Michal B. Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Zdravím, mám Yetiho 1,2tsi od roku 2011 (05/2011). Měnili mi rozvody, jinak vše OK. Poslední cca.dva měsíce se mi stáva, že auto nenastartuji, píše to check clutch - zkontroluj spojku. Pedál sešláplý mám. 3x otočím klíčkem se sešpláplým pedálem a nic. Pak nechám chvíli cca.1 minutu klid a chytne. Stává se to jak se studeným tak i teplým motorem. Včera jsem to odvezl do servisu a zjistí co se dějě, zda něco diagnostika , či nějaké čídlo.............nevím fakt..................uvidím co servis, měl někdo něco podobného ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Může být čidlo vymáčknutí spojkového pedálu, bez vyšláplé spojky (u automatu brzdy) nenastartuješ, tipoval bych to, jednou kontakt na spínači je jednou ne, proto jednou nastartuješ jednou ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Nevím zda se dělá 1.2 tsi s automatem. Pokud Ti funguje tempomat tak je chyba v drátu mezi spínačem a BCM jednotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 v lepšom prípade to možno skončí len prehraním SW ...tak ako mnoho iných závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Tak nakonec nic, žádná závada. Mám to hlídat a uvidíme .......mám manuál. Je to divné, na čidlo se dívali a nic neshledali. SW nepřehrávali, jen diagnostika a kontrola, nezjištěno nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobobo5 Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Občas se mi to stalo taky i po přehrání SW/původně byl v angličtině v češtině hlásí pouze"spojka"/. Servis žádnou závadu nezjistil, předpokládali teoreticky čidlo. Stačí znovu vyšlápnout a vše je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.