Jakub3211 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Chalani nemate niekto skusenosti s nechladenim climatroniku na f3?dnes prvy krat sa mi stalo ze klima skoro vobec nefungovala. Bolo u nas na slnku 33 po 4 hodinach kupania sa auto na trase 30km n3vyklimatizovalo. Doteraz nebol problem vsetkym byvalo v aute zima pri 22 stupnoch teraz 16 len to fukalo ale zeby extra chladilo to sa neda povedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jio1 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Mne toto robilo na yetim ,nechladilos iels om do servisu tam zistili nejake prasknute tesnenie ci co vymenili znova napllnili a fici to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Mne to spravilo vlani na FII po 3 hodinovom posúvaní v kolóne na maďarsko-srbských hraniciach. Keď sa na chvíľu vypol motor, klíma chvíľu fungovala, prišlo mi to, ako keby sa prehrial chladič klímy. Po vychladnutí fungovala normálne, taktiež pri spiatočnej ceste chladila normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Dnes opat kupanie asi 4 hodiny odstavene auto teplota cca 33 a klima isla v poriadku. Nerozumiem tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Triafam naslepo, ale ..nemôže to súvisieť napr. so zapnutým/vypnutým start-stop systémom, alebo niečo podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Oddělil jsem to z toho tématu o kompresoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Ok dik pawuk a neviem je to mozne s tym start stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Zkus to načíst diagnostikou, jestli se nezapsala nějaká chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Stalo se mi totéž, venku 33, sednu do auta nastartuju a jedu, klimatizace zaručeně prvních 5min jela naplno (AUTO, teplota LOW) a pak v nejakem okamžiku přestala klimatizace fungovat (na Climatronicu vse jako kdyby se nic nedelo) jen z ventilace se valil teplý vzduch jel jsem takto cca 45km a když jsem dojel před barak ihned jsem zacal hledat přičinu (pojistky samozřejme nic) znuvu jsem nastartoval a k memu překvapeni klimatizace jela...jeste jednou to udela a jedu směr servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Ok dik pawuk a neviem je to mozne s tym start stop To by spíš mělo být obráceně - když je potřeba chladit interiér, tak start/stop nevypíná motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Je to automatická ochrana proti zamrznutí,asi zřejmně dochází vlivem vysokého chlazení a vysoké teplotě k namražení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Skus este raz vysvetlit nejako nechapem. Zdenek a ty mas F3?jako dnes dalsie a vsetko sa zda byt v poriadku nerozumiem pretoze aj dnes auto stalo vonku 31 a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Dnes bolo o dosť chladnejšie, nie?s tou ochranou proti námraze by to aj mohlo byť, ale že by to nezvládala už teraz, v našich podmienkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 U nas bolo teplo cely den vecer mensia burka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ješte může být v systému méně chladiva než je zdrávo, potom se při větši zátěži klima odstaví. Někdo tady psal myslím u Rapida, že dostal auto z výroby bez náplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Skus este raz vysvetlit nejako nechapem. Zdenek a ty mas F3?jako dnes dalsie a vsetko sa zda byt v poriadku nerozumiem pretoze aj dnes auto stalo vonku 31 a nic. Jo mam F3 Combi, vse se zdalo v poradku podle toho co zobrazoval climatronic (první cca 5min fungovala klimatizace normalne)...a pote z ventilace sel jen teplý vzduch...od te doby uz to neudelalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Mne presne to iste. Aj rovnake auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak i já mám stejnou zkušenost. Auto stálo v dnešních tropech venku 4 hod.a klima nic, jen foukala. Po dojezdu jsem znova nastartoval a klima šla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Potvrzuji totéž, zpočátku klima chladila, pak nic. Klimatronic se tvářil, jakože je vše v pořádku. Uvědomil jsem si, že jsem tu o tom četl a na červenou na semaforu jsem vypnul/zapnul zapalování a klima najela...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 take, stejny problem.... jelikoz to mame vsichni, tak problem nebo funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Totéž se stalo Hkubesovi viz: http://forum.skodahome.cz/topic/131638-hk-stříbrná-fiii-combi-12-tsi-81kw/?p=2068248 kde píše o chybě klimatizace, takže zítra volám servis. Nepotřebuji aby mi to dělalo cestou na dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) Hmm. Mne vcera klima fungovala normalne a to to predtim 3 dny stalo na parkovisti pod horama. VRakousku byly stejny vedra jako u nas... Foukalo to studene i po par hodinach pauzy pres obed, kdy to taky stalo na slunci. Tak u me snad zatim dobry... Editováno: 7. Červenec 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 mohu ovšem potvrdit že od té doby mi to neudělalo, nevím kde je chyba ale každopádně teď v těch vedrech klima jede jak má tak nevím, zatím se servisem počkám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 take jeste pockam - bylo to v servise minuly tyden (sice s necim jinym, ale nemusim to vozit do servisu kazdy tyden:)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 10. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 ani mne doteraz nič. Najazdil som dalsích 2000 km a skoro stale s klimou a prezilo to aj extremne tepla teraz. Tak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.