SpeedyTuning Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kluci tak vam konecne dekuju za kladne hodnoceni...jeste je tam spousta opicaren ale snad jsem se vydal lepsim smerem :-) i kdyz z nekterych veci jsem porad trosku v rozpacich (pr...zadni lemy, naraznik) ono se to neja porad meni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kluci tak vam konecne dekuju za kladne hodnoceni...jeste je tam spousta opicaren ale snad jsem se vydal lepsim smerem :-) i kdyz z nekterych veci jsem porad trosku v rozpacich (pr...zadni lemy, naraznik) ono se to neja porad meni :-) Tentokrat je to krok dobrym smerem, ten naraznik je fakt ZUPPA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Kladne hodnoceni pro tvuj naraznik... Zmena, je videt vsude jen samy RS, toto je novinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Rikal jsem vzdycky ze to je muj cil....a zaroven i tak trochu styl.... nemit to co kazdej (RS)a aby to nebyla obludnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 akorát to trvalo 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 myslím že se to konečně povedlo sladit, pěkný Máš recht, teď je to sladěný! Super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 speedy no hele:) co ti ric uz sem ti to i rikal:D mas to proste mrdozníí!! vic se řic neda je to fakt krasa ten přední naraznik no fakt mrdoznii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Speedy: V nedeli jsem tvoje auto videl v Teplicich u divadla, ale sorrac clovece, muj styl to neni ani zdaleka. Mas to moc preplacany A to sviceni mlhovkama mi docela vadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 (editace) Speedy: V nedeli jsem tvoje auto videl v Teplicich u divadla, ale sorrac clovece, muj styl to neni ani zdaleka. Mas to moc preplacany A to sviceni mlhovkama mi docela vadi... přeplacany? napřiklad? me se to teda nezda jasny kazdej ma jinej sty ale me se to preplacany nezda Editováno: 10. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 kodemi: To je tvuj nazor... A nazivo to auto vypada jinak nez na fotkach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 kodemi: To je tvuj nazor... A nazivo to auto vypada jinak nez na fotkach.. jasny no jako ja sem taky rikal co to je za des sry speedy! ale na zivo je fakt pěkný auto a přeplacany se mi fakt nezda,mozna jeste kdyz tam mel ty kliky od milotecu chrom nebo co to bylo to bylo docela děsný ale ted je to best! interier taky super,kdyz si auto vyluxuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Rikal jsem vzdycky ze to je muj cil....a zaroven i tak trochu styl.... nemit to co kazdej (RS)a aby to nebyla obludnost. moc pěkný, fakt, moc moc pěkný. auto má styl, je to sladěný, nic moc extrém a i tak je to octa trochu jinak, prostě paráda. úplně jsi teď postoupil daleko víš, daleko klekám pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 (editace) a sviceni mlhovkama ti vadit nemuze ... vsadim se ze kdyz postavis auto vedle me s normalnima svetlama tak budes tim tvym zlutym svetlem oslnovat daleko vic Editováno: 10. Říjen 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 mno predek by se mi libil..... ale co s tim zadkem :-) tam toho je celkem dost... coz muze pusobit preplacanym dojmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Není to sice ryze můj styl, např. ty nové kola mi přijdou podstatně horší jak ty staré, ale je to dosti originální, zvláště ten nárazník, a to se hodnotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 kam zmizely fotky co jsem je sem daval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no jako prvni bych predelal kliky do barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 a sviceni mlhovkama ti vadit nemuze ... vsadim se ze kdyz postavis auto vedle me s normalnima svetlama tak budes tim tvym zlutym svetlem oslnovat daleko vic Me nejde ani o to jak to sviti, ale prijde mi to jako takova znouzecnost, takovy "levny" tuning. Kdyz vidim octavii, jak jede s rozsvicenyma mlhovkama misto potkavacich svetel, tak mi to prijde docela ubohe. Beru to jako ze ten clovek nemel na xenony, tak si to ted "kompenzuje" nahrazkou, kterou ale kazdej pozna. Test muzeme klidne provest, ja mam originalni xenony a svitit se s nimi nestydim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 ja mam taky xenony,akorat nejsou original... a to ze jsem pouzil cocku z mlhovekl je moje vec ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 A to mas xenony v optice pro mlhovku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 mam, a to vadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kam zmizely fotky co jsem je sem daval? já je smazal protože linkovat fotky z autohificlubu nelze !!!!! nezobrazí se ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kam zmizely fotky co jsem je sem daval? já je smazal protože linkovat fotky z autohificlubu nelze !!!!! nezobrazí se ! Ja je videl v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 zkoušku linku komu jedou komu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmm koukam že to jede, takže se speedy omlouvam,ale mě to předtím zobrazilo fotku naleznete na bla bla.cz tak jak to ma daryl nastavene a proto sem post smazal.. edit na obranu já to vidím zase takto a ne fotky nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.