Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapaci nevim jestli i Vy mate taky s tim problem ale ja bych potreboval nastavit tu hlavovou operku trochu bliz k hlave.

Po nastaveni idealni polohu sedacku u ridice je mi ta hlavova operka hodne daleko od hlavy, pokud se o ni opru mam hlavu hodne zaklonenou.

Je na to uz neco vymyslene nebo jste to u nejak vyresil prosim podelte se o napady.

Diky cus   :kol-47:

A vis, ze jde naklopit, jo?

Jinak, pokud uz ji mas naklopenou a porad ti to nestaci, tak nevim, co bys chtel jeste vymyslet... Prilepit si tam lepici paskou kus molitanu...  :kol-27:  ale vazne - pokud by ti to I tak vadlo, pak jedine zajit k autocalounikovi a nechat si je upravit dle osobnich preferenci.

U SII jsem s operkou spokojeny vic, nez u SI. Jedine, s cim si musim porad hrat, je zpetne zrcatko - abych ho mel nastavene tak, ze z nej vidim dozadu zaroven kdyz se opiram a kdyz ne. ​ ​

• Autor

Naklopit - to nevim - JAK ?

skousel jsem na to tlacit a nic, no nevim vse.

jak se to naklapi? :kol-42:

Vemeš za horní hranu a pritáhneš. Pokud sedíš rovně, tak je ok, když máš sedačku jak opalovací lehátko, tak už moc ne ;)

• Autor

Skousel jsem to a nejde s tim ani hnout. I v maualu je popsanz jenou vzskove nastaveni nikoliv naklapeni.

Je to tam proste napevno......hm asi mam smulu

teda musim přiznat , že naklopení hlavovky SII by mě taky zajímalo , ne z pohledu využití , ale z pohledu provedení ... 

na svojim autě sem to po přečtení příspěvku od kazimir80 zkoušel a nic nedokázal ... a pojistku k naklonu sem žadnou nenašel   :kol-32: 

je možno udělat foto  před sklopenim a po sklopení vůči ňáký rovný ose  ?? fakt mě to od ty doby zajímá  :kol-31: 

Upraveno od HANZTD

Operka zadny naklapeni nema.

S tim ,že naklápění na hlavovce neni žiju od doby co SII jezdí , proto mě příspěvek o náklonu a polohovatelnosti tak zaujal  :kol-31:

.... tohle byla po koupi první věc na autě co mě mrzelo....

byl jsem zvyklý (z Passatu), že jsem si při delších jízdách hlavu pěkně opřel a nastavil opěrku do jiného sklonu.

A u Superbu prd!

• Autor

Takze u supika nelze nastaveni.... skoda budu muste resit asi polstarkem....hihi :kol-26:

Tak omluva, včera jsem jel autem a vskutku se to nedá polohovat. Ale myslim, že v O2 to tak bylo, nějak jsem si to poplet...

A je to vyřešený  :kol-24:  :kol-47:

jo, to mě taky sere.. to docela nevychytali..

• Autor

A je to vyřešený  :kol-24:  :kol-47:

vyreseny? jak si to vyresil?

to je odpověd na vysvětlující >omluvnej pardóón< od Kazimíra80 že to pomotal   :kol-28:

Upraveno od HANZTD

Řešení je vzít opěrky z Passata a dát je do Superbu (snad pasují?)

• Autor

to je odpověd na vysvětlující >omluvnej pardóón< od Kazimíra80 že to pomotal   :kol-28:

:kol-147: aha

• 2 týdny později...

Joo kluci, to jsem řešil taky. Jezdím víceméně jen D1 a hrozně mi to vadí, namlsal jsem se v Audi a BMW, kde jsou takový ty sklopný vymezovače, že to drží i krk a je to jako lebeda. A tady nic. Dokonce jsem teď zkoumal nového Passata, kde je opravdu polohovací, jenže tam je to jinak - tyčky jsou v sedadle napevno a vysunout se dá jen ta opěrka, ve které zůstanou díry - čili by se musela nějak přebastlit na naše současné tyčky. Neměl jsem s sebou ani centimetr, abych změřil, jestli jsou vůbec stejné rozteče...

Takže mě to štve dál :/

Každopádně je to k nas.ání vlajková loď Škodovky a opěrky natvrdo u takové Fabie bych to pochopil,ale u Superba ???

• Autor

Presne moje slova pritom je to tako banalni vec. Mel jsem chevrolet aveo 1.4 LS a tam tam byla krasne naklapeci hlavova operka jen u ridice ale spolujezdec at trpi hihihi.

Nevite jestli se ta operka da nejak rozmontovat?

A nešlo by použít opěrky z OII ? Jsem přesvědčený, že tam jsem měl naklápěcí.

OII FL je nemá, možná předfacelift? Měla je i FI, ale tam nebyly vzájemně zaměnitelné s obyčejnými.

Aha, já měl OII 2005 v eleganci a fakt jsem přesvědčený, že byly naklápěcí.

• Autor

Dnes se na to podivat a uvidim jestli se to neda nejak upravit - WV pasat ten to ma vymysleny velice pekne.

To by mi presne vyhovovalo mozna by to i pasovalo roztec tycek do direk v superbu???

Ahoj kluci, trápí mě, a mojí přítelkyni, která má problém s krční páteří, úplně to samé. Měl jsem před SII fabii první generace a tam jsem to měl a tak jsem si říkal, že to bude jen rozdíl výbav u Supa a říkal jsem si, že řeknu jen servisákovi a lepší hlav.opěrky a teď jsem teochu zděšený!!!

Chcete mi říct, že to Superb nemá ani třeba v L&K výbavě?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.