Hukoman Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Ahojte, mam objednanu F3 combi 1,2 tsi 81kw, vybava style. Zatial nemam potvrdenie kedy pojde auto do vyroby. Kazdopadne uz teraz rozmyslam ze si by som si chcel dat tmave folie na zadne skla (kvoli malej dcerke nech nemusim lepit tie otrasne obrazkove tienitka ). Stmavene zadne skla od vyroby sa mi zdaju dost "slabe". Otazka je ked si dam dolepit tie folie ako to je so zarukou u Skodovky? Ide mi o to ze pri montazi folii mi rozoberu zadne dvere (teda aspon myslim). Keby sa mi nahodou v buducnosti dajme tomu pokazil motorcek na stahovanie zadneho okna nebude problem s reklamaciou? Nepostavi sa Skoda k tomu tak ze tie dvere boli rozobrane a teda zaruka mi uz na ne neplat0 (predpoklada ze ak by to aj tak bolo zaruka na zvysok auta plati bez obmedzenia). Budem rad za kazdy nazor/skusenost. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Myslím, že se dveře nerozebírají, že vyndají jen tu lištu. Aspoň u dvojky to tak jde. Ani zadní skla u kombi nevyndavají, nějak to umí. Taky mám objednanou, bez termínu, dobrá volba a jakou barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Nic se nevytahuje, lepí se to přímo na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 (editace) Doporučil bych zvážit. Mě se moc nelíbí, že na zadním okně pak kvůli "vylezou" vyhřívací dráty... Na fotkách fólie vypadají pěkně, ale v reálu se mi to moc nelíbí. Je ale pravda, že 90% zatmavení by u SunSetu bodlo, tak jako to má Golf u sportovních verzí. Editováno: 1. Září 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Tiež mám malé dieťa a origo sunset stačí. Navyše to lepšie vyzerá, ale to je na vkuse každého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 1. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Ahojte dakujem za info. Mne osobne sa folie na aute pacia takze idem do toho. A teda ked nemusia rozoberat cele dvere to je dobra sprava. Btw farba bude zelena rallye metaliza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Moc bych s tím nekoumal, pokud máš rain/light assistant a s ním i samozatmavovací zpětné zrcátko, tak bys mohl mít problém s čidlem uvnitř zrcátka, které by si mohlo myslet že je snižená viditelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 2. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2015 ahoj ano rain/light assistant tam budem mat. Co myslis tym ze zrkadlo by si mohlo mysliet ze je znizena viditelnost? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Lilko Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Mne folie urobili bez vyberania okien. ( www.mifol.eu) zatial spokojnost. Tiez som robil kvoli dietatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Moc bych s tím nekoumal, pokud máš rain/light assistant a s ním i samozatmavovací zpětné zrcátko, tak bys mohl mít problém s čidlem uvnitř zrcátka, které by si mohlo myslet že je snižená viditelnost. To mi přijde jako nesmysl. Zrcátko maximálně nebude v noci reagovat na světla zezadu a nebude se zatmavovat. Zrcátko má čidlo ještě vpředu, plus je čidlo na palubovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 3. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Miroslav - a teda neni problem s tym stmievanim zrkadla resp. light assistom? mp390 - no ja si tiez myslim ze to nebude az taky problem. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Jen jsem chtěl poukázat na možný problém, protože vím, že zrcátko obsahuje čidlo jak z přední části tak v odrazové ploše a ta by mohla být ovlivněna zatmavením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Lilko Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Hukoman, ja mam obycajne zrkadlo. ( bocne folie mam najtmavsie, zadne o "stupen" svetlejsie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 ahojte, dakujem za odpovede. Ak nahodou ma niekto nalepene tmave folie (resp. poznate niekoho kto ma) a samostmavovacie zrkadlo/light assist pls napiste mi vase realne skusenosti. Dakujem vsetkym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 A kde je vlastne problém? Veď zozadu ta nebudú oslnovat už len vďaka tmavším foliam a spredu je to rovnaké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Armyk - dikes za reakciu. No uprimne neviem ze ci je vobec problem , bol som pevne rozhodnuty dat si nalepit folie, ale teraz som trochu zneistel kvoli diskusii ohladom tych senzorov v zrkadle. Ak to bude mat vplyv iba na samostmavovacie zkradlo tak to je v pohode - presne ako pises ked budu tmave folie tak ma oslnovat nebudu zozadu. Skor teda mam obavu ohladom toho light assistantu (automaticke zapinanie svetiel) ale ak som to spravne pochopil s prispevkov vyssie tak senzor nato by mal byt niekde v prednej casti zrkadla/auta. Ak je to tak tak mam vsetky odpovede na moje otazky a teda folie si necham nalepit. Dakujem vsetkym za pomoc/nazrory/rady/skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 budem mat LA a folie si urcite davam tiez nalepit - senzory su smerom von z kabiny na celnom skle (na mieste prichytenia zrkadla) teda to ze je vo vnutri pritmie nemoze mat v plyv na rozsvecovanie svetiel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Senzor na světla je na čelním skle, jedná se jen o zatmavení zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.