Edie Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Chlapaci nevim jestli i Vy mate taky s tim problem ale ja bych potreboval nastavit tu hlavovou operku trochu bliz k hlave. Po nastaveni idealni polohu sedacku u ridice je mi ta hlavova operka hodne daleko od hlavy, pokud se o ni opru mam hlavu hodne zaklonenou. Je na to uz neco vymyslene nebo jste to u nejak vyresil prosim podelte se o napady. Diky cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 A vis, ze jde naklopit, jo? Jinak, pokud uz ji mas naklopenou a porad ti to nestaci, tak nevim, co bys chtel jeste vymyslet... Prilepit si tam lepici paskou kus molitanu... ale vazne - pokud by ti to I tak vadlo, pak jedine zajit k autocalounikovi a nechat si je upravit dle osobnich preferenci. U SII jsem s operkou spokojeny vic, nez u SI. Jedine, s cim si musim porad hrat, je zpetne zrcatko - abych ho mel nastavene tak, ze z nej vidim dozadu zaroven kdyz se opiram a kdyz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 14. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Naklopit - to nevim - JAK ? skousel jsem na to tlacit a nic, no nevim vse. jak se to naklapi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Vemeš za horní hranu a pritáhneš. Pokud sedíš rovně, tak je ok, když máš sedačku jak opalovací lehátko, tak už moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 15. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Skousel jsem to a nejde s tim ani hnout. I v maualu je popsanz jenou vzskove nastaveni nikoliv naklapeni. Je to tam proste napevno......hm asi mam smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) teda musim přiznat , že naklopení hlavovky SII by mě taky zajímalo , ne z pohledu využití , ale z pohledu provedení ... na svojim autě sem to po přečtení příspěvku od kazimir80 zkoušel a nic nedokázal ... a pojistku k naklonu sem žadnou nenašel je možno udělat foto před sklopenim a po sklopení vůči ňáký rovný ose ?? fakt mě to od ty doby zajímá Editováno: 17. Srpen 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Operka zadny naklapeni nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 S tim ,že naklápění na hlavovce neni žiju od doby co SII jezdí , proto mě příspěvek o náklonu a polohovatelnosti tak zaujal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 .... tohle byla po koupi první věc na autě co mě mrzelo.... byl jsem zvyklý (z Passatu), že jsem si při delších jízdách hlavu pěkně opřel a nastavil opěrku do jiného sklonu. A u Superbu prd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Takze u supika nelze nastaveni.... skoda budu muste resit asi polstarkem....hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Tak omluva, včera jsem jel autem a vskutku se to nedá polohovat. Ale myslim, že v O2 to tak bylo, nějak jsem si to poplet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 A je to vyřešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 jo, to mě taky sere.. to docela nevychytali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 18. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 A je to vyřešený vyreseny? jak si to vyresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 (editace) to je odpověd na vysvětlující >omluvnej pardóón< od Kazimíra80 že to pomotal Editováno: 18. Srpen 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Řešení je vzít opěrky z Passata a dát je do Superbu (snad pasují?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 18. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 to je odpověd na vysvětlující >omluvnej pardóón< od Kazimíra80 že to pomotal aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlaK Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Joo kluci, to jsem řešil taky. Jezdím víceméně jen D1 a hrozně mi to vadí, namlsal jsem se v Audi a BMW, kde jsou takový ty sklopný vymezovače, že to drží i krk a je to jako lebeda. A tady nic. Dokonce jsem teď zkoumal nového Passata, kde je opravdu polohovací, jenže tam je to jinak - tyčky jsou v sedadle napevno a vysunout se dá jen ta opěrka, ve které zůstanou díry - čili by se musela nějak přebastlit na naše současné tyčky. Neměl jsem s sebou ani centimetr, abych změřil, jestli jsou vůbec stejné rozteče... Takže mě to štve dál :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Každopádně je to k nas.ání vlajková loď Škodovky a opěrky natvrdo u takové Fabie bych to pochopil,ale u Superba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 27. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Presne moje slova pritom je to tako banalni vec. Mel jsem chevrolet aveo 1.4 LS a tam tam byla krasne naklapeci hlavova operka jen u ridice ale spolujezdec at trpi hihihi. Nevite jestli se ta operka da nejak rozmontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 A nešlo by použít opěrky z OII ? Jsem přesvědčený, že tam jsem měl naklápěcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 OII FL je nemá, možná předfacelift? Měla je i FI, ale tam nebyly vzájemně zaměnitelné s obyčejnými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Aha, já měl OII 2005 v eleganci a fakt jsem přesvědčený, že byly naklápěcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 28. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Dnes se na to podivat a uvidim jestli se to neda nejak upravit - WV pasat ten to ma vymysleny velice pekne. To by mi presne vyhovovalo mozna by to i pasovalo roztec tycek do direk v superbu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barry2009 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Ahoj kluci, trápí mě, a mojí přítelkyni, která má problém s krční páteří, úplně to samé. Měl jsem před SII fabii první generace a tam jsem to měl a tak jsem si říkal, že to bude jen rozdíl výbav u Supa a říkal jsem si, že řeknu jen servisákovi a lepší hlav.opěrky a teď jsem teochu zděšený!!! Chcete mi říct, že to Superb nemá ani třeba v L&K výbavě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.