Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nema niekto navod,ako demontovat A stlpik pri okne na pravej strane?Nieco mi v nom trochu vrzga.

• Autor

Takze treba pouzit iba trochu silu.Drzi to na 2 kovovych klipoch vo vrchnej a strednej casti.Podlepil som styk s palubovkou tlmiacou penou a je to opat v uplnej tichosti.Opatrne ale pri demontazi a netahat ten plast  a nekrutit ho,lebo sa nenavratne poskodi.

Taky mi tam asi vrza.

Obložení A sloupku je v horní části z rubu zeslabené kvůli airbagu. Je snadné to nevratně ohnout.

• Autor

Presne tak.V tom mieste konci hlavovy airbag.

S tím vrzáním jsme na tom stejně.  :kol-26: Zřejmě systémová chyba. Já ale na tu demontáž nenašel dost odvahy (síly)

• Autor

Ak sem dokazem prilozit foto,zajtra nafotim.Idem ho menit.

• Autor

Jemne hornu cast odchylit spod dveroveho tesnenia a povytiahnut kovovu sponu,ktora drzi v hornej a strednej casti.Dalej je stlpik v karoserie uchyteny takymi vodiacimi trnmi z plastu/su sucastou samotneho obkladu stlpika A.Prilis netahat,nekrutit,pozor na poskodenie hlavoveho airbagu,ktory tam ma ukoncenie.Potom cely stlpik A povytiahnut spoza palubovky jemny kyvanim.Montaz presne opacne.Zacat zasunutim za palubovku,nasmerovat vodiace trny do dier a jemny poklepom dotlacit stlpik na svoje miesto.Ide to kvoli tym kovovym sponam zo znacnym odporom,ale aspon ozaj dobre drzi.

DSC01301.JPGDSC01298.JPGDSC01299.JPGDSC01300.JPGDSC01302.JPG

Upraveno od Patrik1971

• Autor

Este pre porovnanie vlavo stary obklad,vpravo novy.Vsimnite si vylepsenie od Skodovky.Pribudol tam nejaky tmavy,penovy,tlmiaci material.Takze aj pre nase ticho nieco obcas robia :kol-24:

DSC01304.JPG

Kde si koupil ten sloupek... A kolik stál... Mi hned na novém autě sundávali strechovicu, něco tam mlátilo ty sloupky asi roztahli jak je sundávali... Vpravo jsem to už jednou podlepoval ale už to vrže zas... Přijde mi že každá další demontáž už to jen zhorší..

Upraveno od marek_proksa

• Autor

Klasika v Skodovke.Cena 12,50 eu,celkom za hubicku.

Je to mozne,ked to nasilu odtial trmancovali,ze vytahali tie otvory v karoserii.

No spíš si myslím že je jakoby trocha roztahly, tím pádem širší a úplně přesně nesedí... Ono je na něm zvenku vidět že je jakoby prelomeny... Doufam že tam bude ta pěna... Přesně tam jsem to podlepoval, tam to hrkalo...chvíli byl klid... Tys ho proč nakonec měnil?a díky jinak...

Upraveno od marek_proksa

• Autor

Prave preto,ze som to pri tej prvej montazi odtial tahal nasilu a v tej vrchnej casti som ho poskodil.Bol tam taky akoby tien a liezlo mi to na nervy,ked som na to kukal.

To samé mám i já... Je vidět jak byl prelomeny.. A ze servisu... [emoji1]můžu se ještě zeptat... Co si tam dával jako tlumící pěnu jak si psal v jednom z prvních příspěvků?myslím tě ji budu potřebovat...Diky

Upraveno od marek_proksa

• Autor

Daval som kusky takej tlmiacej peny medzi palubovku a ten A stlpik,lebo tam bola medzera a za jazdy to rezonovalo.Zatial je klud.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.