Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim a diky za clenstvi. Mam oktavku a dle servisaka to chrasteni zpusobuje katalyzator nebo spis jeho vlozka zrejme rozsypana octan 1 97rv 1,6 akl na lpg= jedna lambda 
Nekdo se slusenosti jak to levne vyreesit? Mam net projety ale tip jakej kat tam staci dat jasny ze nakej univerzal ale naky konkretni? Keramicka vlozka ci Kovova ? Na heureka mi to naslo naky za 1700 kc tusim jmj znacka , nejaka zkusenost ?

nevim jesli se vyplati kupovat nakej drazssi nebo staci obyc.. v servisu mi v autoeli shopu nabizeli nakej za 2,5 .. 

ale tady .. http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=katalyzator+univerzalni

jo a este nevite nekdo jak
Diky za nazory a rady

Vloženo

Člověče nešťastná, proč si to po sobě nepřečteš dřív, než odešleš příspěvek? Název tématu také "povedený" (ten jsem upravil do srozumitelné řeči). Jeden aby na to měl šifranta.

Vloženo

takze doplnujici informace . kat byl vymenen .. za me neznamou znacku .. doklad od toho ztim nemam ale cena i spraci 2,700 puvodni kat pohledu nevykazuje zadne znamky rozpadu nebo uvolenni . nic v nem nehrka ..takze se obavam ze ten zvuk jde z jine casti vyfuku 

dalsi vec ze uni kat neni vybaven otvorem pro lambdu .. tj musel vyriznout z puvodni .. a nasroubovat to tam otazka je ovsem jak moc na spravnem miste umisteni lambdy je .. a jaky to vliv 

zda byl nejaky pozorovatelny rozdil .. nebo spotreba zda se mi to zivejsi ale este sem nemel cas to projet .

budu aktualizovat prilozim foto stareho 

• o 1 rok později...
Vloženo

omlouvam se za spozdeny prispevek ale preci jen to napisu 

takze emise se vyresili vymenou lambdy a katalyzatoru neoriginal .. a celkem to vse slape a kdyz to lehkam 1,6 motor rv 97 .. prumernou mam 6,5 Lpg ..

takze vymena soucasti se vyresila a emisou sou O K 

diky za nazory vsem zde a prosim prozatim uzavrit topic 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...