Patrik1971 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Nema niekto navod,ako demontovat A stlpik pri okne na pravej strane?Nieco mi v nom trochu vrzga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Takze treba pouzit iba trochu silu.Drzi to na 2 kovovych klipoch vo vrchnej a strednej casti.Podlepil som styk s palubovkou tlmiacou penou a je to opat v uplnej tichosti.Opatrne ale pri demontazi a netahat ten plast a nekrutit ho,lebo sa nenavratne poskodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Taky mi tam asi vrza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Obložení A sloupku je v horní části z rubu zeslabené kvůli airbagu. Je snadné to nevratně ohnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Presne tak.V tom mieste konci hlavovy airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 S tím vrzáním jsme na tom stejně. Zřejmě systémová chyba. Já ale na tu demontáž nenašel dost odvahy (síly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ak sem dokazem prilozit foto,zajtra nafotim.Idem ho menit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 (editace) Jemne hornu cast odchylit spod dveroveho tesnenia a povytiahnut kovovu sponu,ktora drzi v hornej a strednej casti.Dalej je stlpik v karoserie uchyteny takymi vodiacimi trnmi z plastu/su sucastou samotneho obkladu stlpika A.Prilis netahat,nekrutit,pozor na poskodenie hlavoveho airbagu,ktory tam ma ukoncenie.Potom cely stlpik A povytiahnut spoza palubovky jemny kyvanim.Montaz presne opacne.Zacat zasunutim za palubovku,nasmerovat vodiace trny do dier a jemny poklepom dotlacit stlpik na svoje miesto.Ide to kvoli tym kovovym sponam zo znacnym odporom,ale aspon ozaj dobre drzi. Editováno: 13. Říjen 2015, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Este pre porovnanie vlavo stary obklad,vpravo novy.Vsimnite si vylepsenie od Skodovky.Pribudol tam nejaky tmavy,penovy,tlmiaci material.Takze aj pre nase ticho nieco obcas robia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 (editace) Kde si koupil ten sloupek... A kolik stál... Mi hned na novém autě sundávali strechovicu, něco tam mlátilo ty sloupky asi roztahli jak je sundávali... Vpravo jsem to už jednou podlepoval ale už to vrže zas... Přijde mi že každá další demontáž už to jen zhorší.. Editováno: 15. Říjen 2015, autor: marek_proksa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Klasika v Skodovke.Cena 12,50 eu,celkom za hubicku. Je to mozne,ked to nasilu odtial trmancovali,ze vytahali tie otvory v karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 (editace) No spíš si myslím že je jakoby trocha roztahly, tím pádem širší a úplně přesně nesedí... Ono je na něm zvenku vidět že je jakoby prelomeny... Doufam že tam bude ta pěna... Přesně tam jsem to podlepoval, tam to hrkalo...chvíli byl klid... Tys ho proč nakonec měnil?a díky jinak... Editováno: 15. Říjen 2015, autor: marek_proksa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Prave preto,ze som to pri tej prvej montazi odtial tahal nasilu a v tej vrchnej casti som ho poskodil.Bol tam taky akoby tien a liezlo mi to na nervy,ked som na to kukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 (editace) To samé mám i já... Je vidět jak byl prelomeny.. A ze servisu... [emoji1]můžu se ještě zeptat... Co si tam dával jako tlumící pěnu jak si psal v jednom z prvních příspěvků?myslím tě ji budu potřebovat...Diky Editováno: 16. Říjen 2015, autor: marek_proksa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Daval som kusky takej tlmiacej peny medzi palubovku a ten A stlpik,lebo tam bola medzera a za jazdy to rezonovalo.Zatial je klud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.