Zdenc Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Zdravím, nechal jsem si na Fabii měnit olej + filtr, neustále jsem ale pak nacházel pod autem kapky od oleje. Vrátil jsem se k mechanikovi, ten dal další nový filtr, ale problém nepřestal. Je možné, že jsem narazil na dva špatné díly po sobě, nebo může být problém jinde? Před výměnou oleje to nedělalo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 dať origo filter a predtým vyskúšať či nie je povolená tá skrutka na ktorú sa filter nakrúca , v strede by mala mať imbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 a jde olej primo z pod filtru oleje ? .... nemuzes dodat nejake foto ? o jakou znacku olej. filtru se jedna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 a neteče šroub na vaně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 to skorej,hlavne pri starom tesniacom krúžku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Moje zkušenost s únikem oleje z olej.filtru : Po výměně oleje mi začal vytékat z těla fitru olej.Bylo to takové spíše rosení,ale po delší jízdě už to byly kapky,které odkapávaly na i do altíku. 1, vyměnil jsem "O" kroužek co těsní víko filtru - závada přetrvávala 2, výměna vložky filtru s novým/bílým/ O kroužkem - závada přetrvávala. 3, demontováno opět víčko filtru,umyto tech.benzinem a při pečlivé prohlídce / i lupou / jsem zjisril nepatrnou prasklinu víčka v místě vybrání,kde je navlečen těsnící kroužek.Koupil jsem celé plastové víčku nové,namontoval a je klid.Nikde ani náznak úniku. Myslím,že jsem si to způsobil sám,protože jsem to víčko velmi silně dotahoval. Stačí dotáhnout rukou,co to jde a pak dotáhnout s CITEM klíčem Zdravím všechny Fabiatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 ale toto je sekcia pre motor 1,4MPI a nie 1,2HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Sorry , nějak jsem se překoukl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.