epo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Ahoj. Jak jsem o víkendu měnil žárovky, tak jsem se taky díval mj. na stav chladící kapaliny. Překvapilo mě, že je hladina na spodní rysce, resp. možná skoro nějaký milimetr pod ní. Při předávce jí tam bylo něco mezi ryskami. Auto má necelého půl roku a najeto jenom kolem 5300km. Myslíte, že je to důvod k panice a návštěvě servisu nebo se to jen někde vcuclo a jestli to nebude dál klesat tak OK? Motor se zatím nepřehřívá a určitě to budu sledovat. Každopádně bych to nerad někde v půli cesty uvařil... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Čau, při předání někdy v půlce června jsem měl chladící kapalinu přesně na horní rysce ted při cca 9500km mám chladící kapalinu 3mm pod minimem, nepřehřívá se to, už kapalina neubývá takže žádnej důvud k panice nemám. nádržka je nejvyšší bod soustavy takže pár milimetrů nehraje roli. hlavně sleduj at ti neubývá to bych potom zajel do servisu. nebo tam pro klid duše cvakni deci G13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Já měl taky pod minimem a jen jsem u studeného motoru odšrouboval víčko, systém se odvzdušnil a hladina vzrostla na minimum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Tak jo, zkusím taky "odvzdušnit" a budu to průběžně kontrolovat, jestli se bude něco dít dál... Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Je to normalni, zadnej strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Nic se neodvzdušní,v soustavě je tlak a víčko ho drží i po vychladnutí.Gumové hadice se trochu roztáhnou a tím klesne mírně hladina v nádobce.To je celé,nehledejte v tom žádnou vědu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Librus Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Ahoj, asi mám stejný problém. Hladinka je najednou lehce pod minimem. Kouknu na to večer, auto nebylo vychladlé. Případně objednám g13. Jen se chci zeptat. Když tam budu kapku dolévat, mám to ředit 1:1 nebo vůbec? F3 od dubna, najeto 3 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Librus Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Tak jsem otočil víčkem a hladina vystoupala ke spodní čárce. Neudělal jsem něco špatně? To tak budu muset dělat pořád nebo to nemusím řešit? Protože ta kapalina se nevrátila zpátky do té nádobky, dokud jsem nepovolil víčko. Nezlobte se za stupidní dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 tak dolej trošku destilky,aby to bolo medzi ryskami a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 mal som rovnaky problem, dolial som 1,5 deci destilky a odvtedy je pokoj, hladina je presne v strede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 V létě mě taky vystrašilo, když jsem měl najednou cca 1cm pod ryskou min. Když jsem to pak chtěl za studena dolít, tak mi po odšroubování víčka kapalina nabublala zpátky až doprostřed mezi rysky. To se pak později opakovalo ještě jednou. Teď jsem na rysce min a asi už to řešit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Tiež mám na novom aute hladinu pod "MIN" . Keď si "vypýta" , dolejem . V kufri nosím G13 aj destil. vodu. Bežná vec toto , to isté som mal aj na predchádzajúcej Fabií(1.2htp). Dolieval som od oka raz za rok,rok a pól asi 1,5dcl chlad. kvapaliny + 1,5dcl destil. vody. Editováno: 17. Únor 2016, autor: fabia10mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Po roce se mi stalo, že jsem měl kapalinu pod MIN, dolil jsem trošku destilované vody a jsem stále těsně pod MAX. Jednou jsem si ale všiml, že po dojetí do garáže, jsem chtěl dolít vodu do ostřikovačů, auto párkrát jemně píplo a šlo slyšet jak voda stéká zpět do nádobky, tohle jsem viděl poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host ifaficko Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Ahoj, mám podobný problém, auto 5 měsíců, najeto 5000 km, včera ještě za tepla po dojezdu cca 0,5cm pod minimem. Co mě ale znervózňuje víc, že jsem pod autem objevila menší kaluž tekutiny bez zápachu (venku nepršelo ) myslíte, že mám hned letět do servisu, nebo spíš dolít tu destilku a kontrolovat to jestli se to opakuje? Díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Pro zacatek zkusit za studena otevrit nadrzku, jestli to nevybubla nahoru. Ta voda muze jit od klimy nebo odkud - nekde v navodu jsem na to narazil, ze se muze pod autem vysrazet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host ifaficko Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Moc díky, je fakt, že včera klima jela poctivě zkusím tedy otevřít nádobku, případně přidám trochu destilky a uvidím jak se to bude vyvíjet dál. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.