vittorio Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nerikejte mi ze si date xenony do mlhovek bez cidla naklonu???? i krysa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 uz je tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 o tobe vim...ale ze i kryas je jouda to sem nevedel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 o tobe vim...ale ze i kryas je jouda to sem nevedel..... Mam to vykoumany, nejsem prase, svitej dolu a hlavne s tim budu svitit jenom ve dne, v noci bych videl hovno a ostatni taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 pro vitta aby nemusel rikat ze jsem jouda.... v mlhovkach mas asi plechovy clonitka ze ano..... takze to sviti kam? no porad do silnice jako mlhovky..cca 10metru pred auto...mozna ani to ne, jde ciste o designovou zalezitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 pro vitta aby nemusel rikat ze jsem jouda....v mlhovkach mas asi plechovy clonitka ze ano..... takze to sviti kam? no porad do silnice jako mlhovky..cca 10metru pred auto...mozna ani to ne, jde ciste o designovou zalezitost. tak tak, jedny se mě váleli doma, tak jsem je použil jako" světla pro denní svícení ", určitě tím nikoho neoslňuju, jak říkal speedy, jde fakt jenom o machrovinku, nic moc funkčního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ...krapet nechápu, co je na tom za machrovinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ...krapet nechápu, co je na tom za machrovinku? Ani ja nerozumim o cem je rec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 22. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2006 no proste kdyz uz se snazis udelat auto jako celek....tak samozrejme xenon vypada lip....a kdyz ho das do mlhovek tak to opticky navic rozsiri auto.... a nekomu jde o to odlisit se....vsechno nemusi byt funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 no konečně tak máte v kraji o jeden pluh na sníh méně .......tohle se mi už líbí,zaplat pánbůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 no konečně tak máte v kraji o jeden pluh na sníh méně .......tohle se mi už líbí,zaplat pánbůh přesně je to strašný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 pruh vypada uz nejak takto..... bez napisu, jen decentka na leve strane ale to tu neni patrne, ale spousta fotek zkresluje, chce to videt real, kazdej uhel nevypada dobre mno...treba tahle mi prijde malicko divna Nevypadá to věru zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasilek Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Nechapu co se vam nelibi na xenonech v mlhovkach ja je tam mam uz pres pul roku a supre ve dne to vypada dobre a v noci to dost pomaha. Samozrejme se na to neda jezdit bez tlumenych ale oproti normalni zarovce v mlhoce to je nebe a dudy. Proste super hlavne na nasich silnicich kde je to sama dira a proti jezdi auta tak tech 15 metru pred autem vidim jak ve dne. Jo a to nemam cirou optiku uz se tesim az koupim origo xenony a dam to do dalkovejch(aspon to vyskousim). Tak ze z me stranky SUPER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 23. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2006 dekuji za nazory :-))) naraznik uz je u lakyrnika, zitra snad bude hotovo i s lemama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Tak kde jsou fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 prace se protahla :-) jsem v plnici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 posledni foto. Slusnej Virtual tunning,takhle to vypada celkme slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 no uvidime jak to dopadne, jeste mam ted cerstve vytazene blatniky... www.teplice-tuning.cz/clean.jpg a zadni naraznik je jen zahlazenej na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Pěkné, pěkné... moc se mi to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Moc pěkný nárazníček pane! Je to fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 myslím že se to konečně povedlo sladit, pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Taky se mi to líbí,fakt pěknej nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.