Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Výměna zapalovacího kabelu za 4000 Kč, to je standardní cena? Předpokládám, že vyměnili pouze jeden kabel?

Upraveno od osobne

To nevim, ja jsem  nemel cas  to resit, me se to stalo tyden pred  odjezdem na dovolenou.V cene je jeste  kryt proti hlodavcum-o)))

Jo jinak ,ze byl material i s zarovkou za 3000KC tak jsem dostal darek hodinky Skoda a fakt pekny (muzes si vybrat penezenku nebo hodinky)

• 1 rok později...
Am 22.6.2014 um 19:33 schrieb davidio:

Ahoj. Také se mi rozsvítila kontrolka EPC a spolu s ní i ESP a kontrolka tlaku v pneumatikách. Motor přestal mít výkon a při přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce. Zítra volám do servisu a uvidím co mi řeknou.

Ahoj,

vcera se mi stal stejnej problem. Na dalnici 120km/h, najednou auto ztratilo vykon, hlaska motor do servisu, svitilo ESP a EPC. Auto cukalo jak na 2-3 valce a nebylo pomalu mozny sject z dalnice na vyjezd ve stoupani. Po vypnuti a zapnuti motoru vse ok do doby, nez doslo k zatizeni motoru. 

Co je divny, ze jsem kabel z 2. a 4. valce vytahnul skoro jednim prstem. Pri opetovnem zatlaceni kabelu na svicky jede Yetina po 200km uplne normalne. 

Vsimnul jsem si jedne veci a to te, ze v kabelech, ktery sly vyndat bez pouziti sily jakoby uvnitr necho chybi (viz. prava sipka). Svicky mi menili pri poslednim servisu pred ca 2000km. Nemohlo neco z te fajfky zustat na te stare svicce?

Diky

IMG_7362.jpeg

IMG_7387.jpeg

IMG_7386.jpeg

tak jsem je objednal

2018-07-20 12_12_52-1x ZÜNDKABELSATZ ORIGINAL NGK 44316 RCVW 11 Audi Seat Skoda VW 1.2 TSI_TSFI _ eB.png

Koukám, že slejzání koncovek ze svíček není fenomén jen u jednotlivých cívek ale i kabelů ... :D Pak se koncovky vyjiskřují/vypalují a autí nejede.

....................

Upraveno od Pawouk

Kolik stejných příspěvků ještě hodláš napsat? Já ti řeknu - už ani jeden. Smazáno, už podruhé. Dodržuj pravidla fora!

• 4 roky později...

Tak se mě to samé stalo na Octavia 1.2 TSI 09/2012 ... při 150tkm vadný kabel na třetím válci. Výměna v Škoda servise za 1500 kč.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.