Boby91 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Zdravím, neválí se Vám někomu doma rozbitý spínač ovládání oken pro všechny 4 okna ?? Jde o to, že mám ty svoje "kinklátka", docela dost ošoupaný a chtěl bych je vyměnit za nějaký zánovní, který vypadají k světu. Elektrický spodek vůbec nepotřebuji, ten mi funguje... umím to rozebrat, ale potřeboval bych ty čudle. Nemáte někdo ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak isto by sa sa pridal k tejto vymene len odkial zohnat nove tlacidla .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.op Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 tak me by zajimalo jestli opravdu pasuje tohle to... http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-new-high-quality-master-Window-Switch-for-VW-Golf-MK5-6-Jetta-MK5-Passat/2046811126.html?spm=2114.01010108.3.11.SIeeIC&ws_ab_test=201526_4,201527_1_71_72_73_74_75,201409_5 to chromovani vypada docela dobre, samo tam maji i cely set vcetne spinacky svetel a zpetaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Jestli jsou objednací čísla ND podobná, lišící se jen písmenem na druhé pozici, pak je velká pravděpodobnost, že to pasovat bude. Minimálně ten vršek, spodek může mít ale třeba jiné svorkovnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Zdravim, chcem sa opytat ako vyberiem spinac okna pravych zadnych dveri, od šoferovej strany mi funguju vsetky elektricke okna ale samostatne na zadnych pravych dverach mi toto tlacitko prestalo fungovat, ako skontrolujem ci je konektor zacvaknuty spravne? dá sa len vybrat samotne tlacitko bez toho aby som tapacir daval dole? Octavia 2 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Ano, jde to. Proste vycvakni ten plast, ktery je kolem tlacitka a zaroven tvori krytku vyskoveho preproduktoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Ok,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 kde by mohla byť chyba keď otváranie a zatváranie okna zadných pravých dverí funguje od šoferového ovládania a na dverách zadných to ovládanie prestalo fungovať. Konektor na ovladači okna na zadných pravých dverách je zacvaknutý do svorky. Kde by mohla byť ešte chyba? V servise mi dávali tapacír dverí dole ale nevšimol som si hneď v servise či funguje ovládanie okna. Z vodičovej strany fungujú všetky 4 okna ale samostatne vo dverách nie - tie zadné pravé. Napísal som to tu na forum, či náhodou Vás niečo nenapadne. Poprípade prúd asi by som mohol vyskušať či je v kábli že? Dík. O2 FL combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Bude to ovladacem nebo kabelem mezi ovladacem a RJ dveri. Zkus ten ovladac prohodit s jinyma dverma. Tim zjistis, jestli je to ovladacem nebo kabelem... Nebo to proste v tom servisu reklamuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.