Juraj112 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 dobrý deň stala sa mi taká vec že sa strhla matka a šrob ostal potrebujem vybrať šrob z hlavy motoru pomôžte mi prosím ako mam vybrať ten šrob skúšal som aj šrobovakom aby som ho mohol točiť ale to sa mi nepodarilo ako inak by sa to dalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaneCk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Hasák, francouzský klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Druhú matku naraziť na ten zvyšok, ktorý trčí, zavariť, pomaly rozhýbať a vyšroubovať. Alebo tekutý dusík. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 přesně tak, přivařit matku a až to vychladne, tak nastříkat tím mrazícím sprejem a opatrně rozhývávat. A když to praskně těsně u hlavy, tak převrtat. Pokud se v té díře utrhl závit, což je u hliníku běžné, tak ti nic jiného ani nezbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigan Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 V takychto pripadoch, ked rozoberam velmi stare spoje, je lepsie maticu popredu rozseknut, alebo aspon naseknut ostrym sekacom a na 95% to ide rozobrat. Odvzdusnovaky napriklad sucasne pri povolovnani poklepavam kladivkom a kazdy sa podda a povoli. Ked ho rozklepem, dam novy. Ale iba vynimocne ho zalomim. To sa skoro nestane. V Tvojom pripade ale, ak sa da chytit hasakom, poklepavat a sucasne povolovat. Pomoze aj nahriat teplovzdusnou pistolou okolie, zachladit zalomenu skrutku.. Inak len jamkarom oznacit presne stred a postupne od maleho vrtaku az po primerane najvacsi mozny, odvrtat. Pritom skusat aj povolit. Vytahovak vacsinou nepomoze. Potom uz len narezat zavit. A pri skladani pomoze namazat zavit grafitovou vazelinou. Mazivo sa sice pri vysokej teplote odpari, ale grafit zostave v zavite. Vela stastia! marian10xR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.