Publikováno Září 6, 20159 r Zdravim, mam problem s dlhym starovanim za studena ci za tepla (cca 3-4s), za studena niekedy toci aj 5sekund, chvilku s motorom trasie a potom uz bezi normalne. Diagnostika bez zavad. Je to OII 1,6 tdi 77kW. Stretol sa niekto s tym?? Dik
Září 26, 20159 r Mne sa pri startovani prejavuje nieco taketo https://www.youtube.com/watch?v=yxIx-XRtUSo&feature=gp-n-y&google_comment_id=z135ytthjp3ag55t422gfnoailm0ypkuv dakujem za kazdu radu
Září 28, 20159 r EGR mas este povodny? Mozno by som este vyskusal naliat do nadrze VIF a natankovat nejaku lepsiu naftu. Upraveno Září 28, 20159 r od Kyselinka
Září 30, 20159 r Od jary som zacal davat VIF do kazdej nadrze a zatial sa mi porucha neprejavila ale ide zima tak uvidime ci Vif pomohol
Září 30, 20159 r Ahoj, mám téměř podobný problém. Koupil jsem jetou Octávii 2 po faceliftu najeto 182000 km. Před cca dvěma měsíci se mě to stalo jednou a pak klid až minulý týden to začalo nanovo, jen stím rozdílem, že prvně mě to naskočí nedrží volnoběh a zdechne a já pak točím a nechytne to až tak po šestém, sedmém natočení a někdy to nechávám i oddechnout. Zatím se mě to podařilo vždycky natočit, ale samo je to o nervy a tak jde zítra holka do servisu. Sám jsem zvědav co to bude.
Říjen 2, 20159 r Jo jasně, už jsem koukal na tvůj příspěvek na youtube, jen s tím rozdílem, že někdy to chytne na poprvé a někdy mě to zkape jako tobě na videu, ale já pak startuju alespoň 5x i více, než motor nastartuje. V servisu mě chlápek řekl, že to nevykazuje žádnou závadu, dokonce říkal, že tam měl známého, co opravuje jenom škodovky a ani ten nevěděl co stím. Pravděpodobně špatná nafta, doporučil tankovat bez příměsi biopaliv nebo jedině zkontrolovat vstřiky, ale to je samo drahá záležitost. Já s tím jezdím dost po městě a to není pro naftu a vstřiky moc ideální. Nicméně kdyby to mělo pokračovat tak budu muset do autorizovaného servisu a možná řešit ty vstřiky.
Listopad 6, 20159 r No tak prisla Zima a zacali problemy ktore sa naposledy prejavovali na jar tohto roku.https://www.youtube....2gfnoailm0ypkuv .Toto potom z nicoho nic prestalo a Cele leto som jazdil v pohode cca 10000km z aditivom VIF a bol pokoj, dnes rano som uz auto nerozbehol po nastartovani kolisali otacky v rozmedzi 500-1000 a motor vzdy zdochol tak ako je to nahrate na videu. Startovane okolo 50 krat vzdy to zadochlo. Nasledne ma museli odtiahnut do servisu. Takze uvidim co dalej.
Listopad 7, 20159 r Zatial neviem lebo auto som odtiahol do servisu kde nemali cas ho pozret. Budem vedet az v pondelok co mu bolo. Ale kontrolky motoru a zhavenie po nastartovani zhasli len motor zdochol.
Listopad 8, 20159 r Mna vysla vymena na 480€ po zlave. Bez zlavy cca 580€...samozrejme diely a robota v autorizaku, koli pripadnej zaruke.
Listopad 10, 20159 r No dnes sa mi v servise vijadrili ze je to EGR ventil vraj ostava pri starte otvoreny a preto nechce ist do otacok a zadochne. Po natoceni klapky do spravnej polohy cez diasgnostyku auto islo ako hodiny. Ale nechcem riskovat ze ostanem niekde 100 km od domova. Takze zajtra bude vymena za novy v cene cca 440 eur
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.