Hkubes Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) Je pravda, promiň, že když jsem to teď řešili bylo to většinou v Octavii tak tam bylo napsáno že za 3300 si můžeš koupit aktivační kód. To tam měl technik uvedené a ukazoval nám to. Takže u Fabie to ještě asi nemusí být. Editováno: 19. Září 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Tak tady ještě písemné vyjádření od Škody: Android Auto je součástí platformy SmartLink, která však v současné době ještě není oficiálně spuštěna a podporována. Rozhodnutío datu spuštění leží na společnostech Apple a Google jako dodavatelích součástí řešení SmartLink. Funkcionalita bude plnědostupná tehdy, až výrobci a dodavatelé technologie SmartLink uvolní všechny potřebné aplikace a součásti. Ve vozidlech ŠKODAnyní může dojít ke dvěma variantám – pokud zakoupíte SmartLink do konfigurace vozidla, máte jej ve voze aktivní a můžetevyužívat funkcionalitu MirrorLink, která je jednou ze tří komponent a je vyvíjená ve spolupráci se společnosti ŠKODA akonsorciem CCC (dodavatelem MirrorLink). Pokud si SmartLink nedáte do vstupní konfigurace Vašeho vozidla, lze jej v budoucnuaktivovat pouze licencí, která však v prodeji nebude dříve, dokud SmartLink nebude oficiálně odhalen pro český trh a z tohodůvodu tak nelze do této doby využívat ani MirrorLink. Doufám, že jsme Vám to vysvětlili srozumitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ničiteľ Nezničiteľného Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Tak tady ještě písemné vyjádření od Škody: Android Auto je součástí platformy SmartLink, která však v současné době ještě není oficiálně spuštěna a podporována. Rozhodnutí o datu spuštění leží na společnostech Apple a Google jako dodavatelích součástí řešení SmartLink. Funkcionalita bude plně dostupná tehdy, až výrobci a dodavatelé technologie SmartLink uvolní všechny potřebné aplikace a součásti. Ve vozidlech ŠKODA nyní může dojít ke dvěma variantám – pokud zakoupíte SmartLink do konfigurace vozidla, máte jej ve voze aktivní a můžete využívat funkcionalitu MirrorLink, která je jednou ze tří komponent a je vyvíjená ve spolupráci se společnosti ŠKODA a konsorciem CCC (dodavatelem MirrorLink). Pokud si SmartLink nedáte do vstupní konfigurace Vašeho vozidla, lze jej v budoucnu aktivovat pouze licencí, která však v prodeji nebude dříve, dokud SmartLink nebude oficiálně odhalen pro český trh a z toho důvodu tak nelze do této doby využívat ani MirrorLink. Doufám, že jsme Vám to vysvětlili srozumitelně. tak len dufam, ze smartlink bude aj na SVK !! lebo som si myslel, ze moje bolero s mirrorlink sa nebude dat nijako upgradovat na smrtlink. auto som mal vyrobene v maji a potom to zmenili vsetko =/ uz len pockat ci to bude aj na SVK. skoda ze sme zaostalejsi ako vy =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Dnes mi v telefonu přistála aktualizace Google Mapy 9.17.1. Umožňuje uložit do paměti zvolené oblasti. Na rozdíl od minulých verzí s nimi umí plnohodnotně pracovat. Tedy můžete vyhledávat objekty, zjišťovat o nich základní informace, plánovat trasy a navigovat se zcela offline. Uložené části mapy se automaticky aktualizují jednou za dva týdny přes wifi. Takže ti z vás, kteří se pořád ještě trápí s Mirrorlinkem, mají k dispozici plnohodnotnou offline navigaci za moji oblíbenou cenu, tedy zdarma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkovi Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 (editace) Mam svoji novou sluzebni OIII teprve 4 dny, takze jsem jeste nemel uplne moznost pohrat si se vsim...kazdopadne dneska jsem zkousel se svym telefonem Samsung Galaxy Grand Prime, jak si porozumi se Smart Link, pricemz na svuj telefon jsem si donahral z apkmirror tuto verzi Android Auto a mam nasledujici poznatky: propojeni s Bolerem vcelku komplikovane, asi na po treti teprve proslo - navic jsem musel mit zapnuty developer mode, jinak nebyl telefon systemem vubec rozpoznan jakmile vypnu developer mode, telefon ve Smart Link rozhrani neni vubec rozpoznan celkove prostredi android auto na displeji Bolera vcelku dosti tezkopadny, jakoby zabrzdeny...nevim, zda je telefon malo vykonny anebo slo o kratkodobou indispozici, ale google maps pusobily dosti zpomalene... Dnes zkouseno jen na rychlo pri stani, zitra zkusim pri ceste do prace, zda je to lepsi... Kazdopadne timto potvrzuji, ze i telefony bez MirrorLink mohou se Smart Link spolupracovat...navic zejmena projektu android auto prorokuji super budoucnost, neb uz ted z toho čpí, ze to delali panove z branze, kteri nad tim premysleli.... Inu uvidime, jak se to bude zlepsovat... ;-) Editováno: 29. Listopad 2015, autor: xkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Aplikace Android Auto je zřejmě automaticky ukončovaná systémem. V oficiální instalaci by to mohlo být jinak. Zatím mi funguje tento postup: Na telefonu spustit Android Auto a nechat ho na obrazovce. Připojit kabel a počkat, až se vše propojí. Pokud nejste v menu Smartlink, jde to automaticky. Pokud jste, musíte zvolit váš telefon a dát připojit. To může trvat půl minuty až minutu. Při dodržení tohoto jednoduchého postupu je vše bez problémů. Jo a nezapomeňte, že váš telefon nesmí být připojený přes wifi k autu. Pak jste bez internetu. S poslední aktualizací aplikace se mi na obrazovce ukazuje vedle síly signálu i typ připojení. Zřejmě na tom opravdu pracují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Já teda nevím, sednu do auta, připojím telefon, zmáčknu startovací tlačítko a než se vymotám z parkoviště, tak v menu mám namísto SmartLink ikony ikonu AndroidAuto a jedu. Opravdu to umí telefonu zatopit, já zkoušel Nexus 5,6,5X tam je to celkem v pohodě, dobře mi jede i LG FlexII a G4. Problémy jsem měl velké se Samsungem - S4, S4 mini, S5, S6 - hodně pomohlo hodit tam čisté ROMky, ne ty jejich omalovánky, jinak se mi to děsně sekalo, padalo a bylo sotva použitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkovi Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Pro me je teda uspesne spusteni Android Auto porod...zpravidla jedno pripojeni po restartu telefonu projde, pote uz nikoli...v menu smart link sice vidim svuj telefon, ale jeho vyberu se to pokousi stridave ML a pak AA, kolikrat se na sekundu AA na telefonu spusti a hned zas vypadne... Aplikace jako takova je zajimava, ale na mem telefonu ji tedy spustit resp. ve spojeni s autem, to je vazne porod :-( Mozna Samsungy (mam Galaxy Grand Prime s Android 5.0.2) s AA opravdu maji problem...mam cistou Samsung ROM, akorat root a Xposed... Jinak aplikaci mam zatim tu posledni verzi 1.4.096052 a na obrazovce Bolera tedy vidim jen signal telefonu a ikonu baterie...typ pripojeni nikoli anebo jsem si nevsiml :-). Kazdopadne jeste resim, zda signal GPS, kdyz mam telefon dole u radici paky v te "šachtě", kde by mel mit lepsi signal, je taky lepsi anebo naopak pro GPS by bylo vhodnejsi jine ulozeni telefonu...mate nekdo zkusenost, merili jste treba silu signalu GPS? Editováno: 2. Prosinec 2015, autor: xkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Zdravim vy ste si tuto funkciu Smartlink zakupili ? alebo je to automaticky sucastou radia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Vo fabii je to vraj sucastou a v octavii som si to doobjednaval pri objednani auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Chlapci kdybyste trochu hledali. Smart link je doplňková položka k radiu Bolero a Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wishmaster Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Cavte. Na SK je smartlink sucastou bolera. Nie je potrebne si ho priplacat. Teda aspon ja ho tam mam a funguje s mojim podporovanym HTC One M8 bez problemov. Zvlast som si SL neobjednaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Hlavně na slovensku se smarlink oficiálně neprodává vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Oficialne sa nepredava ale pri objednavke to predajca moze zaskrtnut cez ten ich interny system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wishmaster Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Hej, nie je ani v konfiguratore, ale u mna v bolere je aktivovany. Mozno dalsi majitelia F3 z SK mozu potvrdit, ci SL v maju alebo nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Ja mam Rapid mr2016 AMUNDSEN .. je tam moznost Smartlink ale hlaska treba aktivovat kodom kontaktujte predajcu ... pri objednavani som ziadnu ponuku nato nedostal a nedalo sa to ani doobjednat z cenniku....hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verduniak11 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Zdravim pani Ide vam niekomu na android auto spustit Waze aj za jazdy? Mne sice spustit ide, ale akonahle sa pohnem, tak mi to vypise hlasku, ze pocas jazdy nie je mozne danu aplikaciu pouzivat.A este som sa chcel spytat na Wifi, ze ci je vo fabii wifi a ako sa k nej da pripojit?Lebo som to vcera skusal, dal som na mobile vyhladat wifi siete a nic mi nenaslo. Dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Waze uz ma podporu pre Android Auto??? Nemas nahodou na mysli Mirror Link??? Kym to vyrobca programu necertifikuje pre pouzivanie pocas jazdy tak to nepojde... Opravte ma ak sa mylim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Tak dneska zkoušen Smartlink. Telefon Samsung S5, android 5.0, MirrorLink 1.1. Někdy se telefon spojil hned někdy na druhý pokus, ale fungovalo to. Bohužel nabídky spustitelných aplikací omezena. Od škodovky jen MFA Pro a ŠKODA Drive. Ještě jsem stáhnul zkušební verzi Sygicu a ten běhal taky. v mojom prípade sa jedná o tie isté podmienky ako u teba, ale mne po rozjazde autom vypíše hlášku, že počas jazdy je aplikácia nedostupná... Zvuková/hlasová navigácia apky Sygic ale naďalej funguje. Moja otázka na teba je, funguje ti to aj po rozjazde? Ďakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Dneska jsem zkoušel navigaci. Běželo to výborně, rádio běželo na pozadí. :-) snad bude carplay podporovat i waze. Je niečo v rámci Android auto aj offlinove? Myslím tým nejaká navigácia? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 (editace) Ano, u Google Map můžeš uložit části mapy jako offline. Navíc pokud navolíš trasu doma na WiFi, tak dál tě bude navigovat i bez přístupu k datům. Akorát ti nepřeplánuje trasu, jestliže nebude ta část uložená jako offline. Každopádně spotřeba dat pro navigaci je minimální a v tuzemsku by ses měl vejít s přehledem do nějakého normálního paušálu. V roamingu pojedeš buď na offline, případně si zaplatíš denní balíček za pár desítek korun. Projdi si tarify. Rozhodně doporučuji být online, protože jen tak využiješ rychlou reakci na změnu provozu. Například jednou týdně jezdím večer ve špičce v Praze z Hostivaře na Staré Město. Pokaždé mi to dá podle provozu jinou trasu a občas během jízdy pošle jinudy, protože dopravní situace se změnila. Ještě jsem se nezasekl v zácpě. Editováno: 10. Březen 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Ano, u Google Map můžeš uložit části mapy jako offline. Navíc pokud navolíš trasu doma na WiFi, tak dál tě bude navigovat i bez přístupu k datům. Akorát ti nepřeplánuje trasu, jestliže nebude ta část uložená jako offline. Každopádně spotřeba dat pro navigaci je minimální a v tuzemsku by ses měl vejít s přehledem do nějakého normálního paušálu. V roamingu pojedeš buď na offline, případně si zaplatíš denní balíček za pár desítek korun. Projdi si tarify. Rozhodně doporučuji být online, protože jen tak využiješ rychlou reakci na změnu provozu. Například jednou týdně jezdím večer ve špičce v Praze z Hostivaře na Staré Město. Pokaždé mi to dá podle provozu jinou trasu a občas během jízdy pošle jinudy, protože dopravní situace se změnila. Ještě jsem se nezasekl v zácpě. Ďakujem za radu, v takom prípade sa uplne vykašlem na možnosť Sygicu CN a budem používať Android auto s použitím Google maps. Proste pecka. Ušetril som a zároveň čo je v tejto dobe lepšie ako google maps?! :-) Ešte raz ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 doudo - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje, viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verduniak11 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Zdravim pani Neviete ci ma fabia wifi? Dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Má pouze pro účely smartgate. Hotspot jako Superb neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.