Publikováno Srpen 4, 201510 r Zdravím, předem se omlouvám jestli už se to řešilo, ale nikde jsem se nic nedocetl.. Koupil jsem superba, 2003 96kw najeto 220000(overeno u škody). Problém mám ten že jakmile podrazuju ze 4 na 3, ze 3 na 2 tak vždycky něco zapiska , příde mi ze to je nějaký řemen. Stalo už se to někomu, poradí mi někdo? Předem díky, jsem z toho docela vyplasenej ..
Srpen 4, 201510 r Zdar, na otázku sis defakto sám odpověděl. Takže nejprve shoď klíňák, zatoč se všema kladkama a vyměň, co je potřeba a co je špatné (po koupi bych spíš vyměnil preventivně vše). U 1.9 se zejména zaměř na volnoběžku alternátoru, jestli je v pořádku. Po koupi se samozřejmě doporučuje výměna oleje, rozvodů, všech kladek a řemenů. Jestliže předchozí majitel aspoň měnil včas olej a trochu se věnoval údržbě, tak Tvůj osvědčený motor 1.9 dá dalších 200tis km, aniž bys cokoli řešil Upraveno Srpen 4, 201510 r od SUP1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.