mrvoslik Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Zdravim a diky za clenstvi. Mam oktavku a dle servisaka to chrasteni zpusobuje katalyzator nebo spis jeho vlozka zrejme rozsypana octan 1 97rv 1,6 akl na lpg= jedna lambda Nekdo se slusenosti jak to levne vyreesit? Mam net projety ale tip jakej kat tam staci dat jasny ze nakej univerzal ale naky konkretni? Keramicka vlozka ci Kovova ? Na heureka mi to naslo naky za 1700 kc tusim jmj znacka , nejaka zkusenost ? nevim jesli se vyplati kupovat nakej drazssi nebo staci obyc.. v servisu mi v autoeli shopu nabizeli nakej za 2,5 .. ale tady .. http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=katalyzator+univerzalni jo a este nevite nekdo jakDiky za nazory a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Člověče nešťastná, proč si to po sobě nepřečteš dřív, než odešleš příspěvek? Název tématu také "povedený" (ten jsem upravil do srozumitelné řeči). Jeden aby na to měl šifranta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 tak nevím, ale aj bych to přesunul do motoru ... kat s podvozkem asi moc nesouvisí edit: tak jsem to tam přesunul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrvoslik Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 takze doplnujici informace . kat byl vymenen .. za me neznamou znacku .. doklad od toho ztim nemam ale cena i spraci 2,700 puvodni kat pohledu nevykazuje zadne znamky rozpadu nebo uvolenni . nic v nem nehrka ..takze se obavam ze ten zvuk jde z jine casti vyfuku dalsi vec ze uni kat neni vybaven otvorem pro lambdu .. tj musel vyriznout z puvodni .. a nasroubovat to tam otazka je ovsem jak moc na spravnem miste umisteni lambdy je .. a jaky to vliv zda byl nejaky pozorovatelny rozdil .. nebo spotreba zda se mi to zivejsi ale este sem nemel cas to projet . budu aktualizovat prilozim foto stareho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrvoslik Vloženo 28. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 omlouvam se za spozdeny prispevek ale preci jen to napisu takze emise se vyresili vymenou lambdy a katalyzatoru neoriginal .. a celkem to vse slape a kdyz to lehkam 1,6 motor rv 97 .. prumernou mam 6,5 Lpg .. takze vymena soucasti se vyresila a emisou sou O K diky za nazory vsem zde a prosim prozatim uzavrit topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.