Voice Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 to by znamenalo tak max. 3kola , když to dobře pude..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Ono ty nosice na tazne ani na vic moc nejsou. To uz pak jedine vozik a naskladat to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 nosiče jsou i na čtyři kola, já ho třeba mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 12. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 je to opravdu 50kg ale pozor, zatizeni se lisi, podle toho, kde vaha pusobi! V manualu se pak doctete, ze cca 50 nebo 60cm (tedka si to nepamatuju uplne presne) od koule uz muzete mit svisle zatizeni pouze 25KG! Na tento problem jsem se ptal i v showroomu v lednu, kdy jsme objednavali auto a byl jsem ujisten, ze je to 50KG na samotnou kouli (coz je dle manualu). Dale mi bylo receno, ze na samotny drzak muzu dat dve az tri kola (zalezi podle vahy kola a samotneho drzaku = proste tech 50kg). Toto jsou slova ze showroomu a informace z manualu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Mam Thule,taky na 4 kola.Respektive jsou to 3+1 pres adapter.Resim to tak,ze moje a manzelcino davam co nejbliz k zadi auta a kola deti ,ktere vazi nula nula prd za ne.Nevsimnul jsem si nejakeho problemu,rozhodne je to mnohem mene patrne,nez kdyz vezu privesny vozik. K te znacce mam taky udelanou kopii,nechtelo se mi to prehazovat sem a tam.Staveli mne dvakrat,nemel jsem zadny problem.Udajne byl vydan jakysi metodicky pokyn,aby to policie tolerovala,to jsem cetl na bike foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 S temi 4 koly jsem to myslel tak, jako ze 2+2 nebo 3+1, ale na 4 plne dospela, ze se asi nedela. I když, mozna jo. 4 karbonovy žiletky nevazi skoro nic, 4 celopera sjezdaky budou asi s vahou trochu jinde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Já mám Wjenzek 3 plus 1. Vozím zatím jen tři kola. Mě šlo o to co to dělá s karoserií auta kde je přidělání tažné??? Editováno: 14. Červenec 2015, autor: agent007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Jeste k te kopii RZ... Ted nedavno jsem nasel na cyklistickem foru prispevek, ktery me moc nepotesil. Tak ho vykopiruju i sem - muze se hodit vedet... Co jsem se dozvěděl na DI.: SPZ se nesmí přenášet na jiné místo než je vozidlo. Zároveň musí být viditelné. -Problém. Lze to vyřešit pouze jedním způsobem. Při ztrátě SPZ musíte vozidlo označit zřetelně jakýmkoliv způsobem, tzn. i na papundekl napsat čitelně číslo a umístit viditelně za zadní sklo nebo na místo SPZ. Do vyřešení nové SPZ jezdíte takto označeni. Je tedy možné nechat si udělat plastovou tabulku viz foto. V žádném případě ne s modrým pruhem a znakem EU. To se již jedná o FALZUM a řeší se dle zákona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) Nelze. Za chybějící RZ je pokuta až 10.000,- a zákaz činnosti 1 rok. Legální způsob v současnosti neexistuje. Nicméně toleruje se vyrobená RZ na nosiči. Edit: Správně by se zadní měla přehazovat, protože nosič je součástí vozidla. Editováno: 20. Červenec 2015, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) Je možno si nechat vyrobit plastovou RZ na nosič kol, Auto Kelly Objednací kód: DO CFSPZ cena 434,- Kč. http://www.autokelly.cz/#|kwYJ/6yamNJGNfyGqP8I35CWsATJQlmb+grdZYIEjt0EElNozJIoohbg8YKY7LSFWIlm/oXP+tPVJzec4V27xlPyHvL2S9ceZ48HdZZzuTEKcUYDINqd98sNgr8OHcZtMRSa0q3FCwoiMcfhdU7GzpvSU79fu1+44H68wUFEDoMeJj1PKfXH/++KXG9IUwTSpU2sZ+pEP1kW045kpp0AeQ== Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Tak od noveho roku uz snad pujde koupit oficialne treti RZ a bude klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Ja mam peruzzo siena 4 a v pohode tam natlacim 4 ks horskych bicyklov. Jeden na 29 a ostatne 26 ky. Nosnost na hak mam 90 kg. Nosic ma nosnost 60 kg. Spz stoji u nas origo na nosic 17,50 e a som bez starosti. S nosicom som toto leto nabehal cez 3000 km a spokojnost. Len to chce vacsiu silu pri vracani 4 ks bic do prepravnej polohy ked som to mal sklopene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Jakákoliv plastová či papírová dodělávka rz/spz či jízda bez je proti zákonu za tučný flastr a hlavně zákaz činnosti, znám jeden případ ze svého okolí. Pokud DI (asi odbor dopravy nikoliv DI PaCH což si pořád někdo plete) plácá nesmysly o papírové náhražce spz tak nabádá k nezákonostem. Když se spz při jízdě "ztratí" musí mi prokázat že jsem o tom věděl jinak hrozí postih viz. nahoře. Jízdu bez spz úmyslně nelze zahájit ať třeba na 3 nebo 300km od domu jinak je to průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 DI = dopravni inspektorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Dopravní inspektoráty v ČR http://www.dopravni-inspektoraty.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Až na to, že to ve skutečnosti žádné dopravní inspektoráty nejsou. Stačí se přece podívat na stránky těch konkrétních úřadů, na které tam odkazují. Je to matení lidí. Jsou to vesměs odbory dopravy nebo odbory dopravně správních agend příslušného městského úřadu, případně magistrátu. Dopravní inspektorát samozřejmě existuje, ale je to součást PČR a s tímto nemá celkem nic společného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 přesně tak, zažitý DI není to samé jako Odbor dopravy městských úřadů a magistrátů který vede registr řidičů, vozidel, vede správní řízení k přestupkům, přezkušuje adepty autoškol ap a hlavně je to civilní úřad. . PČR má DI, který dělá dohled na silnicích, dokumentuje dopravní nehody, vyjadřuje se k dopravnímu značení ap.. Všichni blábolí jak chodí na DI a není to roky pravda a mnozí ani DI VB ani nezažili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Nic ve zlem, ale debata se uz trochu odchyluje od tematu. Jezdil jsem s kopii RZ cele leto a parkrat i do Nemecka. Asi jsem mel kliku, ze me nikdo nestavel a tudiz jsem nemel problem. Myslim, ze soudny policajt by tohle i tak neresil. Ano, v zasade jsem padelal uredni dokument, ale nepouzil jsem ho k pachani zadneho úmyslného trestneho cinu. Udaje na kopii odpovidaji tomu, co mi bylo prideleno. Kdyz bych nekde neco provedl, tak me podle toho identifikuji uplne stejne, jako kdybych tam mel plechovou RZ. Coz je asi nejdulezitejsi. Jinak jestli od noveho roku bude moznost pozadat o oficialni 3. RZ, budu mezi prvnimi, kdo si pro ni pujde... Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Jo to jsi měl zatím asi kliku, aktivní pomahač nebo i normální s šéfem za krkem při nějaké akci ti vybere mladé a bude po ptákách, co by dělali soudruzi v NDR netuším. Náš pomahač to řešit opravdu nebude, pošle to do správního řízení na městský úřad dle místa spáchání přestupku, kde se můžeš obhájit. Já mám značku dobře uchycenou a na nosič bych domácí tvorbu určitě nedal, cyklisté na jejich foru plácají nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Tak 3 RZ je doma. Jaro a vymena rakve za cyklonosic muze prijit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Na kolik korun vyjde třetí RZ ???? Díky za info...Jezdím s falzem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Oficiálně na dopravním inspektorátu 600 kč + 50 kč pro zápis do velkého TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Je to, jak pise kolega. Oficialni 3. RZ ma uprostred mezi cisly hvezdicky (tam, co se lepi emise a stk), takze pozor na to. U falza to asi nemas, takze by si toho organ mohl vsimnout a mit namitky. Nevim, jestli to budou jeste tolerovat, kdyz je oficialni moznost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Díky za informace všem. Projel jsem s falzem Rakousko ,Slovinsko,Cernou horu,Albánii a zatím ok. Ale hned ji pořídím... Starý nosič na 3 kola prodám a koupím nový hliníkový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ja byl loni s kopii taky v Nemecku i Rakousku. Nikdo me nestavel a nekontroloval, ale s tou oficialni znackou budu klidnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.