KarelZikmund Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Mno samozřejmě s jistotou to nevím, ale četl jsem to při bádání na otázku co koupit. Proto jsem se zde ptal s představou, že se ozve někdo a řekne mám tohle a tohle a vše co chceš funguje, kup si to :-D Zde jsem to myslím četl: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 (editace) Rns310 a 315 je ale do fabie 2. Fabia 3 ma uplně jiné radia i když pod stejným názvem. Swing i Bolero u F3 parkováky samožrejmě umí. Do jakého auta to chceš dát? Editováno: 18. leden 2017, autor: Reesha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Bolero senzory umí. A Columbuse asi do Fabie nedostaneš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Spletl si sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Jenom doplnění mého zjištění, třeba se to někomu bude hodit (tomu kdo se o to tolik nezajímá a chtěl by to řešit). -- model Columbus jde osadit bez problémů (někdo psal že nejde) -- Fabia II a Fabia III jsou odlišné (to jsem nevěděl) -- řešení to stejně nemá, krom toho že většina inzerátů jsou z krádeží a to podporovat nechci a nehodlám -- nakonec jsem to vyřešil s Pioneer SPH-DA120 - jde sehnat už od 11000 a umí to co chci - CAR PLAY, s redukcí je funkční i volant, ale je potřeba extra mikrofon pro handsfree -- kdyby to někoho zajímalo kompletní materiál (rámeček, redukce na volant, mikrofon, separátor,..) vč. montáže zmíněného je kolem 16000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Columbus do Fabie 3 nedáš! Nepleť ostatní a piš do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Nemá někdo zkušenosti s dodatečnou aktivací SmartLinku - zajímala by mě hlavně cena? OIII MR2016 a Bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Tady jsi v tématu F3 Jako balíček jsem našel pouze smartgate http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartgate-octavia-iii-5e0063218x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Řeší se to zde v sekci Autohifi - MirorLink. Ale v podstatě to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giri Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Čaute, nemá někdo zkušenost s dokupováním SmartLinku do Amundsena? Psal jsem na fb Škody, bylo mi řečeno, že bohužel. Pak jsem byl osobně ve Škodě a tam mi řekli, že jsou schopni, ale za cca 6 000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ptal jsem se u dvou prodejců na dodatečnou aktivaci funkce smartlik (sice na Octavii 3) a jednou mi řekli 5000Kč a podruhé 4000Kč [emoji20] Docela drahá sranda na to jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giri Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Jojo, přitom se tam zadá jen aktivační kód. Mně druhý prodejce řekl, že 4500,-. Ale že ten systém nefunguje moc dobře říkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Oplatí sa to možno, ak máte iPhone 5+ alebo Android podporujúci Mirrorlink. Ak máte Android bez podpory Mirrorlinku a chcete používať iba Android Auto, to sa určite neoplatí.. je to veľká bieda! V tomto prípade radšej používať normálne pripojenie mobilu cez Bluetooth, čo podporuje Bolero. Editováno: 26. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 58 minutes ago, Giri said: Jojo, přitom se tam zadá jen aktivační kód. Mně druhý prodejce řekl, že 4500,-. Ale že ten systém nefunguje moc dobře říkal. Ono to neni tak jednoduche... Ono "jen aktivacni kod" znamena, ze ma jiz auto potrebny HW, coz nemusi byt ve vsech pripadech a potom je potreba vymenit jednotku a cena roste. System funguje dobre, ale je problem ze ML maji implementovany vetsinou top modely (u Androidu), coz spousta lidi nemusi mit a pak se divi ze jim to nefunguje, pripadne maji spatny sw (viz Sygic Navigation vs Sygic CAR Navigation). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giri Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) před 39 minutami, havrosh napsal: Ono to neni tak jednoduche... Ono "jen aktivacni kod" znamena, ze ma jiz auto potrebny HW, coz nemusi byt ve vsech pripadech a potom je potreba vymenit jednotku a cena roste. System funguje dobre, ale je problem ze ML maji implementovany vetsinou top modely (u Androidu), coz spousta lidi nemusi mit a pak se divi ze jim to nefunguje, pripadne maji spatny sw (viz Sygic Navigation vs Sygic CAR Navigation). Ono je to jednoduché. Říkal, že pokud v menu navigace(Bolera) mám ikonku SmartLink, tak tam potřebný software a hardware je, jen už potom je potřeba zadat ten aktivační kód. Jako navigaci na tom nepotřebuji, protože používám Amundsena a jsem spokojený. Víceméně šlo jen o komfort, že mohu diktovat sms, příjemnější ovládání Spotify atp., ale za ty peníze to asi nestojí, nehledě tomu, že používám stále pořád iPhone 4S. Editováno: 26. Únor 2017, autor: Giri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter brachna Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Fabia III combi 09/15 odskúšaný smart link s sony Z3 a plne funkčné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Pouzivam CarPlay a AndroidAuto k plne spolojenosti. Naviguju pres ne radsi nez pres originalni navigaci. Za me se to urcite vyplati, uz bych bez toho auto nechtel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 20 hours ago, Giri said: Ono je to jednoduché. Říkal, že pokud v menu navigace(Bolera) mám ikonku SmartLink, tak tam potřebný software a hardware je, jen už potom je potřeba zadat ten aktivační kód. Jako navigaci na tom nepotřebuji, protože používám Amundsena a jsem spokojený. Víceméně šlo jen o komfort, že mohu diktovat sms, příjemnější ovládání Spotify atp., ale za ty peníze to asi nestojí, nehledě tomu, že používám stále pořád iPhone 4S. Pokud ta ikona SmartLinku je, tak opravdu staci v autorizaku aktivovat, ja jse narazel na to ze muzes mit infotainment, kde ta ikonka vubec neni a bez dalsich detailu se neda rict kolik presne to bude stat... Nekoho to bude stat mene a nekoho vice (podle HW ktery mas v aute). Plnej souhlas s @Maverick, i kdyz mam ve sluzebce Columbuse, tak radeji naviguji pres Google Maps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zsladky Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 V 28. 7. 2015 na 10:50, Krejdy napsal: Ahoj, je možné Smartlink nějak dokódovat, když ho nemám v menu? Mimo návštevy autorizáku? MR2016 - Bolero. Díky Ahoj, mám podobný porblém už se vyřešil nebo je nějáká možnost řešení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Sice tu lidi píšou, že je SL možné aktivovat pomocí kódu, pokud je v boleru ikona. Ale vzhledem k tomu, že tu ještě nikdo nenapsal (nebo o tom nevím), že to má dodatečně aktivovaný, tak si myslím, že to tak jednoduchý nebude. Další možnost je to nechat přidělat zde. Je tam sice více možností k využití, ale ta cena . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.