Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapaci nevim jestli i Vy mate taky s tim problem ale ja bych potreboval nastavit tu hlavovou operku trochu bliz k hlave.

Po nastaveni idealni polohu sedacku u ridice je mi ta hlavova operka hodne daleko od hlavy, pokud se o ni opru mam hlavu hodne zaklonenou.

Je na to uz neco vymyslene nebo jste to u nejak vyresil prosim podelte se o napady.

Diky cus   :kol-47:

A vis, ze jde naklopit, jo?

Jinak, pokud uz ji mas naklopenou a porad ti to nestaci, tak nevim, co bys chtel jeste vymyslet... Prilepit si tam lepici paskou kus molitanu...  :kol-27:  ale vazne - pokud by ti to I tak vadlo, pak jedine zajit k autocalounikovi a nechat si je upravit dle osobnich preferenci.

U SII jsem s operkou spokojeny vic, nez u SI. Jedine, s cim si musim porad hrat, je zpetne zrcatko - abych ho mel nastavene tak, ze z nej vidim dozadu zaroven kdyz se opiram a kdyz ne. ​ ​

• Autor

Naklopit - to nevim - JAK ?

skousel jsem na to tlacit a nic, no nevim vse.

jak se to naklapi? :kol-42:

Vemeš za horní hranu a pritáhneš. Pokud sedíš rovně, tak je ok, když máš sedačku jak opalovací lehátko, tak už moc ne ;)

• Autor

Skousel jsem to a nejde s tim ani hnout. I v maualu je popsanz jenou vzskove nastaveni nikoliv naklapeni.

Je to tam proste napevno......hm asi mam smulu

teda musim přiznat , že naklopení hlavovky SII by mě taky zajímalo , ne z pohledu využití , ale z pohledu provedení ... 

na svojim autě sem to po přečtení příspěvku od kazimir80 zkoušel a nic nedokázal ... a pojistku k naklonu sem žadnou nenašel   :kol-32: 

je možno udělat foto  před sklopenim a po sklopení vůči ňáký rovný ose  ?? fakt mě to od ty doby zajímá  :kol-31: 

Upraveno od HANZTD

Operka zadny naklapeni nema.

S tim ,že naklápění na hlavovce neni žiju od doby co SII jezdí , proto mě příspěvek o náklonu a polohovatelnosti tak zaujal  :kol-31:

.... tohle byla po koupi první věc na autě co mě mrzelo....

byl jsem zvyklý (z Passatu), že jsem si při delších jízdách hlavu pěkně opřel a nastavil opěrku do jiného sklonu.

A u Superbu prd!

• Autor

Takze u supika nelze nastaveni.... skoda budu muste resit asi polstarkem....hihi :kol-26:

Tak omluva, včera jsem jel autem a vskutku se to nedá polohovat. Ale myslim, že v O2 to tak bylo, nějak jsem si to poplet...

A je to vyřešený  :kol-24:  :kol-47:

jo, to mě taky sere.. to docela nevychytali..

• Autor

A je to vyřešený  :kol-24:  :kol-47:

vyreseny? jak si to vyresil?

to je odpověd na vysvětlující >omluvnej pardóón< od Kazimíra80 že to pomotal   :kol-28:

Upraveno od HANZTD

Řešení je vzít opěrky z Passata a dát je do Superbu (snad pasují?)

• Autor

to je odpověd na vysvětlující >omluvnej pardóón< od Kazimíra80 že to pomotal   :kol-28:

:kol-147: aha

• 2 týdny později...

Joo kluci, to jsem řešil taky. Jezdím víceméně jen D1 a hrozně mi to vadí, namlsal jsem se v Audi a BMW, kde jsou takový ty sklopný vymezovače, že to drží i krk a je to jako lebeda. A tady nic. Dokonce jsem teď zkoumal nového Passata, kde je opravdu polohovací, jenže tam je to jinak - tyčky jsou v sedadle napevno a vysunout se dá jen ta opěrka, ve které zůstanou díry - čili by se musela nějak přebastlit na naše současné tyčky. Neměl jsem s sebou ani centimetr, abych změřil, jestli jsou vůbec stejné rozteče...

Takže mě to štve dál :/

Každopádně je to k nas.ání vlajková loď Škodovky a opěrky natvrdo u takové Fabie bych to pochopil,ale u Superba ???

• Autor

Presne moje slova pritom je to tako banalni vec. Mel jsem chevrolet aveo 1.4 LS a tam tam byla krasne naklapeci hlavova operka jen u ridice ale spolujezdec at trpi hihihi.

Nevite jestli se ta operka da nejak rozmontovat?

A nešlo by použít opěrky z OII ? Jsem přesvědčený, že tam jsem měl naklápěcí.

OII FL je nemá, možná předfacelift? Měla je i FI, ale tam nebyly vzájemně zaměnitelné s obyčejnými.

Aha, já měl OII 2005 v eleganci a fakt jsem přesvědčený, že byly naklápěcí.

• Autor

Dnes se na to podivat a uvidim jestli se to neda nejak upravit - WV pasat ten to ma vymysleny velice pekne.

To by mi presne vyhovovalo mozna by to i pasovalo roztec tycek do direk v superbu???

Ahoj kluci, trápí mě, a mojí přítelkyni, která má problém s krční páteří, úplně to samé. Měl jsem před SII fabii první generace a tam jsem to měl a tak jsem si říkal, že to bude jen rozdíl výbav u Supa a říkal jsem si, že řeknu jen servisákovi a lepší hlav.opěrky a teď jsem teochu zděšený!!!

Chcete mi říct, že to Superb nemá ani třeba v L&K výbavě?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.