Armyk Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Tie mapy má apple ako offline app? Majiteľ iphonu 5s, ktorého som zohnal, ma presviedča, že smartlink je len marketingový názov škodovky pre mirrorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Smarlin obsahuje podporu aplikací mirrorlink, carplay a android auto. Jinak apple mapy jsou online jako google. Umět waze carplay tak jsem vysmáty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Je len otázkou času kedy bude viac aplikácii pre CarPlay. Ja osobne čakám na tomtom, kt mam na iPhone 6 kúpený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Mattik: skúšal som iphone 5. Keď sa pripojí, tak v zariadeniach je na výber apple (tuším), ale k nejakému sparovaniu nedôjde. Neviem, či treba niečo na iphone inštalovať, ale to už som neskúšal. Lokalizácia bola GB. V nastaveni bolera pod položkou smartlink je na výber však len ako preferované pripojenie Android auto, alebo mirrorlink, hoci ikonky na pozadí prostredia ukazujú všetky tri vrátane apple carplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Armyk: bol ten telefón, ktorý si pripájal pripojený na net? nejaký 3G mobilný internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ja jen připojil telefon kabelem k usb a carplay naběhl sám, k tomu se spustil playlist v telefonu. Nic jsem neistaloval. iPhone 5 by měl být podporován. Pokud máš GB verzi nemáš tam jailbreak? To by mohlo delat bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 (editace) To nebola GB verzia, len lokalizácia. Neviem, či tam bola vôbec simka, zistím od majiteľa. Takže simka bola, ale či mal spustený net, si nepamätá. Editováno: 23. Červen 2015, autor: Armyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Mam LG G2 Android 5.0.1 stahnul jsem si apkmirror.com posledni verzi android auto a nic. Nepripoji se to. Co je treba jeste udelat ? Muzeto byt tim ze muj foun nepodporuje mirrorlink tak se ani nepripoji pres android auto ? V radiu jsem navolil polozku preferovat android auto a nic. porad to lise nelze se pripojit zkontrolujte nastaveni telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) bude aktualizacia na carplay aj pre modelovy rok 2014? lebo na update portal boli podla mojho VIN dva subory na stiahnutie a teraz tam je len jeden update a to na radio logo Editováno: 24. Červen 2015, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 @Radzimko: priznam sa ze by som sa divil, lebo v 2014 nesiel objednat MirrorLink nie? Aj teraz je za priplatok 160euro. Takze sa mi nezda ze by ti to jednoducho dali zadarmo ako soft. update... Najlepsie zavolat asi skodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Tak usudzujem ze HW je rovnaky tak neviem preco by bol problem rozchodit to aj na mr2015 Editováno: 24. Červen 2015, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 pokial je mirrorlink cisto soft. zalezitost tak si nechavaju za to pekne zaplatit...160euro. Na druhu stranu cloveku potom staci zakladne bolero a navigacia ide z mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Aky mate Hw Editováno: 23. Duben 2017, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Mám MR 2016 Editováno: 25. Červen 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 HW je bohuzel jiny. Minuly tyden jsem to overoval na podpore SA. Kazdopadne, ML mi take nefunguje a to mam plne podporovany telefon (Sony Z3). V pondeli jde kvuli tomu auto do servisu. Dam vedet, az neco zjisti... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Aky mate HW? H11tku mam taky, ale SW mam 0138, codec mam stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 to ma sere lebo carplay by som velmir ad vyuzival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) Tak dneska zkoušen Smartlink. Telefon Samsung S5, android 5.0, MirrorLink 1.1. Někdy se telefon spojil hned někdy na druhý pokus, ale fungovalo to. Bohužel nabídky spustitelných aplikací omezena. Od škodovky jen MFA Pro a ŠKODA Drive. Ještě jsem stáhnul zkušební verzi Sygicu a ten běhal taky. Editováno: 28. Červen 2015, autor: DenisMms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Co som sa ja informoval tak pre vozidla vyrobené v 2014 mirrorlink nie je možné domontovať ani za poplatok ... MirrorLink je k dispozícií až od 22. výrobného týždňa:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) neplezt si ML a SL! ML se delalo automaticky s bolerem! SL je az za priplatek od 22KT (tedy MR2016). Jinak auto je v servise. Dneska odpoledne bych si snad pro nej mel jit. Jsem zvedav jak to dopadne. Pripravoval mne i na moznost vymeny celeho infoteinmentu Editováno: 29. Červen 2015, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) @deathskull: ono si to pletie aj samotna skodovka, lebo napriklad v SR konfiguratore to maju oznacene ako MirrorLink za doplatok 160e a na obrazku je napisane "SmartLink":) Mne jednoducho predajca povedal ze u rocneho vozidla to nie je mozne domontovat. MirrorLink ma nezaujima, ja potrebujem Carplay.. PS: V CR cenniku je to ok. Editováno: 29. Červen 2015, autor: rembaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Tiež neviem,co tam mám. V cenniku to nie je a nebolo. Príplatok teda možný nebol. Na monitore svieti smartlink, v menu ikonky mirrorlink, Android auto, apple carplay a v setupe bolera je preferované pripojenie s možnosťami mirrorlink/android auto. Keďže mirrorlink podporujú až 4 telefóny momentálne a aj to v cenovej hladine, v ktorej tieto spotrebné šroty už dávno nakupujem, tak im pekne ďakujem. Ale ako marketing to vyzerá dobre. Len by to mohlo byť viac simply, alebo aspon clever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Mas tedy Smartlink. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Mas tedy Smartlink. Armyk to však skúšal s iPhonom ale neúspešne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 SmartLink je ficura typu jak z lidi zbytecne vydolovat prachy. Mam to v aute taky jen pro paradu a spis tak jako do budoucna, snad to postupem casu pomoci aktualizaci zacne fungovat a snad se postupem casu dostanu k tefonu ktery s tim bude umet komunikovat. Skoda ze to neumi MiraCast tj opravdu ciste zrcadleni obrazovky telefonu jako to umi moje Televize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.