Publikováno Září 8, 201510 r Obsahuje ŘJ Fabie možnost osvětlení prostoru pro nohy nebo by se muselo to osvětlení někam připojit, například na stropní světlo? Někomu se to nelíbí, ale mě to příjde praktické a viděl jsem to v trojkové Octavii. EDIT: teď mě napadlo jestli to nepatří do sekce Interiér Upraveno Září 8, 201510 r od los pakos
Září 8, 201510 r Interiér i elektrika jsou správně. Někdy se dá jen těžko rozlišit, kam to dát. Navíc se ptáš na zapojení.
Prosinec 5, 20168 r z tohto som teraz trochu vedľa... porovnanie Style a MC. Nikde som o osvetleni pre nohy nepočul ani nečítal, pribudlo to do výbavy od MR2017? (vlavo style vpravo MC)
Prosinec 6, 20168 r nemám ešte komplet označenie konektorov BCM jednotky, ale malo by sa to napájať na pin č. 30 (konektor F ? snáď) pin č. 72 konektor C v kódovaní je totiž možnosť si nastaviť typ svetla (LED / žiarovka) a aj jas teda ak trochu pomôže. tiež nad tým zvažujem, už len zistiť, kam to svetielko umiestniť Upraveno Prosinec 6, 20168 r od wirer
Prosinec 6, 20168 r Hmm, takže to Áno tam znamená že je možnosť dorobiť si ho a aj je naň vyhradené miesto na pripojenie? Čo sa nejakého kódovania týka z toho som úplne tupý, no dik za info
Listopad 18, 20177 r V 6. 12. 2016 na 18:22, wirer napsal: nemám ešte komplet označenie konektorov BCM jednotky, ale malo by sa to napájať na pin č. 30 (konektor F ? snáď) pin č. 72 konektor C v kódovaní je totiž možnosť si nastaviť typ svetla (LED / žiarovka) a aj jas teda ak trochu pomôže. tiež nad tým zvažujem, už len zistiť, kam to svetielko umiestniť @wirer nezkoušel jsi prosím osvětlení pro nohy? Líbilo by se mi a nyní řeším, kam jej zapojit. Ideální řešení by bylo, pokud by to šlo přímo na jednotku.
Květen 8, 20187 r tak nakoniec sa myslím že podarilo celkom rozumne to zapojiť a umiestniť bohužiaľ, nedá sa to napojiť podľa schémy pre O3, aspoň u mojej jednotky na to chýbajú piny. preto náhradné riešenie. korekcia je možná cez diagnostiku, pri zatvorených dverách čiastočná korekcia cez infotainment (Swing a vyššie) spolu s osvetlením komplet prístrojovej dosky. iná možnosť ma zatiaľ nenapadla, ak na to niekto príde, nechám sa poučiť návod: http://wirer.sk/led_nohy/ video: foto:
Květen 9, 20187 r Opět super práce Nezkoušels hledat zapojení pro Rapid? Pokud si pamatuji správně, tak ten má v MR18 taky osvětlení nohou a elektronika by měla být shodná s FIII.
Květen 9, 20187 r ak si otvoríš návod, zistíš v zdrojoch, že som pozeral aj Rapid, aj Octavia III. v mojej BCM proste fyzicky chýbajú dané piny, neurobím to ináč. študoval som to pomerne dlho, toto je pre mňa momentálne asi najlepšia voľba
Květen 9, 20187 r Jo, už jsem to v průběhu dne přečetl celé důkladněji. Nicméně to nic nemění na tom, že je to super provedené
Červenec 31, 20196 r facelift má aj v tomto prípade výhodu, aspoň čo bol u mňa dnes @Kuban3c. ide o novší typ BCM jednotky, kde síce chýba mnou vybraný a používaný pin B45, ale zase má výhodu v možnosti použitia pinu C72. a kto číta moje články a postupy tak zistí, že práve C72 je určené (napr. na O3) pre osvetlenie nôh. výsledok? treba sa pohrať s nastavením kódovania, no následne je možné regulovať jas v plnom rozsahu priamo cez infotainment auta! video je priamo v téme:
Březen 7, 20241 r Faceliftova F3 a pripojenie osvetlenie noh, plus kodovanie Dokonca aj nejake video mam. Svetielka cina, biele pouzivane aj lre kufor, cervene objednane iba na skusku 20240305_180905.mp4 20240306_191533.mp4 Fotak trochu skresluje, jasy sa daju mierne upravit. Aj ked na osvetlenie noh by to malo byt ok, nikdy sa na nich nikto asi nebude pozerat priamo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.