ferda25 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Zde je nový Swing od MR 2016(při objednání nutno zvolit za 3.500,- bluetooth v konfigurátoru) http://www.skoda-portal.de/wp-content/uploads/2015/05/Swing-MIB-II-Yeti.jpg Jinak nebude možnost aktivovat telefon. Nyní je to součást této jednotky. Funkci CAR nepodporuje!!! Návod na stránkách je určený pro O3 a tudíž pro volbu CAR zcela nesmyslný. To se i dočtete na poslední stránce v návodu: Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Yeti_5L/05-2015/Navigation/Swing/A-SUV_Yeti_Swing_InfotainmentSystem_Navigation.pdf No a inteligenti v servise říkají, že to umí, protože to má ten nový motor. Věřím, že ten dotyčný co mu to sdělili bude na té volbě trvat jinak nepřevezme vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 V modelu Yeti 1.2 TSI Fresh jsem volbu CAR hledal marně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Foto radia tlačítko CAR tam opravdu není Je zajímavé, že Infolinka: 800 600 000 Škoda-auto tvrdí něco jiného. Editováno: 22. Září 2015, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Nikdo nevěřil než se přesvědčil....jak velká bude sleva bez této funkce na autě??? Nemluvím o absenci hf jednotky na autě z fotografie(ještě, že lze instalovat i do těchto aut stará rádia a hf jednotky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Slevu ......... ha ha ha na funkci auta to nemá vliv auto jede, svítí, troubí, žere benzín, stěrače stírají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Tak hurá přeměřit emise v běžném provozu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 To jsem zvědav jakou dostaneš slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Jsem sice v očekávání přírůstku do rodiny (Yeti), ale přesto. Kolega již jej vlastní, rozdíl budeme mít pouze v barvě, výbava FRESH. Ve Swingu by měla být možnost nastavení volby sklápění zrcátek. Jelikož zde menu CAR jaksi chybí, zkoušel jsem zpětná zrcátka sklopit ručně, ale kladla takový odpor, že jsem to raději vzdal, abych je neulomil. Nějaká zkušenost se sklápěním zrcátek? Každopádně při převzetí, moje první dotazy budou ke Swingu a možnosti CAR a sklápění zrcátek. Editováno: 23. Září 2015, autor: Pette-KH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Sklápění zrcátek u Yetiho ve verzi FRESH je ruční. Jsou elektricky ovládaná a vyhřívaná. Nastavení dalších možných voleb se provádí přes MFD. Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Pette-KH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamiš Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Jsem sice v očekávání přírůstku do rodiny (Yeti), ale přesto. Kolega již jej vlastní, rozdíl budeme mít pouze v barvě, výbava FRESH. Ve Swingu by měla být možnost nastavení volby sklápění zrcátek. Jelikož zde menu CAR jaksi chybí, zkoušel jsem zpětná zrcátka sklopit ručně, ale kladla takový odpor, že jsem to raději vzdal, abych je neulomil. Nějaká zkušenost se sklápěním zrcátek? Každopádně při převzetí, moje první dotazy budou ke Swingu a možnosti CAR a sklápění zrcátek. Ahoj Pette-KH: jak jsi dopadl s dotazem k rádiu Swing a možnosti funkce CAR v tomto radiu. Já jsem si toho , že funkce CAR na radiu není všiml až doma, když jsem dovezl auto a pročital jsem manuál k radiu. Telefonicky jsem se dotazoval svého prodejce a dělá mrtvého brouka. Mám Yeti ve stejné motorizaci a výbavě jako ty, koupenou 3.3.2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachim Nilz Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Sklápění zrcátek u Fresh pomocí dálky: zamknout, počkat, znovu zamknout a držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiahtp Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Dá se na radio Swing 2016 nahrát nebo nějak zobrazit obrázková loga stanic, jsou tam pouze prázdné čtverce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Ano lze, teda mě to v Rapidu šlo. Loga je nutné nahrát pro každou stanici zvlášť. Odkaz s logy ze kterého jsem čerpal už bohužel nefunguje, tak přikládám zip soubor. Dole fotka jak to pak vypadá: cze_20131216.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiahtp Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Díky za poslání souboru, loga už jsou nahraná viz foto , ještě budu muset doladit telefonování přes handsfree je tam šílená ozvěna v reproduktorech při volání, zřejmě si budu muset nastavit přes radio intenzitu snímaní mikrofonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Takže já taky děkuji Marouskovi....... . Už jsou tam loga nasázený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Není zač chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 I já děkuji za loga rádií. S logem to vypadá o dost lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomeless Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Mám takovej blbej dotaz. 1.3. jsem si byl pro Yetiho Fresh. Mám tam infotainment Swing ale nejakou low cost verzi bez bluetooth. Dá se to rádio nějak jednoduše vyměnit za verzi s bluetoothem, kdybych ho sehnal? Někde jsem slyšel že tyhle rádia už mají jenom přední front panel a zbytek řídící elektroniky je někde jinde. Sranda je že návod mám k radiu s bluetoothem a fukcí "CAR" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 tak vyměnit za jiné s BT to jde, jde to normálně vyjmout - nic jinde není , ale nové stojí balík a "z druhé ruky" pozor na ochranu komponent ! návody radií na Yeti mají chybu viz. články výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Dá se v YETI ( výbava Fresh ) na radiu Swing 2016 zobrazit během jízdy aktuální rychlost ? Popřípadě jiné informace z MaxiDOTu ? V papírovém manuálu k radiu co jsem dostal při koupi vozu popisují funkci CAR, ale radio tuto volbu ( tlačítko ) nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiahtp Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Nedá, psal jsem i přímo do škodovky protože funkce Car je uvedena přímo v katalogu na Yetiho napsali mi že informace v katalogu jsou pouze orientační a že v novém katalogu již tato informace není a že se mi omlouvají, přitom katalog jsem si bral nový přímo u prodejce v den objednání auta. Jinak Yeti má prej starou sběrnici a tam to prostě nejde udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Stavajici Yeti je slatanina stara elektrika stara platforma pouze nove motory pro nove emisni normy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milous67 Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Zdravím uživatale fóra. Jsem zde nový a tak chci na začátek něčím přispět.Zde jsou aktuální loga rozhlasových stanic pro SWING. CZE_20160609.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 A k čemu to je dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 K tomu aby jsi měl u jednotlivých stanic loga namísto prázdných čtverečků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.