Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ptam se na nazory poslednich uprav:

-zadelane bocni blinkry

-uz i snad normalnejsi predni naraznik

-a zadni blatniky v prvni fazi (vytahovacka + prijde jeste dost kitu tak uvidime)

tak zde finale jak by to melo vypadat... i kdyz s tou maskou nevim...kazdopadne jeste zamracit

http://www.teplice-tuning.cz/osobni/navrhSOPTA.jpg

a ted to prozatim vypada takto

http://foto.senzaparty.net/?galery=666&fot...pg#foto_content

post-24-1158617230.jpg

Editováno: , autor: SpeedyTuning
Vloženo

pruh vypada uz nejak takto..... bez napisu, jen decentka na leve strane ale to tu neni patrne, ale spousta fotek zkresluje, chce to videt real, kazdej uhel nevypada dobre mno...treba tahle mi prijde malicko divna

post-24-1158617487.jpg

Vloženo (editace)

ne to bylo i v serii :)))

hodne to dela tim ze 90% jezdim jen mesto...takze proto mam jen to popojizdeni za 11l dlouhodobe...dalka se da i za 7 ale to musim pul cesty vyrazovat na neutral :)

PS: svetla jsou sklenene L&K

Vloženo

Tak asi budu jediný....mně se to nelíbilo předtím anelíbí se mi to ani teď. Ale jinak to je auto už na celý život.. :palec2:

Vloženo

speedy: lol tak na sraze udelame nejaky fotky ,jinak se mi teda ten rs naraznik libi vic jak ten predtim ,prece jenom sti autem jezdis skad kazdej den a prez zimu takze jako hlidat si kde strejchces a urves to.. To nema cenu :disgust: ale byl taky peknej :palec2:

Vloženo (editace)

to bylo mysleno jako vtip nebo jako faktj

jinak nevim co na to odpovedet... jen to ze o auto se staram a cokoliv jevi priznaky neceho spatneho tak se snazim vyresit

Vloženo
nemohl. jelikoz nemam fotak, ale ty xenony stejne nejsou moc videt na fotce dobre...ale vypada to zajimave v mlhovkach (ale prosim - nekamenujte me za to :) )

pěkný, k Octavce se hodí víc, než ten minulej. a ty xenony????? tak nás asi budou kamenovat dva :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...