpoveď či to funguje aj na slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JASONJ3 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Tak testy všech tří možností u mě dopadly docela uspokojivě! Manželky jabko (české 5s) vytvořilo spojení s Bolerem automaticky. Vše fungovalo jak mělo. Tady jen zkontrolovat jestli máte zapnutou SIRI. Nic víc sem neudělal. U mé xperie Z2 sem zkoušel jak ML tak android auto. Android auto je stabilnější a funkční. Podmínkou je ale býti online! U ML když už se vám to podaří spojit se vše zda super až do té doby než se rozjedete. V té chvíli jakákoliv nepodporovana app spadne. Nezkoušel jsem sygic car ten by měl podporu mít ale nejdřív si ho někde půjčím na vyzkoušení než ho případně pořídím. Sem pripraven na otázky popřípadě požadavky na testy. Omlouvám se za chyby píšu z mobilu . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 sygic car by měl být trial ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JASONJ3 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Aha má, na sedm dní. V tom případě - Mám nainstalováno za chvilku jdu testovat. Díky za info. Pokud se to osvědčí vypůjčím si to nafurt... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Janonj3: dej vědět jak jsi se sygicem dopadl. Mně fungoval úplně krásně, ale jen sedm dní. Hledal jsem na netu nějakou verzi k "vypůjčení" ale nic jsem nenašel. A těch 80 € jim za nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 SC k vypujceni neni:) Kazdopadne proc nepouzivate google maps? Kort kdyz mate MR2016, kde u bolera mate smart link a tim padem i relativne snazsi parovani telefonu s bolerem. Nehlede na to, ze je i "vice" aplikaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JASONJ3 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 (editace) Tak sygic car se mi chová stejně tzn. Po rozjetí se objeví hláška že za jízdy ne eee. Takže chybka bude v podpoře Sony a verzi mirrorlinku. Hledám offline navigaci. Android auto jede výtečně včetně Google maps. Editováno: 19. Červenec 2015, autor: JASONJ3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 deathskull: jak už bylo vzpomenuto výše, musíš být online a ne všude to jde. Zrovna trávím čas kousek od Špindlu a ani si nezavolám, né tak ještě data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Smartlink a HTC M8 funguje celkem dobře. Zrcadlím obrazovku, dokonce i YouTube přehrává. Tak jsem si nahodil Google Mapy, nastavil cíl, rozjel se a na obrazovce se objevilo, že za jízdy tahle aplikace nejde používat, že nebyla certifikovaná. A proto se ptám: Existuje nějaká možnost, jak v jedoucím autě použít Google Mapy na obrazovce auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Slysel jsem ze aby to fungovalo za jizdy musi telfon podporovat mirrolink verze 1.1 - ale jak rikam slysel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JASONJ3 Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Smartlink a HTC M8 funguje celkem dobře. Zrcadlím obrazovku, dokonce i YouTube přehrává. Tak jsem si nahodil Google Mapy, nastavil cíl, rozjel se a na obrazovce se objevilo, že za jízdy tahle aplikace nejde používat, že nebyla certifikovaná. A proto se ptám: Existuje nějaká možnost, jak v jedoucím autě použít Google Mapy na obrazovce auta? Kdekoliv na netu stáhni android auto a nainstaluj do telefonu. Pokud teda máš MR2016. Tam funguje Google maps v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfoun Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ahojky, měl bych dotaz, na Fabii III modelový rok 2016 dám synchronozivat kontakty s telefon Samsun Galaxy 6 a vše proběhne koretně, s iPhonem 6 také. Ale když je spárován iPhone a prohledávám telefonní seznam, nevidím u kontaktů fotky jako u Samsungu. Může mi někdo potvrdit, že když má spárovaný iPhone s Bolerem tak vidí u kontaktů fotky. Stejné je si přidat rychlou volbu, která je také bez fotografie ( u Samsungu jsou fotografie vidět). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 iPhone nepodporuje fotky u kontaktů, bohužel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Já mám Swing, obrázky u rychlých kontaktů nemám ale v telefonu jsou. SIII a S4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Úplně jsem to nezkoumal, mám HTC M8, Bolero a fotka se mi zobrazuje jen u mne. Možná to bude tím, že jako jediná je uložená přímo v telefonu. Ostatní se synchronizují z Googlu nebo z Exchange. Ale tohle je věc bluetooth, ne Smartlink. Patří to do jiného vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomascedik Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ahoj, mám Octavii modelový rok 2016 s rádiem Bolero. V menu mám volbu SmartLink, ale po jejím výběru se zobrazí hláška: "Funkci můžete uvolnit aktivačním kódem. Obraťte se na svého prodejce." Prodejce bohužel ani netuší, co s tím má dělat. Předem děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.