pajo Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Prosím o radu kde sehnat zadní plato do roomstru at už nové nebo použité. Dnes jsem projel několik vrakovišt a nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Nové jistě koupíš u každého dealera vozů Škoda. Cena v Etce je 1606 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Docela strašně moc mě štve zadní plato, jsem zvyklí z FI kombi na roletu, neřešil někdo že by to předělal, nebo někaký nápad, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Zajimava myslenka tak to by me zajimalo taky. Jen to chce vedet asi jak to je treba v fabii udelane a uchycene. Nikdy jsem to nemel tak nevim a toho kdo ma fabii combi znam ale bydli daleko. Sirka asi bude stejna + - . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) Pri vyplnovani dotazniku spokojenosti jsem plato take vytknul. Roletu davaji pouze do kombiku. Nechapu proc vyrobce trosku nenamahal mozek a zrovna u Roomstra nevytvoril oboustrannou roletu jak k patym, tak smerem k sedackam. Nemusela by se pak dokupovat ta kryci plachta a bylo by to jednodussi, skladnejsi a hlavne by to nevypadalo jak zaplacavani nedodelku. Holt zvitezil ten nejlevnejsi zpusob a pak to vypada jak z dob Favorita. Editováno: 15. Říjen 2014, autor: Peky1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Peky1 přesně stebou souhlasím, za sedačkama mezera a plato mě furt vyskakuje z těch zobáčků....... pije mi to děsně krev asi to plato vyhodím z auta a budu jezdit bez něj...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Tak jsem se dnes koukal na to plato a nevím jakou roletu tam nacpu, protože to plato není vůbec "simply klevr" řešeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 To máš pravdu. Já ho proto už od začátku nevozím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twityi Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ahoj všem. Možná zde zakládám zbytečné téma, možná se jedná o hloupou otázku, možná jsem jen neznalá a možná mi někdo poradí.Jde o zádní pláto v zavazadlovém prostoru. Jelikož jsem majitelkou psa (v době, kdy jsem kupovala auto jsem psa neměla) a často jezdíme i se psem, musí stále pláto dávat pryč. Jelikož ovšem jezdím i na nákupy a psa si následně vyzvedávám , není úplně vhodné nechat auto u obchoďáku bez zadního pláta (které přápadně zůstává doma) .Má otázka zní, existuje pro vůz Škoda Roomster zadní roletka, tak jako to má například Škoda Octavia Combi? Bylo by to úplně senzační. Má druhá otázka zní, zda by bylo možné použít zadní pláto z jiného vozu Škoda (Yeti, Octavia, atd..). Moc by mi to pomohlo. Bohužel nemohu nyní vůz vyměnit (např za Octavii Combi) a jezdit bez pláta se mi taky nechce. Nejideálnějším řešením by bylo právě vložení roletky, kterou když povezu psa stáhnu a když pojedu bez psa, tak ji natáhnu ať nejde vidět do kufru. Díky všem za odpovědi, názory a námětu a případné rady. Katka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 1. Špatná sekce - přesunu to do správné = interiér. 2. Plata nejsou záměnná s jinými modely, pokud je mi známo, tak žádná roletka do Roomstera neexistuje - alespoň originální díl určitě ne. 3. Aby nebylo vidět do odkrytého kufru, tak by se to možná dalo vyřešit zatmavením zadních oken folií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Dokonce se to tady už nakouslo a nevyřešilo - takže všechna témata jsem spojil do jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twityi Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 (editace) Díky, nevšimla jsem si. Můžeš vymazat téma také z roomsterclub.cz, tam jsem se taky doptávala, děkuji Editováno: 30. Srpen 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 To samozřejmě smažu a ještě jedna věc - necituj prosím přímo předcházející příspěvek, odporuje to pravidlům fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Ahoj všem. Možná zde zakládám zbytečné téma, možná se jedná o hloupou otázku, možná jsem jen neznalá a možná mi někdo poradí.Jde o zádní pláto v zavazadlovém prostoru. Jelikož jsem majitelkou psa (v době, kdy jsem kupovala auto jsem psa neměla) a často jezdíme i se psem, musí stále pláto dávat pryč. Jelikož ovšem jezdím i na nákupy a psa si následně vyzvedávám , není úplně vhodné nechat auto u obchoďáku bez zadního pláta (které přápadně zůstává doma) .Má otázka zní, existuje pro vůz Škoda Roomster zadní roletka, tak jako to má například Škoda Octavia Combi? Bylo by to úplně senzační. Má druhá otázka zní, zda by bylo možné použít zadní pláto z jiného vozu Škoda (Yeti, Octavia, atd..). Moc by mi to pomohlo. Bohužel nemohu nyní vůz vyměnit (např za Octavii Combi) a jezdit bez pláta se mi taky nechce. Nejideálnějším řešením by bylo právě vložení roletky, kterou když povezu psa stáhnu a když pojedu bez psa, tak ji natáhnu ať nejde vidět do kufru. Díky všem za odpovědi, názory a námětu a případné rady. Katka tak nějak přemýšlím, kde je problém? ... vyháknout šňůrky ze závěsů pátých dveří a vycvaknout plato z čepů a spustit je dolů do díry k opěradlům přece není takový problém a případně pak plato jen nacvaknout na čepy, nebo jen položit na ně a šňůrky ani nazavěšovat, aby tam po dobu parkování nebylo vidět ... nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Máš tam plato,chmaták se bude chtít podívat,co je pod ním,máš černá okna chmaták zase bude zvědavý.Plato nevozím,pokud možno v autě nic nenechávám.Když už tam něco nechám tak stejně platí první věta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.